Nauja Išpardavimas! Tuya Kamera, Wi-fi IP Kamera Lauko

Tuya Kamera, Wi-fi IP Kamera Lauko "Google" Kameros Alexa su PTZ Vandeniui Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Kameros, Stebėjimo kamerų

Nauja prekė

€33.34

-40%

€55.57

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , pereiti tuya, kamera secur, namų smart, tptek ptz kamera, cccam serverio, durų tuya smart, klaviatūra ps2, kamera, wifi tuya, zigbee.

Tuya Kamera 1080P Debesis Wifi Lauko IP Google Kamera 4X Skaitmeninis Priartinimas Belaidės Stebėjimo Kameros Palaikymo "Amazon" Echo Rodo "Google" Hub ChromeCast

Spalvotas Naktinis Matymas (10-15m IR Atstumas) 4 vnt. Balta Led & 4 vnt IR Led 20 m Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Puikus Dviejų Krypčių Garsas IP66 atsparus Vandeniui Darbinė Temperatūra: -30°C - 55°C Parama Judesio Aptikimo & App Pranešimo Įspėjimo Paramos Max 128 GB SD Kortelė(neįtraukti) Paramos Tuya Programėlių Ir Namų Automatikos Parama "Amazon" Alexa / "Google" Pradinis /Cloud Storage

Atsparus vandeniui IP66

Įrengta Metalo, Aliuminio medžiagos, atveju, ji stovi su darbo diapazonas -35~+55℃, kurie užtikrina fotoaparato veiksmingai dirbti net sunkiausias ir lauko sąlygomis.

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 4.0 X skaitmeninis priartinimas, paspauskite ir palaikykite ekraną, kad Priartinti / nutolinti.

Judesio Aptikimas Ir Programų Pranešimo Stumti

Kai judesio aptinkamas, fotoaparatas automatiškai stumti jums Programėlių pranešimus.

Smart Dual Šviesos Šaltinis

Built-in 4 vnt baltas LED ir 4 vnt Infraraudonųjų spindulių LED, infraraudonųjų spindulių naktinio matymo pagal nutylėjimą, spalvotas naktinis matymas gali būti nustatytas Programoje.

Dvikryptis Audio

Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, nuotoliniu būdu peržiūrėti savo naminių šunų, šeimos, darbuotojų ir pan.ir kalbėti su jais, bet kuriuo metu ir bet kur.

Debesis Saugojimo ir TF Kortelę Atsarginių kopijų Saugojimas

Palaiko iki 128 gb TF kortele ir suteikia debesų saugyklos paslauga(reikia mokėti papildomą mokestį), dvi funkcijos saugoti įrašus, siekdama išvengti nuostolių filmuotą medžiagą.

Ethernet Kabelį ir WIFI Jungtys

Jis palaiko Ethernet kabelį ir WIFI ryšį.fotoaparatas veikia su 2.4 G WiFi tinklo (5G WiFi tinklą nepalaikomas).

Built-in WiFi Hotspot

Palaiko mobilųjį telefoną, kad galėtumėte susisiekti su hotspot kamera, ji taip pat gali įrašyti paprastai, kai nėra tinklo net kalnų.

Kelis Taikymo Scenarijų

Šis fotoaparatas tinka tiek vidaus, tiek ir lauko įrenginių, tokių kaip Vila /Butas/ Store/ Company/ Mokykla ir Pan.

Pristatymas: •Nemokamas pristatymas tik reiškia, laivybos kaina yra nemokamai.mes negalime prisiimti atsakomybės dėl jokių muitų mokesčių į bet kurią šalį.Prašome susisiekti su mumis pirma, jei turite kokių muitų problema. •Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, šią informaciją teikia vežėjas ir savaitgaliais & atostogas neįeina.taigi, prašome suteikti mums galimybę stebėti paketą jums . •Jei negavote paketą, per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.mes sekti siuntą ir atsakyti jums artimiausiu metu.mūsų tikslas yra, kad jums jaustis laimingas, pirkdami mūsų produktus!Garantija : •2 Metų garantija. •Reaguojame į visų parduodamų daiktų.Jei jums reikia pagalbos ar turite kitų klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus . •Grįžti nėra priimami, jei jūs keičiate savo mintis ar įsigijo negerai elementą. •Pirkėjas yra atsakingas už laivybos išlaidų ar draudimo. •Pristatymas/Tvarkymo/Draudimo išlaidos nėra grąžinamos.Atsiliepimai: •Savo Teigiamų atsiliepimų ir visus 5 žvaigždučių mums yra svarbus, kurios skatina mus padaryti geriau ir pasiūlyti geriausią aptarnavimą ir puikių produktų, visiems pirkėjams .Iš anksto dėkojame už jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. •Mūsų tikslas yra padaryti jums jaustis laimingas, pirkdami mūsų produktus ! •Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio ir mažai balų, nes mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, kad jums gali turėti .Susisiekite su Mumis •Darbo Valandos - dirbame nuo 9:00 am - 6:00 pm nuo pirmadienio iki šeštadienio.Jei jums paštu mums darbo valandomis, mes suteiksime atsakyti į jūsų laišką.Jei nėra, mes susisieksime su jumis kitą darbo dieną.Dėkojame už jūsų aplankyti mūsų parduotuvėje ir mėgautis savo pirkinių čia !

Prekės Ženklo Istorija

Mes esame profesionalų komanda, kad sutelkti dėmesį į saugumo srityje daugiau nei 10 metų ,ir turi daug patirties su oversea pirkėjų/darbuotojai /platintojai dirbti savo Pirkimo užsakymus / Laivybos srityje ( Oro ar Jūrų )/ Muitinės procedūros ir pan .mes turime galimybę padėti jums aiškiai suprasti saugumo elementus ir suteikti savo profesinės paaiškinti savo jokių abejonių ar klausimų .Taip pat ,mes priimame OEM/ODM pavedimus, jei jums reikia .Leiskite dirbti kartu ,o mes jums būti jūsų gerą partnerį .

Modelio Numeris 6024H
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Prekės Pavadinimas Cozoney
Tipas IP Kameros
Signalizacijos Veiksmų FTP Foto
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Energijos Sąnaudos(W) 10 W
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
spalva Balta
IR Atstumas(m) 10 -15 m
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Saugojimas 128G
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Įrengimas Pusės
Žiūrėjimo Kampas 180°
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Normalus
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Matmenys (L x W x D)(mm) 18*7*7 cm
Garso Išvesties 1CH RCA
Elektroninis priartinimas 4 X Skaitmeninis Priartinimas
Stilius Bullet Fotoaparatas
Jutiklis CMOS
TF Kortelė NĖRA
Sienos Laikiklis Pusės
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis Prekės Sony
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Technologijos Centrinis
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Megapikselių 2MP

Parašyti atsiliepimą

Tuya Kamera, Wi-fi IP Kamera Lauko

Tuya Kamera, Wi-fi IP Kamera Lauko "Google" Kameros Alexa su PTZ Vandeniui Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Kameros, Stebėjimo kamerų

Susijusios