Nauja Išpardavimas! Unilook H. 265 POE IP PTZ Kamera 5MP 30X ZOOM Vandeniui Hi3516E Speed Dome Kamera Lauko IR 60M CCTV Saugumo Kameros IP ONVIF

Unilook H. 265 POE IP PTZ Kamera 5MP 30X ZOOM Vandeniui Hi3516E Speed Dome Kamera Lauko IR 60M CCTV Saugumo Kameros IP ONVIF

Nauja prekė

€131.74

-40%

€219.57

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: dava ip kameros, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, camera ptz, kamera su poe ptz, ip dome kamera lauko poe ptz, kamera surveil, 5mp kamera, ip, IPC modulis, kamera ip poe.

Perskaitykite Prieš Jums Įsigyti: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.parkavimodavikliai.lt Premium Pristatymas).Nuotolinio FeeIf jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Tai 2020 m. modernizuotos PTZ IP Kamera, kuri skiriasi nuo panašių kameros.

Super Didelis 5.0 Megapikselių Rezoliucija

Apima daugiau erdvės ir pamatyti daugiau detalių. 5.0 Megapikselių kameros gali apimti didesnį plotą, nepabloginant vaizdo kokybės.Megapikselių raiškos kameras, užtikrinti aukštos raiškos vaizdus su daug išsamiau.Jie yra idealus, kai didesnis detalumas reikia, pavyzdžiui, veido ir licencijos plokštelė identifikacijos.

Galingas 360 begalinis Pan, 90 Tentas, 30X Optinis Priartinimas

Ši kamera gali fiksuoti vaizdo įrašus 5MP super HD kokybės, staigesnis & aiškesnes nuotraukas, ir jis gali suktis 360 horizontaliai 90vertically, apima platesnius srityse, tik su viena kamera, o ne aklas vietoje paliko. 30x optinis motorizuotas zoom leidžia priartinti, kad pamatyti daugiau informacijos apie toli objektų nepakenkiant kokybės vaizdą arba mažinti vaizdą, kad gauti platesnį ir didesnį vaizdą (36°~100°).

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

Pažangiausius H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda,bet taip pat išsaugo daugiau disko saugojimo vietos,todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

Aukštos Kokybės 50m Naktinio Matymo Kamera 5MP Super HD, ir SPINDULIŲ kamera su built-in 6pcs IR Led pasiekti nuostabų 50 metrų naktinio matymo diapazonas tamsoje, nuostabi PTZ funkcijos padidinti nakties priežiūra, HD vaizdus ir vaizdo įrašus net ir tamsoje, puikus sprendimas didelių plotų, pavyzdžiui, automobilių stovėjimo aikštelės, garažas, kieme, priekiniai kieme.Neperpučiamas fotoaparatas, pastatytas bet klimato juos Naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta į juos: lietaus, sniego, dulkių ir karštų dienų.Su IP67 atsparus oro reitingų ir kabeliai sriegiu per stovėti, papildomai apsaugai užtikrinti, jūs galite pasikliauti savo veiklos, diena po dienos..

Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinė įranga

Kai jūs einate ne,jums nereikia nerimauti dėl savo nekilnojamojo turto security.By naudojant šį fotoaparatą sistema,jūs galite nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašą tuo pačiu metu, bet kada ir bet kur su wi-fi/4G smartphone/iPad/VNT.Su nemokama programa Danale" .Žiūrėti gyvų upelių ir peržiūrėti atkūrimams iš karto, siekiant padėti jums likti pranešė bet kada, bet kur.

Suderinama su Hikvision NVR,Plug&Play UniLook NVR

Tiesiogiai prie šio PTZ kamera Hikvision NVR.Pridėti Metodas - "Plug & Play" , Pasirinkti Hikvision Protokolas, tada live view automatiškai pasirodė mmonitor.Be to, jūs galite prisijungti su UniLook NVR, "plug&play" leidžia prijungti lengviau.

Vaizdo įrašo Kokybė: 5 Megapikselių (1920X2560)

Objektyvas: 30X (20X Optinis+ 10X Skaitmeninis Priartinimas), f=4.7 iki 94mm; Matymo Kampas: 36°~100°

SD kortelė: Parama SD kortelės lizdas, NE su built-in micro SD kortelę.

Mikrofonas: Ne

Veiklos Maitinimas: 12V DC

Naktinis Matymas: Iki 80meters (Priklauso nuo Aplinkos)

Kadrų dažnis: iki 30 k / s

Technologijos Visos Tilt Zoom
Jutiklis Prekės Sony
Prekės Pavadinimas UniLook
Maitinimo Šaltinis Su POE
Jutiklis CMOS
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows 8"
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
IR Atstumas(m) iki 50m
Stilius Dome Kameros
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Saugojimas NĖRA
Energijos Sąnaudos(W) Max 25W
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Garso Išvesties NĖRA
Modelio Numeris AZ-IPZ45530E-ES
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Matmenys (L x W x D)(mm) 270*270*200mm
Žiūrėjimo Kampas 85°
Objektyvo (mm) 4.7-94mm
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
TF Kortelė NĖRA
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Įrengimas Pusės
spalva Balta
Megapikselių 5MP
Sienos Laikiklis Pusės
Tipas IP Kameros

Parašyti atsiliepimą

Unilook H. 265 POE IP PTZ Kamera 5MP 30X ZOOM Vandeniui Hi3516E Speed Dome Kamera Lauko IR 60M CCTV Saugumo Kameros IP ONVIF

Unilook H. 265 POE IP PTZ Kamera 5MP 30X ZOOM Vandeniui Hi3516E Speed Dome Kamera Lauko IR 60M CCTV Saugumo Kameros IP ONVIF

Susijusios