Nauja Išpardavimas! 5,0 MP Endoskopą Kamera Lankstus IP67 atsparus Vandeniui Micro USB Tikrinimo Borescope Kamera, skirta

5,0 MP Endoskopą Kamera Lankstus IP67 atsparus Vandeniui Micro USB Tikrinimo Borescope Kamera, skirta "Android" PC Windows 6 Led Reguliuojamas

Nauja prekė

€24.29

-29%

€34.69

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: krepšys, atsparus vandeniui, 3 usb endoskopą, usb jungtis android, automobilių endoskopą 13, endoskopą vaizdo kamera, c1 fotoaparatas, ios kameros borescope, 5 endoskopą usb, android fotoaparatą endoscop, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

Darbo Multi Įrenginiai

Suderinama su PC kompiuteris su "Windows XP"/ 7 / 8 / 10 ir MacBook OS.Suderinama su išmaniųjų Telefonų su " Android 4.4+ sistema, taip pat jūsų telefonas turi palaikyti OTG ir uv-C funkcija.

5,0 MP HD kamera

Super aišku, 5.0 MP tikrinimo kamera, imtis 2592*1944P atvaizdus ir vaizdo įrašus.Plačiai naudojamas vidaus patikrinimus, elektros laidus, VĖDINIMO, gilinant kanalizacijos, drenažo vamzdis, auto remonto ir pramonės srityse.

CamTele 2.0 Tech

DEPSTECH naujas CamTele 2.0, mes išplėsti fokusavimo nuotolis iki 15,7 per.Jūs galite stebėti dalykų išsamiai lengvai ir greitai išspręsti problemas, sutaupyti jūsų lobis laiko ir pinigų.

IP67 atsparus Vandeniui 6 LED Light

Šie 6 ryškumas reguliuojamas LED užtikrina pakankamai šviesos tamsoje vieta ir šviesos reguliavimo mygtukas reguliuoja ryškumą, kiek jums reikia; veikia net po vandeniu vieta(ne giliau nei 3.3 ft), pavyzdžiui, kanalizacijos ir vamzdynų tikrinimo.

Atnaujintas Gyvatė Kabelis

Pusiau standus kabelis gali sulenkti ir palaikykite savo formą prieiti prie įvairių uždarose vietose, siekiant patenkinti įvairius poreikius, pavyzdžiui, kreivų skylių ar vamzdžių, oro kondicionierius, viršuje spintos ir kt.

Patogu, kad Jūsų Gyvenime

Savarankiškai tikrinti savo namuose prietaisą, apžiūrėkite savo automobilį, vidinis problemas, bei ieškoti nedidelių dalykų, lašas į ranką-nepasiekiamas vietas.

Naudingi Priedai

Magnetas ir kablys padėti jums gauti objektų sunkiai prieinamose vietose. , tokių kaip monetų po sofa, raktai nukrito į drenažo vamzdį.Veidrodis bus geras įrankis peržiūrėti skirtingais kampais vietos, jūs tikrinimą.

Paketų Sąrašai:

1 x USB Endoskopą Fotoaparatas 1 x Rinkinys Priedai - Kablys,Veidrodėlis,Magnetas 1 x Vartotojo Vadovas 1 x originali Dėžutė

Žemyn App

Apsilankykite " Google Play Store atsisiųsti "DEPSTECH-View" App " arba "USB Kameros" Programą į savo prietaisą.(PASTABA: Prašome apsilankyti mūsų oficialioje svetainėje įdiegti naujausią programos versiją, skirtą "Android" 10.0+ vartotojo)

【Daugiafunkcinis naudoti】:

Su mūsų DEPSTECH endoskopą, galite patikrinti savo namą aparatas, elektroninė įranga, tikrinti automobilio vidinių problemų, arba ieškoti nedidelių dalykų, kad lašas į nepasiekiamas vietas.

Prekės Pavadinimas DEPSTECH
Papildomas apšvietimas 6 LED lemputės
Kištuko Tipas ES Plug
Atsparus vandeniui reitingas IP67
Kilmės KN(Kilmės)
Laido Tipas Sunku Vielos
USB Jungtis 3 macbook
2 funkcija 6 Ryškumas Reguliuojamas LED
Modelio Numeris 5M/16.5 ft
Funkcija 1 Vandeniui Atsparus Zondas & Pusiau Standus Kabelis
USB Jungtis 2 "windows kompiuteryje
Objektyvo (mm) 8mm
Kameros Skersmuo 8,5 mm
Kabelio Ilgis 5M
Rezoliucija 2592 * 1944P
Pikselių 500W 5MP
USB Jungtis, Lengvai Set-up prisijungti su "Android" Telefonas

Parašyti atsiliepimą

5,0 MP Endoskopą Kamera Lankstus IP67 atsparus Vandeniui Micro USB Tikrinimo Borescope Kamera, skirta

5,0 MP Endoskopą Kamera Lankstus IP67 atsparus Vandeniui Micro USB Tikrinimo Borescope Kamera, skirta "Android" PC Windows 6 Led Reguliuojamas

Susijusios