Nauja Išpardavimas! 1080P Belaidžio Saulės vaizdo Kameros Apsaugos Priežiūros Vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo 2MP, Belaidis

1080P Belaidžio Saulės vaizdo Kameros Apsaugos Priežiūros Vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo 2MP, Belaidis "Wi-Fi" Apsaugos Stebėjimo Lauko

Nauja prekė

€22.91

-22%

€29.38

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , krepšys, atsparus vandeniui, 4g ip kameros, kamera, wifi saulės, valdymo infraraudonųjų spindulių, kamera lauko wifi, žirklių, lte saulės saugumo kameros, vaizdo kamera, ip kameros.

Aprašymas:

1080P HD naktinio matymo

Ši viela-free kameros.Tikrai bevielis, lengva įdiegti.Tai Saulės energija varomas, USB, baterija, 3 būdais maitinimo.

Tinka namų, kaimas, žuvų tvenkinys, ūkio ir kt.

Paprasta Nustatyti & Saugiai Gauti App & užsiregistruoti sąskaitą, tiekimo kamera su galia, pridėti kamerą pasirinkdami laidinio arba "wifi" ryšio režimu, atlikite aiškios balso instrukcijos baigti pridedant.Tada jūs galite kontroliuoti savo fotoaparatą ir peržiūrėti bet išsamiai.Namų saugumas yra jūsų kontrolės.Suderinama su "Android" / " IOS " išmaniųjų telefonų.Pagalba HTTP/DHCP/TCP/UDP tinklo saugumo protokolų.Jūsų asmeninė informacija lieka saugus App ir serverių.

1080P "Full HD" Vaizdo & Bright Night Vision 1920*1080P raiška užtikrina crystal clear vaizdo kokybę.Pamatyti viską labai išsamiai.Ryškesnis ir aiškesnis nei 720p vaizdo kameros.Advanced night vision su 6 built-in infraraudonųjų spindulių LED žibintai.Infraraudonųjų spindulių šviesos įsijungtų automatiškai, kai šviesa eina silpnas.Ekranas ryškus juodos ir baltos vaizdus tamsoje.Niekada praleidote tiek dieną, tiek naktį.

Judesio Aptikimo & Įspėjimo Pranešimą Kamera buvo pastatyta ant PIR detektorių ir jis paleidžia pavojaus nuo judėjimo nustatymo.Siųsti įspėjimo pranešimą į savo telefoną.Jums bus pirmasis žinoti.Apsaugoti savo namus ir artimuosius, lengvai ir efektyviai.Jūs turite įdėkite "microSD" kortelę, kad turėti aptikimo.Aptikimo informacijos saugiai dėl savo "microSD" kortelės ir Programėlės.

Lauko Naudoti IP67 atsparus oro ir kurie tinka lauko darbams.

Nuotolinio Stebėti ir Garso Jaučiuosi taip arti prie savo meilės tie su belaidžio ryšio fotoaparatą po ranka.Laikykite skirtukų jūsų juos net tada, kai jus skiria tūkstančiai mylių.Ir jūs ne tik žiūrėti.Jūs galite klausyti su jais.

Pridėti Kelis Fotoaparatai ir Bendrinti Keliems Naudotojams

Galite pridėti daugiau nei vieną telefono kamera.Patikrinkite, ar ant jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys ir durys į vieną ekraną.Dalintis vaizdo kamera tiesioginė peržiūra su savo draugais ir šeimos įvesdami savo sąskaitas.Dalintis visi puikus momentas ir gerai laiko.

Debesys Saugojimo Paslauga, Jums gali įdėkite atminties kortelę į fotoaparatą arba naudoti debesys saugojimo paslauga.Į debesis saugojimo, vartotojui neturi reikėti įdėti atminties kortelę į fotoaparatą.Vaizdo bus saugiai laikomi ant debesų, net jei fotoaparatas yra sugadinta / pašalintas (mokesčiai bus taikomi).

Vaizdo Šifravimą Technologijos Apsaugoti jūsų privatumą.Net ir tada, kai kortelės pavogtas, todėl ji nėra įskaitoma kitiems.Saugoti informaciją gali perskaityti tik sąskaitos savininkas App.

Techniniai duomenys:

Jutiklis:CMOS

Specialios Savybės:Atsparus Vandeniui / Oro Sąlygoms

Maitinimo šaltinis:saulės energija

Produkto pavadinimas:saulės energija varomas vaizdo kamera

Rezoliucija:1080P

Objektyvas:3,6 mm Objektyvas

Vaizdo Jutiklis:1/3" CMOS

IR Atstumas:10m

Išplėsta Atmintis:MAX 64GB

Kompresija:H. 264

Tinklo protokolas:Wifi

Produkto Svoris:820g

Gaminio Dydis:20*13*7cm

Pakuotė:

1X Apsaugos Kamera su Antena

1X Laikiklis

1X USB Maitinimo Kabelis

1X Naudotojo Vadovas

Žiūrėjimo Kampas 90°
Plug and play Taip
Maitinimo Šaltinis 其它
Įrengimas Pusės
Židinio Nuotolis 3,6 mm
IR Atstumas(m) 8-15 metrų
signalo sistema PAL
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Ryšiai Wifi
Saugojimas 64G
Dvipusis Garso Taip,pastatytas MIKROFONAS ir Garsiakalbis
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Kamera Medžiaga Placstic
Saulės Skydelis Mokestis Taip
Jutiklio dydis 1/3"
Garso Išvesties Dvipusis Garso
TF Kortelę saugojimas TF kortelė ne viduje Paramos Max 64G
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
PIR JUTIKLIS Taip
Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Belaidžio 2.4 GHzIEEE 802.11 b/g/n
Jutiklis CMOS
Technologijos Pinhole
Modelio Numeris 11
Horizontali Rezoliucija 1080p

Parašyti atsiliepimą

1080P Belaidžio Saulės vaizdo Kameros Apsaugos Priežiūros Vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo 2MP, Belaidis

1080P Belaidžio Saulės vaizdo Kameros Apsaugos Priežiūros Vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo 2MP, Belaidis "Wi-Fi" Apsaugos Stebėjimo Lauko

Susijusios