Nauja Išpardavimas! Lazerio Imtuvas Lauko Režime Lazerio Detektorius Galima Pulsuoja, Raudonos, Žalios Šviesos

Lazerio Imtuvas Lauko Režime Lazerio Detektorius Galima Pulsuoja, Raudonos, Žalios Šviesos

Nauja prekė

€46.11

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: žalia li, horizontali lazerio detektorius imtuvas, huepar, lazerio lygis, skaitmeninis lazerinis priemonė juosta, lazerio lygis imtuvas taisyklės, detektorius lazerio lygis, žalia lygio lazerio imtuvas, huepar lazerio lygis, 360 lazerio lygis.

Techniniai duomenys:

● Dažnis: 10KHz (Suderinta PWM ir dažnumas, tinka Tik Linijos lazeriai ) ● Ekranas: Dual LCD Ekranas ● Niveliavimo Tikslumas (Aukštų): le2mm ● Niveliavimo Tikslumas (Mažas): le3mm ● Lazerio imtuvo Langas Plotis: 13mm ● Lazerio Lango Aukštis: priėmimo lange yra 52mm didelės, ir langas yra aukštos 47mm ● Darbinis Atstumas: 40m~50m (tipinis) priklauso nuo šviesos šaltinis ● Burbulas Buteliuką Tikslumas: 30prime/2mm ● Veikimo Laikas: 20 valandų ● Automatinis Maitinimo Išjungimas (su Signalinio Aptikti): 10min ● Maitinimo Šaltinis: 2*AA Baterijos (Šarminės) ● Darbo Temperatūra: nuo -10℃ iki + 50℃ ● Saugojimo Temperatūra: -25℃ iki + 70℃ ● Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 14cmtimes6.7cmtimes2.6cm ● Svoris: 360g

Pastabos:

Imtuvas tinka tik mūsų lazerio lygį, jei norite, prašome siųsti mums žinutę patvirtinti, jei tai tinka jūsų lazerio lygio.

Savybės

⭐ Naudojant Patarimai ● Įdėti lazerio lygio Impulso (Lauko) Režimu. ● Įsitikinkite, lazerio lygio ir Imtuvo, langai buvo švarus. ● Pakartotinai tikrina baterijos abiejų įrenginių (Lazerio lygis & Huepar Lazerio Imtuvo). ● Įsitikinkite, kad jūsų lazerinį lygmeniu gali būti naudojamas kartu su Huepar Imtuvas. ● Rekomenduojama naudoti su Huepar 902CG, 901CG, 8211G, LAUKE-1G/R, GF360G/R, 622CG/R, 621CG/R, 603CG/R, 602CG/R Lazerio Lygio ⭐【HUEPAR SKIRTA IMTUVAS】- Huepar LR-5RG imtuvą galima naudoti TIK su Huepar linijų Lazeris Lygio.Atminkite, gali būti naudojamas Rotacinis Lazeris Lygio.Rekomenduojama naudoti kartu su Huepar 901CG/902CG, LAUKE-1G/R, 8211G, 621CG/R, 622CG/R, 602CG/R, 603CG/R, GF360G/R Lazerio Lygio.Taip pat galite naudoti su Tacklife SC-L03 / SC-L04 Lazerio Lygio. ⭐【GALIMA RAUDONA IR ŽALIA LAZERIO IMPULSO】- Įjunkite Impulso Režimas Lazerio Lygio, tada Huepar LR-5RG lazerio imtuvas leidžia aptikti Raudona ir Žalia impulso lazerio spinduliai sudėtingomis apšvietimo sąlygomis, atstumus iki 200 metrų.

⭐【Didelės Priėmimo Lange & Dual LCD Ekranas】- Didelė priėmimo langas, 2 cm ir optinių ir akustinių signalų padėti rasti lazerio plokštumos greitai ir tiksliai.Dual LCD monitorių lengvai vaizdo parodymas abiejose imtuvas.LCD apšvietimas suteikia aiškią atrodo net esant silpnam apšvietimui.Sureguliuokite aukštį, kol horizontalus nulinės linijos ir rodyklės dingsta ant LCD ekranas. ⭐【TIKSLŪS OPTINIAI IR AKUSTINIAI SIGNALAI】- Tai lazerio imtuvo funkcijos vartotojo sąsaja ir yra smart savo paprastos konstrukcijos.Optiniai ir akustiniai signalai padėti rasti lazerio plokštumos greitai ir tiksliai.LED indikatorius suteikia aiškią ir tikslią signalas.Pasigirsta garsai, bus jums priminti, kai jums rasti tikslą. ⭐【ILGAI veikianti BATERIJA IR APKABA LAIKIKLIS】- imtuvas ateina su 2 x AA baterijos, suteikti jums su apie 20 darbo valandų.Taip pat yra automatinio išjungimo funkcija, išjunkite prietaisą, maždaug po 10 minučių yra tuščiosios eigos siekiant pailginti baterijos eksploatavimo trukmę.Pridėta sunki apkaba, lengva montuoti, detektoriaus lazdele ar kitos paskirties tašką.

Paketas apima

1 X Huepar LR-5RG-GN Skaitmeninis Lazerinis Detektorius( Nr. įskaitant bateriją ) 1 X sunki apkaba

pristatymas mokėjimo

Huepar laivų visame pasaulyje.Apdorojimo laikas Huepar yra 3-5 dienas.Užsakymus gabena www.parkavimodavikliai.lt Standartinis Pristatymas metodas, jei jums reikia kitų laivybos būdas, prašome tiesiog susisiekite su mumis.Paprastai 15-60 dienų galite gauti tvarka, išskyrus atvejus, Brazilija, kuris turi 90-100 dienų.Pristatymo laikas gali būti šiek tiek kitoks, priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ypač per atostogų sezoną.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Ir mes neturime turėti jokių tarifų.Mes priimame dropship užsakymus ir didmeninius užsakymus.Kviečiame rinktis mus!

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay, Webmoney, VIZOS, Banko pavedimu, QIWI Piniginės, Boleto, "Western Union" ir kt.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, savo 5-žvaigždučių pagyrų ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų didžiausias paskatinimas, kuris taip pat bus naudinga ir kitiems klientams.Jeigu jums netinka i savo produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir dirbti sunkiau, kad suteiktų jums daugiau puikų aptarnavimą.

Garantija Ir Garantijos

Visi Huepar Lazerio Lygio mėgautis 12 mėnesių garantija, tačiau galite atnaujinti į 2-jų metų garantija, jei klientas registruotas produktas sąskaita scaning QR Kodas ant pakuotės.Jei nesate patenkinti produkto, galite grąžinti ją atgal į jav wihtin 15 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.Bet jūs turite mokėti už grąžinimo pašto išlaidas.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Darbinis atstumas
Prekės Pavadinimas huepar
Regionas Gamyba
Modelio Numeris LR-5RG
Veikimo Laikas
Dažnis
Svoris
Impulso trukmė
Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas
UPC
Išmatavimai
Niveliavimo Tikslumas Aukštas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas

Parašyti atsiliepimą

Lazerio Imtuvas Lauko Režime Lazerio Detektorius Galima Pulsuoja, Raudonos, Žalios Šviesos

Lazerio Imtuvas Lauko Režime Lazerio Detektorius Galima Pulsuoja, Raudonos, Žalios Šviesos

Susijusios