Nauja Išpardavimas! Aukštos Kokybės HIFI Skaitmeninis CLASSD Galios Stiprintuvo Modulis MERUS MA12070 2X80W 1.4 Versija

Aukštos Kokybės HIFI Skaitmeninis CLASSD Galios Stiprintuvo Modulis MERUS MA12070 2X80W 1.4 Versija

Nauja prekė

€31.29

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: maxtra, hifi fet stiprintuvas, stiprintuvo aukštos kokybės, lz hifi, cc2538, railink, TPA3116D2, huayra žiūrėti, amp 200w classd, knipex.

modname=ckeditor

SKELBIMAS:

Praneškite mums spalvų (mėlynos arba raudonos), ko jums reikia.Kitaip mes atsiųsime spalva atsitiktinai.

Pagrindinės savybės:

1. Multi-stage keitimo technologija su 3 lygio ir 5 lygio moduliacija leidžia sistemą, turi neprilygstamas energijos suvartojimo ir energijos vartojimo efektyvumo -- tai yra optimizuotas energijos suvartojimas, kai groja muzika, todėl, kad jis yra labai mažas energijos suvartojimas.

2. 2 x 80 w peak galia (26: PVDD, LR = 4 Ω, 10% THD + N lygiu), itin kompaktiškas, didelės integracijos sprendimai - tikrai pasiekti didelės galios mažos pav.

3. Lanksti įgyvendinimo 2.0 (2*80W), 2.1(1*80W+2*40W), 4.0(4*40W), 1.0(1*160W) kanalo išėjimo lygis konfigūracijos nustatymus tik per borto dial jungiklis.

4. Ketvirta-kad atsiliepimus klaidų kontrolė gali užtikrinti geresnę įgyti ir geriau klaidos slopinimas nei tradicinės antros eilės linijos, taip užtikrindamas nepaprastai mažas signalo iškraipymas ir puikus garso našumą.Net jei energijos šaltinis yra ne idealus energijos šaltinis (triukšmo ar ripple), jis vis dar gali garantuoti, nedidelis iškraipymas, aukštą garso kokybę ir stabilumą.

5. 80% (1 KHZ sine bangų, 8 Ω); Visą energiją > 91% (1 KHZ sine bangų, 8 Ω).

6. Garso savybės (PMP2) : >110dB SNR (a-w, palyginti su 1% THD+N galios lygis), jokių sudėtingų dinaminių šių elektros tiekimo projektavimas (su standartine garso galios tiekimo projektavimo sistemą, siekiant pagerinti energijos vartojimo efektyvumą).

7. 45 V išvestis integruota triukšmą (A-M), kuris nereikalauja žemo dažnio filtrą (LPF), daugelyje programų.

8. THD+N yra mažoje 0,004% didelės galios elektros energiją.

9. I2C kontrolės (keturi pasirenkami adresai dial kodas jungiklis ant lentos), kuri gali būti susijusi su vieno lusto mikrokompiuteris kontroliuoti darbo režimas lustas, taigi kaip pasiekti pusiausvyrą tarp veiklos ir energijos sąnaudas ir pasiekti pritaikymas įvairioms reikmėms.

10. Įmontuota apsauga: undervoltage užraktas, perkaitimo signalas/klaida, trumpo jungimo/apsauga nuo perkrovos, galios lygis pin pin trumpojo jungimo, klaidų ataskaitų per nuosekliosios sąsajos (I2C), ir nuolatinės SROVĖS apsauga.

11. Keturių sluoksnių kriaukle aukso PCB+ anoduoto radiatoriaus, su puikia šilumos išsklaidymo ir itin mažas EMI.

Taikymo masto

1. Nešiojamieji audio - Battery-powered speaker, mobiliojo ryšio "Bluetooth" garsiakalbį, bazės garso, nešiojamųjų garso, nešiojami garso

2. Namų akustika - multi-room sistema, TV, garso kolonėlės, namų kino sistemos, savarankiškos dalys

3. Balso kontrolė stereo

4. Profesionalių audio - Aktyviai klausytis, garsiakalbiai, Ethernet maitinimo (PoE), multi-kanalo sistema

Privalumai ir darbo principas daugiapakopės technologija

Nors efektyvumą tradicinių D Klasės audio stiprintuvą pasiekė 90% arba daugiau, jos gana didelės galios, pasiekė tik apie 50%, bendros vartojimo apimtis, ir jo paklausą LC filtras ir radiatoriaus, kad ji užima daugiau vietos (ir kaina didesnė).Į MERUS™ daugiapakopės D Klasės stiprintuvas pertraukos šių apribojimų.Jos technologinės naujovės suteikia šiuos privalumus:

"" nėra IŠĖJIMO LC filtras reikalingas, mažesnio dydžio, mažesnės kainos

"" pagerėjo bendra vartojimo apimtis

"" žymiai sumažinti energijos suvartojimą ir sumažinti šilumos išsklaidymo

"" daugiau informacijos šaltinį išlaikyti kokybę ir pagerinti garso prasme dėka aukšto dažnio daugiapakopė jungikliai.

Šiuo pažangiu stiprintuvo produkte naudojamas daugiapakopis half-bridge maitinimo etape pasiekti, mažas energijos suvartojimas, o į, ar šalia laukimo.Skirtingai nuo tradicinių D Klasės stiprintuvai, šis produktas turi keturis tranzistorius /MOSFET kiekvienos pusės tiltas galia etapas (tradicinės D Klasės stiprintuvai turi tik du).Šie pusė-tiltų sukurti kelis PWM išėjimo etapais nuo vieno maitinimo šaltinio (kiekvienas MOSFET varo atskiras PWM signalu), kuris suteikia didelį lankstumą ir galimybę konfigūruoti stiprintuvo optimalią galią, našumą, bet kokią programą.Į Cfly kondensatorius, įsikūręs tarp viršaus ir apačios, MOSFET, nuolat maitinama atskiros grandinės, išlaikant įtampos potencialą fiksuotą lygį.Šis "viadukas kondensatorius" iš esmės VEIKIA kaip papildomas maitinimo geležinkelių.Tokiu būdu, kiekviena half-bridge galios lygis gali nustatyti trijų lygių išvesties signalas išėjime perjungimo mazgas: 0 V, PVDD, ir PVDD.

1 pav.: Į MERUS™ stiprintuvas pasižymi unikaliu galios lygis, topologija.Remiantis šio projekto, kiekvieną pusę-tiltas gali naudoti keturių Mosfet (M1-M4) ir skristi talpą tarp šių Mosfet, kaip papildomo maitinimo geležinkelių nustatyti trijų lygių išvesties signalas išėjime perjungimo mazgas.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės HIFI Skaitmeninis CLASSD Galios Stiprintuvo Modulis MERUS MA12070 2X80W 1.4 Versija

Aukštos Kokybės HIFI Skaitmeninis CLASSD Galios Stiprintuvo Modulis MERUS MA12070 2X80W 1.4 Versija

Susijusios