Nauja Išpardavimas! LuminOx Liuminescencinės Deguonies Jutiklis LOX-02 L0X-02 SST mažo Dydžio, Mažos Galios sąnaudos, Ilgas tarnavimo

LuminOx Liuminescencinės Deguonies Jutiklis LOX-02 L0X-02 SST mažo Dydžio, Mažos Galios sąnaudos, Ilgas tarnavimo

Nauja prekė

€118.56

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: luminox dirželis, lumi žiūrėti, luminox žiūrėti, c tipo testeris, 23 mm dirželis, Dvigubas Laikas, hamiltonas žiūrėti, hamiltonas dirželis, luminox, 48 mm žiūrėti.

modname=ckeditor

UK SST jutiklis pranašumas

1. UK SST originalus fluorescencijos O2 daviklis, didelio tikslumo, mažas energijos suvartojimas, greita reakcija, greitis, kalibravimo nemokamai.

2. TTL skaitmeninis išėjimas, gamykloje sukalibruotas, su slėgio jutiklis, gali tiesiogiai produkciją deguonies koncentraciją procentais.

3. Palyginti su panašios modeliavimas kiekis, tai buvo didelis tikslumas, greita reakcija, gerą stabilumą, mažą vystymosi sunkumų ir mažą kainą.

4. Infraraudonųjų spindulių jutiklis ir elektrocheminės palyginimas, greitai reaguoti, didelis stabilumas, ilgas gyvenimas, ne dažnai, kalibravimo, yra geriausias jūsų pasirinkimas

Ji yra deguonies jutiklis, kuris NAUDOJA fluorescencijos grūdinimas ir gamyklos kalibravimo įvertinti aplinkos deguonies dalinis slėgis (ppO2).LuminOx priemonės, deguonies dalinis slėgis ir temperatūra.Slėgio jutiklio išėjimo deguonies koncentracijos vertė ir slėgio vertės.Derinant su tradiciniais mažas energijos suvartojimas privalumas elektrocheminio jutiklio principas non-vartojimo jutikliai, daro jį turi ilgesnį gyvenimą.LuminOx tai aerobinių slėgio ir temperatūros kompensacija leisti jam veikti tiksliai per įvairioje aplinkoje, be papildomo kompensavimo sistemos.Skirtingai nuo kitų jutiklių technologijas, LuminOx yra labai stabilus ir aplinkai draugiškas, be švino ir kitų toksinių medžiagų, bei nemokamai iš kryžminių trukdžių su kitomis dujomis.

valymas

Jutiklio korpuse, gali būti valomas drėgnu skudurėliu, tačiau jutiklis negali būti

Elektros ir aplinkos charakteristikos

Maitinimo įtampa (V.) :4.5~5.5 V

Maitinimo srovė (Yra) :

Išėjimo tipas: 3.3 VTTL lygio RS232

Darbinė temperatūra :30℃ ~ +60℃

Sandėliavimo temperatūra :nuo -30℃ ~ +60℃

Drėgmė: 0~99% (be kondensacijos)

Slėgio ribos :500~1200mbar (lox-02), 100~1400mbar (lox-01)

Veiklos specifikaciją

Deguonies matavimo diapazonas: 0-25% (lox-02), 0-300mbar (ppO2)

Reakcijos laikas :T90

Tikslumas/raiška :

Temperatūros tikslumas/raiška: nuoroda tik /0.1℃

Slėgio tikslumas/raiška: ± 5mbar/1mbar (lox-02)

O2% tikslumas/raiška: nustato PPO2 ir slėgio tikslumas /0.1% (lox-02)

Life: > 5 metus

Normaliomis sąlygomis, visi parametrų matavimai atliekami pagal standartines sąlygas, išskyrus atvejus, kai ekstremalių temperatūros svyravimų, nurodyti ir reikalauti, kalibravimas.

mechaninė

Jungiamasis vamzdis: pin 4 auksu smeigtukai (0.64mm2) yra įdiegta per lizdą ant 2.54 mm PCB tinklelis arba suvirinti naudojant ne-valymo srautas.

Matmenys: 20mm Max skersmuo x 12.5 mm aukščio LuminOx yra skirtas pakeisti elektrocheminius jutiklius, atitinka RoHS standartus, turi ilgą gyvenimą ir yra visiškai pastatytas su aplinkos kompensaciją.

Dalis numeravimo sistema: lox-xx tipas 01:0-300mbar deguonies dalinis slėgis (nr. atmosferos slėgio matavimas) 02:0-25% deguonies koncentracija (įskaitant atmosferos slėgio matavimas)

Privalumai: mažas energijos suvartojimas; O2% ir atmosferos slėgio taip pat gali būti matuojamas (pasirinktinai); Tinka akumuliatoriaus energijos tiekimo; - Ilgas gyvenimas; Didelio tikslumo; Mažas dydis, paprastas; Žemos kainos; Nemokamas priežiūra; Jokių toksinių medžiagų; nėra būtinybės prijungti tiesiogiai prie mikrovaldiklių.

Naudojimas: deguonies nustatymo; kilnojamieji; Kvėpavimo aparatas; bakams stabilizuoti.Medicininis gydymas; Laboratorinė įranga; Žemės ūkis; verslo Inkubatorių, verslo inkubatoriai; Priešgaisrinė apsauga; Katilų kondensacijos išmetamųjų dujų aptikimo

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašyti atsiliepimą

LuminOx Liuminescencinės Deguonies Jutiklis LOX-02 L0X-02 SST mažo Dydžio, Mažos Galios sąnaudos, Ilgas tarnavimo

LuminOx Liuminescencinės Deguonies Jutiklis LOX-02 L0X-02 SST mažo Dydžio, Mažos Galios sąnaudos, Ilgas tarnavimo

Susijusios