Nauja Išpardavimas! Elektronikos Organizatorius Kelionių Kabelis Laido Maišelį, Aksesuarų Mini Įrankių Laikymo Atvejų (Šviesiai Mėlyna)

Elektronikos Organizatorius Kelionių Kabelis Laido Maišelį, Aksesuarų Mini Įrankių Laikymo Atvejų (Šviesiai Mėlyna)

Nauja prekė

€5.43

-40%

€9.05

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: kelionės krepšys, krepšys įtaisą, krepšys bubm, plytelių dalykėlių, elektronikos organizatorius organizacijos, post office krepšiai, elektroninis skaitmeninis saugojimo krepšys, mini led, priedų kelionė, durų makiažas maišelį.

Ypatybė:

1、 Laikyti Visus Vienoje Vietoje - Tai elektronikos kabelis, krepšys padės jums išsaugoti visus jūsų elektronikos priedai ir įvairių kabelių kartu.Ne daugiau nepatogus!Tai suteiks jums daug padėti, ar jūsų kelionės arba savo namuose.

2、Kelis Sluoksnius Dizaino - Tai keliauti elektronika organizatorius krepšys turi daug saugojimo vietos.Tai padės išlaikyti jūsų elementai, atskirti ir lengva rasti.Kamšalu dozatoriais yra reguliuojamas ir jūs galite pritaikyti pagal savo poreikius.

3、Gerai Apsaugotas - Tai elektronikos kelionių organizatoriaus maišelis yra pagamintas iš dvigubo sluoksnių vandeniui audinio ir smūgiams atsparių medžiagų.Šios kelionės laido organizatorius krepšys yra labai tvirtos ir ilgaamžės.Viskas viduje yra saugomas labai gerai.

4、Didelis Kišenėje Tabletės - speciali didelis kišenėje yra suprojektuoti, kad tilptų savo planšetinį kompiuterį.Planšetiniame kompiuteryje bus saugomas labai gerai šios kelionės kabelių organizatorius maišelį.Šios kelionės elektronika krepšys yra puikus kelionės.

5、Reguliuojamas Dugno Giliai Kišenėje: 3 nuimamas velcro dozatoriais,laisvai reguliuojamas saugoti didesnį elektroninių prietaisų.Pavyzdžiui, mini iPad", kietieji diskai, tablet, smartphones, DSLR kamera, pelė, laidai, išorinis veiksnys, flashdrive, įkrovikliai, maitinimo bankas, adaptorand laidai ir kt.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: laikymo maišelis

Medžiaga: Poliesteris

Produkto svoris: 257g

Gaminio dydis: 24 * 9 * 17.5 cm

Spalva: pilka

Pakuotė:

1 * Saugojimo Krepšys

Tipas Laikymo Krepšiai
Modelio Numeris JJ196258
Naudoti Drabužiai
Funkcija Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

Elektronikos Organizatorius Kelionių Kabelis Laido Maišelį, Aksesuarų Mini Įrankių Laikymo Atvejų (Šviesiai Mėlyna)

Elektronikos Organizatorius Kelionių Kabelis Laido Maišelį, Aksesuarų Mini Įrankių Laikymo Atvejų (Šviesiai Mėlyna)

Susijusios