Nauja Išpardavimas! Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekinis Krepšys 22X12X12CM Namuose Saugojimo ir Organizacijos TB Pardavimas

Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekinis Krepšys 22X12X12CM Namuose Saugojimo ir Organizacijos TB Pardavimas

Nauja prekė

€8.52

-37%

€13.53

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: organų, apvalus krepšys tous, apvalus žiedas krepšys, laikymo sistemos, lauke organų, apvalus kilimėlis krepšys, raundas sunku krepšys, storag krepšelio, platus, apvalus krepšys, saugojimo punktas.

Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekinis Krepšys TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Jūs vis dar nerimauja dėl nepatogumų jojimo ir navigacija, ir sunku atlikti elementus?Dabar galite naudoti šį Daugiafunkcinį Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį, kad išspręsti šias problemas, visi vienu metu.

2. Paliečia ekrano jojimo krepšys: Skaidrus Maišelis.Rankenos maišas vandeniui jautrių TPU paliečia ekraną.

3. Aukščiausios Kokybės: Dviračių krepšys pagamintas iš vandeniui atsparaus poliesterio ir TPU medžiagos, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą dėl ilgalaikio naudojimo, nereikia jaudintis lietus, kai dviračiu.

4. Didelė Talpa: dviračio krepšys gali užtrukti iki didesnės talpos 3,5 L, pakankamai vietos reikalingų daiktų, tokių kaip išmanusis telefonas, vandens butelis, piniginė, raktai, akiniai, dviračių remonto įrankiai, ir daugiau.

5. Lengva Naudoti: 3 kablys ir kilpa padėti jums įdiegti jį ant savo dviračio vairo krepšys, lengvai ir tvirtai.Lengva įdiegti ir pašalinti, tai priekiniai maišelis maišelis tinka labiausiai dviračiai ir motociklai ir yra saugus dideliu greičiu.

6. Pečių maišą: Su pečių maišą dirželis dizaino, jis yra patogus jums nešioti maišelį, kur jums eiti

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Krepšys

Dydis: 22*12*12CM

Medžiaga: poliesteris+TPU

Komplektą Sudaro:

1 x Jojimo Krepšys

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Medžiaga Kita
Naudoti Įvairenybės
Talpa Kita
Formos ROUND
modelis Trimatis Modelis
Modelio Numeris jojimo krepšys
Produktas Kita
Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
Forma Trimatis Modelis
Specifikacija Other

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekinis Krepšys 22X12X12CM Namuose Saugojimo ir Organizacijos TB Pardavimas

Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekinis Krepšys 22X12X12CM Namuose Saugojimo ir Organizacijos TB Pardavimas

Susijusios