Nauja Išpardavimas! SeenDa

SeenDa "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra su Apšvietimu Bluetooth Klaviatūra Pro 9.7 "iPad" Air 2&1 Pasukti 360 Wireless Keyboard /BT

Nauja prekė

€60.38

-50%

€120.76

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: atveju, tablet klaviatūra, Klaviatūra, seenda usb, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, teclado belaidžio numerico, byla ipad klaviatūra, bluetooth klaviatūra, nuimamas aliumininis klaviatūra, keyboard mac.

GERIAUSIAS iPAD KLAVIATŪRA

Tai yra geriausias klaviatūra, skirta "iPad" galima.Pakrautas su tonų naujų funkcijų ir pramonės pirmaujančių technologijų.Šis "iPad" dėklas su bluetooth klaviatūra yra puikus atsakymas tiems, kurie ieško apsaugos, kad reenforced nuimamas TPU "iPad" shell " gali pasiūlyti kartu su patogumui netoli tylus pilna QWERTY klaviatūra ir touchpad sustiprintas Apple dviejų ir trijų pirštų touchpad nuorodos.

PASTATYTAS PASKUTINIS

Į Omnitype klaviatūra yra pagamintos iš poveikio išbandyti didelės tempimo polikarbonato ir funkcijos 10 mln. paspaudimo sertifikuota klavišus.Kiekvienas raktas turi 3mm kelionės, kai paspaudžiamas ir reikalauja idealus 80g slėgio užsiimti.Tas tylus klavišai yra tiek reaguoja ir tactilely malonus naudoti.4 colių touchpad gali be vargo perkelti ant ekrano žymeklį, kad tavo rankos niekada palikti klaviatūros, kai pasirinkimas arba atidaryti programėles.

NERIBOTAS ŽIŪRĖJIMO KAMPAI IR APSAUGOS .

Klaviatūros atveju galima pasukti 360°, atviras 150°, ji gali net invertuotąjį save į palapinę režimu.tai puikus būdas pasidalinti, ką žiūrima su draugais.Kas yra "iPad" atveju, be apsaugos nuo gyvenimo lapelius ir iškilimų?Ji turi nuimamą TPU dėklą, kuris buvo plačiai lašas išbandyta ir sertifikuota apsaugoti iki dviejų metrų lašai.Jūs galite lengvai pašalinti savo "iPad" iš klaviatūros, bet kuriuo metu ir dar žinoti, kad jis yra apsaugotas.

GERIAUSIA APARATŪRA VIDUJE

Klaviatūros atveju sportas geriausias aparatūros prieinama klaviatūra "iPad" atvejais.5.0 versijos "Bluetooth" mikroschemas teikia Broadcom reiškia, kad prisijungę prie savo "iPad" vyksta beveik akimirksniu.Įkraunamąją pastatytas ličio jonų baterija palaiko daugiau nei 30 valandų darbo laiko ir iki 100 dienų, telefonui veikiant laukimo režimu .

Suderinama su modeliais 2018 Naują "iPad" (6th Gen):

A1893/A1954, 2017 iPad 5-os kartos: A1822/A1823, 2016 "iPad" Pro 9.7 colių: A1673/A1674/A1675, 2014 iPad Air 2: A1566/A1567. O klaviatūra veikia su visų modelių virš touchpad su funkcionuoti tik su "iPad" su " iOS v13.0 arba didesnis.

Pastaba:šio produkto neįtraukė pen ,prieš jums padaryti užsakymą ,prašome patikrinti savo modelius atsargiai ,jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmas

Modelio Numeris Q5
Pakuotė Taip
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Stilius Tablet
Kilmės KN(Kilmės)
Pilno Dydžio klaviatūra No
Prekės Pavadinimas seenDa
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Kalbos lietuvių
Riešo Parama Taip
Veikimo Stilius Capacitive
Klaviatūra Standard 78 Klavišai
Prašymas Tabletės

Parašyti atsiliepimą

SeenDa

SeenDa "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra su Apšvietimu Bluetooth Klaviatūra Pro 9.7 "iPad" Air 2&1 Pasukti 360 Wireless Keyboard /BT

Susijusios