Nauja Išpardavimas!

"Bluetooth" Klaviatūra, Belaidžio Rusų, Prancūzų, Vokiečių, Arabų Ispanų Kalbą Nešiojamąjį Kompiuterį "Ipad" Parama "Ios", "Windows" Android " Sistema

Nauja prekė

€13.44

-28%

€18.67

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: Klaviatūra, minix "bluetooth" klaviatūra, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, švarkas klaviatūra, byla ipad klaviatūra, žaidimas keybord, klaviatūra, touchpad bevielio, hebrajų belaidė klaviatūra, tkl mechaninė klaviatūra, belaidžio.

Produkto Aprašymas: 1. Bluetooth Sprendimas: Tinklas pasiekia 3.0 2. Suderinamumas: "WINDOWS", "Android" sistemos, skirtos "Apple" sistemų, nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai Kompiuteriai, mobilieji telefonai, kompiuteriai 3. Specifikacija: Klaviatūra su žirklėmis ir šokolado dizainas 4.Klaviatūra dydis: (L)7.8 * (W)4.9* (H)0.24 5. Baterija gali būti naudojamas nuolat, skirta 80 valandų 6. Medžiaga: Plastikinės 7. Pakuotė: OPP 8. Sąsaja:Micro USB 9. Įkrovimo įtampa: 5V1A 10. Mažiau nei 250mah įkraunama ličio baterija.Funkcijos: 1.Ultra plonas Bluetooth Klaviatūra: Su juo galima tipas patogiai nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai ar išmanieji telefonai. 2. Kryžminio platformos suderinamumas : Taikoma, skirtų "iOS", "Android", skirtą " Mac " ir "Windows", taip pat, kuris yra optimizuotas sparčiuosius klavišus visų keturių sistemų Kompaktiškas Lempos 3.Šis kiekis yra daug mažesnis, nei troditional klaviatūra, kuri gali sutaupyti daugiau vietos savo darbo stalo ir savo maišą. 4. Patogumas yra pagrindiniai: Mėgaukitės šis patogus klaviatūra įveskite greitai ir tyliai..Nuorodos gali jums sutaupyti laiko pradėti užduotį arba valdymo media Keyboard instrukcijos: 1: Įjunkite įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklis 2: Paspauskite PRISIJUNGTI, rodiklis "Bluetooth" simbolis pradės mirksėti. 3: Įjunkite "Bluetooth" perjungti įrenginį, pvz., mobiliojo ryšio telefonas/tabletę, ieškotų "Bluetooth" įrenginys, klaviatūra, "Bluetooth" numatytasis pavadinimas: "Bluetooth" 3.0 Klaviatūra 4: Spustelėkite "Bluetooth" 3.0 Klaviatūros apie mobiliojo ryšio telefonas/tabletės ir kiti įtaisai, skaitmeninis slaptažodis bus pasiūlyta, įvesties klaviatūra, paspauskite Enter saitą

Dėmesio: 1.Rusijos klientams, prašome užpildyti užsakymo po visą vardą, ar negalite siųsti prekes, Ačiū už jūsų bendradarbiavimą 2.Jei prekės pakuotė buvo pažeista, prašome atmesti ir fotografuoti siųsti mus 3.Apie Spalvų : mes fotografavimas naudojant Skaitmeninį fotoaparatą, kai kurios spalvos atvejais turi kai kurių skirtumų, dėl techninių ribotas, tikiuosi, jūs galite suprasti, įskaitant:1 * "Bluetooth" Klaviatūra,1 * duomenų kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.parkavimodavikliai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.parkavimodavikliai.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Sertifikavimo CE
Baterija 2 x AAA tipo Baterijos (neįeina)
Stilius STANDARTAS
Kalbos Anglų, Rusų, Prancūzų, Vokiečių, Arabų, Ispanų
Parama "Apple" Kompiuterį "IPAD", XP, win7, win8 "Android" ir kitų sys
Pakuotė Taip
Riešo Parama No
Ašies Kūno Prekės NO
Prašymas Desktop
Pilno Dydžio klaviatūra No
Prekės Pavadinimas chyi
Modelio Numeris Bluetooth 3.0 bevielio ryšio klaviatūra
Kilmės KN(Kilmės)
Klaviatūra Standard 78 Klavišai
Veikimo Stilius Membrana
Klaviatūra Klaviatūros
Darbo Aplinka Nuo -10 laipsnių iki 85 laipsnių
Imtuvas-nemokamai Palaiko visus su "Bluetooth" funkcija PC ar laptop sistemos
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Perdavimo atstumas 8-10M, II KLASĖS standartas

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Klaviatūra, Belaidžio Rusų, Prancūzų, Vokiečių, Arabų Ispanų Kalbą Nešiojamąjį Kompiuterį "Ipad" Parama "Ios", "Windows" Android " Sistema

Susijusios