Nauja Išpardavimas! H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus H6 BA20D P15D Konversijos Mopedas Moto Šviesos Ebike Prožektoriai, Žibintai, Skirtas SUZUKI

H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus H6 BA20D P15D Konversijos Mopedas Moto Šviesos Ebike Prožektoriai, Žibintai, Skirtas SUZUKI

Nauja prekė

€16.41

-51%

€33.49

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: išorės motociklo led žibintų, h4 led, faro motociklas, lempa led, ba20d, durų h6, led p15d, h6 led motociklas, h4, dviračių electr.

H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus H6 BA20D P15D Konversijos Mopedas Moto Šviesos Ebike Prožektoriai, Žibintai, Skirtas SUZUKI

Pagrindiniai Privalumai: Crystal clear 6000K balta šviesa @ 10,000 Lm (5,000 Lms per lemputės) LED apšvietimas, be tamsių dėmių!Pro-Turbo LED yra tik šviesa, kuri naudoja SMD LED lustai ir ADOB Spindulių technologija garantuoja puikų spindulio modelis, be jokių tamsių dėmių ar rūkas šviesos.Pagerinta Šilumos Sukeltas šilumos kontrolė su Led driver ir TurboCool ventiliatorius užtikrina, kad jūsų lemputes ilgiau nei jūsų automobilio!Daugiau nei 50 000 val puikių nuolatinio šviesos luz litch.Darbai po vandeniu!Rainproof vairuotojas, būsto ir ventiliatorius veikia net atšiauriomis situacijose.Gali būti montuojama 20 min iš karto!ADOB Šviesų žibintai yra pagaminti pakeisti savo vertybinių popierių būsto ir kištukiniai lizdai.Be to, visi lemputės yra CanBUS-Pasiruošę ir bus dirbti su bet kokia transporto priemone CPU.Kai kurie žibintai, yra sunkiau nei kitiems naudotis.Kad iš CNSUNNYLIGHT Apšvietimas tikrai nerimauti nemokamai patirtis!Mes siūlome nemokamai 1 metų garantija ir gyvenime paramą!

Pagrindinės Savybės: Didelis Mažas šviesos Bi Modelis: H4/HB2/9003, Hi Lo pluošto(su 12pcs Apversti šviesos diodai (Led), Naudoti lizdas, maišelių keitimas H4, kad HS1, P43t, BA20D, P15D-25-1. Lumenous: 5000 Liumenų vienam lemputė luz ligth.Įėjimo Galia/Bi spindulys: 40watt per lemputę aukštos pluošto, 35watt per lemputę artimąsias.Votage: 8-48 Volt (tinka 12V, 24V).Tiesiog žaisti ir kištuku.Spindulio Kampas: 278 laipsnių.Šviesos šaltinis: 6pcs LED lustai dėl dviejų šviesų, specialiųjų motociklo aukštos artimąsias luce.Pastatytas Turbo ventiliatorius Aušinimo.IP68 klasės vandeniui.Super šilumos išsklaidymo.Jokio vėlavimo į šviesą.Super ilgas tarnavimo laikas 50.000 val.Spalva Pasirinktinai: 6000K Šalta Balta.Tinka daugumai automobilių, motociklų, motos, sunkvežimiai, Visureigiai, UTVs, Valtys ir dauguma transporto priemonių lampadas.

Pakavimo Įtrauktas : 1 vnt LED lemputės ir 1 gabalas canbus LED driver kiekvienas gabalas lizdą maišelį.

Įrengimas Įspėjimas:

Kaip saugos atsargumo priemonių, įsitikinkite, kad automobilis turėjo laiko atvėsti tinkamai prieš pradedant diegimo procesą.

Įdėti automobilį į stovėjimo aikštelę ar įsitikinkite, kad ji gerai pavara.

Įsitikinkite, kad degimas išjungtas, o klavišai pašalintas.

Būti atsargūs, kad būtų išvengta nudegimų, ypač tada, kai įjungti arba išjungti transporto priemonių apšvietimo.

Būkite atsargūs, traiškymo ar pjovimo lemputės.Taip pat įsitikinkite, kad nelieskite lemputės su pirštais, nes tai bus sukelti sugeriamasis.

Visapusiškai ištirti ryšį pasiteirauti, uostų ir laidai kaip klaidingas ryšys gali sukelti apšvietimo problemas.

Įsitikinkite, kad pabaigos lemputė neturi liestis su vidaus apšvietimo skydas iš žibintų reguliavimas, kai lemputė.

Q&A

Kai jūs laivą iš mano užsakymą?

Mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą, kai lėšų praeiti rizikos kontrolės.

Aš galiu pasitikėti nuotrauką įdėjo?

Visos nuotraukos yra 100% originalus ėmėsi mūsų fotografas.

Spalvos gali būti skyrėsi skirtumai tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akis spalvų skirtumas.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Mes stengiamės išspręsti problemas.Jokios garantijos, siūlomi jei yra kokių nors atsiliepimų mažiau kaip 5 žvaigždučių prieš bendravimą.

Garantija:

1 metų garantinį laikotarpį.

Garantijos Sąlygos:

1.Ši Garantija apima defektų, atsiradusių dėl nekokybiškų dalių, medžiagų ar gamybos, su defektai atsiskleidžia per 12 mėnesių nuo pirkimo datos.

2.Garantija taikoma tik produktai pristatomi pagal galiojančius užsakymus internetu, bet ne jų įrengimas.

3.Produktas yra laikomas trūkumais, jei ji nesugeba atlikti savo funkcijų, aprašytų aukščiau specifikacija arba viršija vidutinį nominali nesėkmės rodiklis.

4.Garantija neapima normali sumažinti šviesos srautą, ir pereiti šviesos spalvos temperatūra per tarnavimo laikas LED lustai.

5.Garantija neapima žalos, dėl aplaidumo, piktnaudžiavimo ar netinkamo įrengimo.

6.Garantija nustoja galioti, iš karto, kai yra jų pakeitimai ar remontas atliekamas be išankstinio leidimo iš jav.

Reguliuojamas Šviesos Lizdas gali būti pasuktas 120 laipsnių
Spalvos Temperatūra 6000K
Super ilgas gyvenimas 50.000 Valandos
Šviesos Srautas 5000Lm/lemputė
6 Rūšių konversijos lizdas H4 HS1 P43t BA20D H6 P15D-25-1
Produkto pavadinimas H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus BA20D P15D H6 Mopedas
Įrengimas Žaisti ir plug
spalva 6000K Šalta Balta
Prekės Pavadinimas cnsunnylight
Dual Sijų Motociklo H4 HS1 P43t už moto priekinis žibintas
Paraiškos patikros Motociklai, Dviračiai, Motociklai, Sunkvežimiai, Valtys, automobilių, kitų transporto priemonių
Liumenų 5000Lm/lemputė
Kilmės KN(Kilmės)
Puikus Apšvietimas Modelis tinka projektorius/ atšvaitas žibintai
pastatytas EMS Taip
galite tinka Už Haojue, už Suzuki, Honda, elektrinis motociklas
Lizdas Didelis krepšys artimąsias Tiesa, multi-funkcija lizdas maišelį, tame tarpe 6 rūšių konversijos lizdai
Tinka motociklų modeliai dėl moto šviesų aukštos artimąsias
Įtampa DC 8-48V (fit 12V,24V vehicles)
Led Šviesos Tipas Vietoje, Koncentruotai
Jokių trukdžių Radijo Taip
Šviesos Šaltinis led
Sertifikatas CE, Rohs, ISO 9001-2008 E50 IP68

Parašyti atsiliepimą

H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus H6 BA20D P15D Konversijos Mopedas Moto Šviesos Ebike Prožektoriai, Žibintai, Skirtas SUZUKI

H4 LED Motociklo priekinis žibintas HS1 Lemputė P43t Canbus H6 BA20D P15D Konversijos Mopedas Moto Šviesos Ebike Prožektoriai, Žibintai, Skirtas SUZUKI

Susijusios