Nauja Išpardavimas! NOVASTAR TB3 Jautis Serijos Multimedijos Grotuvas tb3 tinka skaitmeninių ženklų, fiksuota instaliacija, taip pat stulpų ekranai

NOVASTAR TB3 Jautis Serijos Multimedijos Grotuvas tb3 tinka skaitmeninių ženklų, fiksuota instaliacija, taip pat stulpų ekranai

Nauja prekė

€267.58

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: led p3, skaitmeninis grotuvas mi, Mmi 2g, silikono skaitmeninis grotuvas, skaitmeninis ženklų žaidėjas malaizija, multimedia player, skaitmeninis ženklų žaidėjas indija, skaitmeninis ženklų, lauko žaidėjas, TB6, brightsign skaitmeninių ženklų player.

Jautis Serijos Multimedijos Grotuvas TB3

Nova T-serijos multimedijos grotuvas, naujos kartos produktas, kuris sujungia galingą veikimą, stabilumą ir saugumą, suteikia vartotojams su daug įvairių sprendimų.

T-serijos, tinka skaitmeninių ženklų, stacionarūs ekranai, taip pat stulpų ekranus srityse, įskaitant reklamos, skaitmeninių iškabose, komercinių ekranų ir pažangių Miestų.Jautis yra neprilygstamas pasirinkimas smart ekranų sistemas.

Pakrovimo galia :650,000 pikselių

Perdirbimo Pajėgumų :8 core,2 GB operacinės atminties+8 GB vidinės atminties vietos

"Wi-Fi" :√(dual wifi)

3G、4G :√(Pasirinktinai)

Nereikalingas Atsarginės :√

Įjungimas/išjungimas (sinchroninis ekranas :X

Jautis serijos produktai yra antros kartos multimedia grotuvai, skirtas mažų ir media dydžio LED spalvotas ekranas sukurtas NovaStar.

TB3 Jautis serijos produktų funkcija šių privalumų, geriau patenkinti vartotojų reikalavimus:

Apkrova iki 650,000 pikselių

Sinchronizavimo mechanizmas " multi-ekranas, groja

Galingas apdorojimo pajėgumai

Įvairiakryptė kontrolės planą

Dual-Wi-Fi režimas

4G modulis

Nereikalingas backup

Pastaba:

Jei vartotojas turi didelę paklausą dėl sinchronizacijos programa, laiko sinchronizavimo modulis yra rekomenduojama.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mūsų techninio personalo.

Be to, programos, leidybos ir ekraną valdyti per KOMPIUTERĮ, mobiliuosius telefonus ir LAN,įvairiakryptė kontrolės planą, taip pat palaiko nuotolinio centralizuoto leidybos ir stebėseną.

Jei 4G tinklas yra būtinas, prašome nusipirkti 4G modulio, remiantis 4G tinklo paslaugų teikimo reikalavimus, šalies ar regiono, ir įdiegti ją iš anksto.

Jautis serijos produktai gali būti plačiai naudojamas LED komercinis ekranas lauke, pvz., baras ekranas, grandinės store ekranas, reklamos mašina, veidrodis ekrano, parduotuvės ekranas,durų galva ekrane, borto ekranas ekrano ir nereikia KOMPIUTERIO.

Polių Ekrano Tirpalo Viename ekrane keletą turinio

Pats ekranas gali būti suskirstyti į keletą dalių su skirtingais skelbimai padidinti vertę.

Valdomos nuotoliniu būdu, pagal mobilųjį telefoną.

Paprastai mes pristatymo DHL,UPS,FEDEX ir pan.

Pakuotė Taip
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris NOVASTAR Multimedia Player TB3
Maksimali Galia Vienam Kanalui 101-130W
Kanalai 2 (2.0)
Prekės Pavadinimas vdwall
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

NOVASTAR TB3 Jautis Serijos Multimedijos Grotuvas tb3 tinka skaitmeninių ženklų, fiksuota instaliacija, taip pat stulpų ekranai

NOVASTAR TB3 Jautis Serijos Multimedijos Grotuvas tb3 tinka skaitmeninių ženklų, fiksuota instaliacija, taip pat stulpų ekranai

Susijusios