Nauja Išpardavimas! 24pcs Mišrios Spalvos Plieno Atminties Laidas Karoliai Choker

24pcs Mišrios Spalvos Plieno Atminties Laidas Karoliai Choker "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo

Nauja prekė

€2.81

-39%

€4.68

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: litz, angel apyrankė, estetinės maudymosi kostiumėlį, atminties sidabro karoliai, juoda atminties vielos karoliai, stiklo atminties karoliai, memori vielos, plonas laidas atminties karoliai, juoda, nerūdijančio plieno, vielos lynai, partijos atminties karoliai.

Spalvingas plieno kabelis necklets su įsukimo užsegimas.Gražus būdas parodyti savo plytelių ir stiklo plytelių pakabučiai - tai tvirtas ir plonas chokers yra labai sudėtingas, ir atrodo fantastinis su mano pakabukas plokšteles.Jie yra pagaminti iš žaizdos plieno atminties vielos dengtas spalvoto plastiko vamzdžiai.

Aprašymas: Tinka pridėti pakabukai arba Įstriža granulių arba pakabučiai PASIDARYK pats savo Atminties Choker Karoliai.Ar bet kokie kiti papuošalai priėmimo rankų darbo amatų išvadas.Gali būti naudojami kaip talismanai ar karoliai Tinka tiek vyras ir moteris nešioti Ilgis: Apytiksl. 18.1 colių / 46cm Storio: Apytiksl. 0.04 colių / 1mm Medžiaga: Plienas, Spalva: Mišrios spalvos

Komplektą Sudaro: 12pcs Spalvinga Plieno Kabelis Necklets

Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Prekės Pavadinimas Phenovo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

24pcs Mišrios Spalvos Plieno Atminties Laidas Karoliai Choker

24pcs Mišrios Spalvos Plieno Atminties Laidas Karoliai Choker "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo

Susijusios