Nauja Išpardavimas! Nuimamas Hole Punch rankinių Įrankių Centras Grąžtas Vadovas Nustatyti Rankovės Kabineto Aparatūros Locator Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Įrankis

Nuimamas Hole Punch rankinių Įrankių Centras Grąžtas Vadovas Nustatyti Rankovės Kabineto Aparatūros Locator Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Įrankis

Nauja prekė

€11.51

-35%

€17.71

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, aliuminio t stebėti, amatų medienos, skalpelio ašmenys, tiek gręžimo, Automobilių remontas įrankis, kabineto įrankis, įrankiai, įrankių rinkiniai, įrankis, staliaus darbai, paslaugos rankiniai įrankiai.

Funkcija

1.Medienos Apdirbimo Kabineto Rankenos Skylė Locator

2.Quick-release Gręžimo Vadovas Blokas leidžia nustatyti paprasta

3.Priekyje montuojamas apkabos, rankena leidžia tvirtinimo lengva

4.Stop-Apykaklės Nustatymo Blokas daro grąžtas setup lengva

5.Naujų, geresnių ir už prieinamą kainą.Nustatyti vieną kartą ir jį naudoti keletą kartų, be jokių papildomų matavimų

6.Šis šablonas jig, leidžia jums įvertinti iš puikiai skylę pozicijas kabineto rankenos, vyriai ir rankenos.

7.Greitas ir paprastas reguliavimas - kelis tikslas šabloną tiksliai įrengimas Išsitraukia/Knobs ant stalčiai ir durys, L-laikiklis ir viršuje varžtai laikyti jį rinktų į horizontaliai ir du dideli priekiniai thumbscrews spynos vertikalioje padėtyje.

8.Premium Ilgaamžiškumas - Meistriškai su nerūdijančio plieno ir plastiko, mūsų jig yra pakankamai tvirtos, kad net iš rangovų naudoti jį tūkstančius kartų.

Specifikacija

1.Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

1.Horizontaliai

2. Šoninės padėties, kombinuotas skylių pramušimo slankiklį

3.Stumdomas basket " vertikaliai

4.Vertikalių skaidrių taisyklės

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Susisiekite Su Mumis

1.Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū !

2.Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Prekės Pavadinimas DLEWREOX
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Pakuotė krepšys
Dydis As Show
Prašymas Medžio Apdirbimo Įrankis
Modelio Numeris Punch Locator
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Derinys

Parašyti atsiliepimą

Nuimamas Hole Punch rankinių Įrankių Centras Grąžtas Vadovas Nustatyti Rankovės Kabineto Aparatūros Locator Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Įrankis

Nuimamas Hole Punch rankinių Įrankių Centras Grąžtas Vadovas Nustatyti Rankovės Kabineto Aparatūros Locator Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Įrankis

Susijusios