Nauja Išpardavimas! 3x2ft Pasaulio Žemėlapyje PASIDARYK pats Apdailos Žemėlapis Senovinių Sienų Dekoras Drobė, Tapyba Pasaulio Žemėlapis Kambarį Mokyklos Buveinė Sienų Dekoras

3x2ft Pasaulio Žemėlapyje PASIDARYK pats Apdailos Žemėlapis Senovinių Sienų Dekoras Drobė, Tapyba Pasaulio Žemėlapis Kambarį Mokyklos Buveinė Sienų Dekoras

Nauja prekė

€7.63

-26%

€10.32

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: žemėlapis pasaulyje plakatas, pasaulio žemėlapyje buriavimo sienų dekoras, derliaus pasaulio žemėlapyje cork, amd firepro, pasaulio žemėlapis, apdailos paveikslėlio žemėlapio, ragų xiaomi m365, žemėlapis monde medienos, pasaulio žemėlapyje sienų dekoras šalį, žalia derliaus pasaulio žemėlapis.

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Tinka sklandžiai sienos visuose kambariuose, užkandinė, salės ir kt

Gali būti naudojami kaip dovanos, amatų, namų puošybai

Aukštos kokybės drobė spausdinimo be medienos rėmo.

Suteikite savo namuose šviežia šiuolaikinės jaustis.

Gali būti montuojamas tiesiogiai arba ant menininkas mount valdybos ir tada ant sienos.

Tai gera dovana savo meilužio,šeimos,draugų ir bendradarbiams.

Taikymo sritis: Dekoro viešbučio, namų dekoravimas, biurų pastatai, biurai, kavinės, kambarį, studijų, miegamojo, valgomojo, prieškambario, laisvalaikio klubas,ir kt.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Map

Medžiaga: Drobė, Tapyba

Modelis: Map

Komplektą sudaro: 1 x Drobės Paveikslai(Be Rėmo)

Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pristatymas

1.Mes patikrinti visus elementus, prieš išsiunčiant.Visi produktai yra visiškai naujas, nebuvo naudotas ar restauruotas.

2.Jei yra bet koks delsimas,tai gali būti dėl blogo oro,nenugalimas jėga arba pasirinktinį patikrinimą.

3.Jei jums reikia elementą, skubiai,prašome susisiekti su mumis dėl papildomos siuntimo išlaidas Express Shippinglike "FedEx", DHL,UPS,tiesiog paimkite 5-8days.

4.Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą.Mes priimame tik patikrinti ir patvirtinti adresą.

5.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

Apie Grąžinimą

1.Jei prekė yra su trūkumais, o ne dirbti atvykus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo trūkumais remonto ar grąžinimo.Lėšos bus būti teikiama tik produktų, sugadintas paštu arba kuris yra sugedęs.Prekės gali būti grąžinamos per 14 dienų nuo įsigijimo nuo jūsų prašymo gavimo.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

2.Šis punktas turi 3 mėnesių garantija.Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 6 mėnesius nuo dienos, įsigyti.Jei sugadintas sukelia nepagrįsto dėvėjimosi ir plyšimo, purvo, netinkamai, netinkamai diegimas, nelaimingų atsitikimų ar pataisytas teisių neturintis asmuo, garantija negalioja.

3.Visas ataskaitas privalo turėti išankstinį leidimą.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne priimti bet grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.

4.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Jei jūs paprašykite grąžinti pinigus per galiojantis laikotarpį, mes siūlome jums grąžinti pinigus be pašto mokesčius.Mes esame atsakingi už kartą pakartotinai išsiųsti lėšomis pakeisti dėl defektų.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis prieš Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.Mūsų tikslai yra jūsų 100% pasitenkinimo,jūsų kartoti verslą ir savo teigiamą atsiliepimą.Jei turite kokių nors problemų su savo pirkiniu, Prašome leiskite man žinoti, iš karto andgive man galimybę, siekiant ją išspręsti jūsų pasitenkinimą.Mes pasistengsime atsakyti per 48 valandas.

Dydis 60x120cm
Technics Purškiamojo Dažymo
Pakavimas Roll Pakrovimo
Scenos Sienų Dekoras,Mokytis ir Švietimas
Kilmės KN(Kilmės)
Cenzūruoti Kodas NĖRA
Rėmas No
Formos Stačiakampis
Svoris 175g
Modelio Numeris 170101031264
Medžiaga Bauda Drobė

Parašyti atsiliepimą

3x2ft Pasaulio Žemėlapyje PASIDARYK pats Apdailos Žemėlapis Senovinių Sienų Dekoras Drobė, Tapyba Pasaulio Žemėlapis Kambarį Mokyklos Buveinė Sienų Dekoras

3x2ft Pasaulio Žemėlapyje PASIDARYK pats Apdailos Žemėlapis Senovinių Sienų Dekoras Drobė, Tapyba Pasaulio Žemėlapis Kambarį Mokyklos Buveinė Sienų Dekoras

Susijusios