Nauja Išpardavimas! Gitara

Gitara "PASIDARYK pats " Įrankių Rinkinį", su Akustine Gitara Gitaros Stygos Capo Daugiafunkcinė String Vijurkas Cutter Pin Kamščiatraukis Pradedantiesiems

Nauja prekė

€6.78

-36%

€10.60

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: "pasidaryk pats" gitaros rinkinys, les paul kūno šablonai, senovės gitara capo, elektrinės gitaros rinkinys, ksg viršų, gitaros rinkinys pvi, Saugojimo Virvės, džiazo gitaros rinkinys "pasidaryk pats", antikvariniai gitara capo, gitaros komplektas.

Savybės:

Pradinio lygio gitara priedų rinkinys, tinka akustinės gitaros mėgėjams ir pradedantiesiems.

Profesinės capo su plieno spyruoklės funkcijas sunkiai stiprumo ir lengvas; aukštos kokybės silikono padėklas padės apsaugoti jūsų priemonę nuo žalos.

3-in-1 gitara mažai įrankis turi kelias funkcijas, kaip gitara styginių vijurkas, styginių cutter ir pin kamščiatraukis.

Šešios stygos padaryti komplektas, tinka reguliariai akustinė gitara labai.

Priimti aukštos kokybės ABS plastiko ir nerūdijančio plieno, kaip žaliavos, šios gitaros aksesuaras įrankiai yra patvarus ir vertas.

Techniniai duomenys:

Rinkinį Sudaro: 1*gitaros stygos set + 1*gitara capo + 1*string cutter

Medžiaga: ABS plastikas, nerūdijantis plienas

Pakuotės Dydis: 15 * 12 * 4cm / 5.9 * 4.72 * 1.57 į

Pakuotės Svoris: 113g / 3.99 oz

Paketų Sąrašo:

1*gitaros stygos rinkinys

1*gitara capo

1*string cutter

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Modelio Numeris Gitara "PASIDARYK pats" Įrankių Rinkinys
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Gitara

Gitara "PASIDARYK pats " Įrankių Rinkinį", su Akustine Gitara Gitaros Stygos Capo Daugiafunkcinė String Vijurkas Cutter Pin Kamščiatraukis Pradedantiesiems

Susijusios