Nauja Išpardavimas! 100vnt,Gamtos džiovintų Presuotų vyšnių žiedai,Nekilnojamojo gėlių galvos

100vnt,Gamtos džiovintų Presuotų vyšnių žiedai,Nekilnojamojo gėlių galvos "PASIDARYK pats" Vestuvių kvietimas Amatų Dovanų Kortelės,Flores Veido Apdaila

Nauja prekė

€12.56

-16%

€15.13

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: laikinai paspaudus gėlių, pc garsiakalbis jungiklis, daug gėlių žiedų, šilko sakura sakura, cherry blossom dovana, dri paspaudus gėlių, žiedų gelio lenkijos, cherry blossom, dirbtinė vyšnių žiedų medis, nekilnojamojo gėlių sėklos, augalų.

>>>žiedlapiai yra pagaminti iš gamtos sausų gėlių,todėl jos praranda spalvą, lengvai ,prašome suprasti ir naudoti kuo possiple.

>>>paspaudus gėlių žiedlapių yra pagamintas iš nature džiovinti rožių .yra šiek tiek spalvų prarasti ir dydis gal slinght skirtingi, nes žaliavos,prašome suprasti.Pakuotėje yra oro stora uždarytas.prašome naudoti gėlių trumpą laiką, kai atidarote sandarioje pakuotėje.

>>>Būti naudojami priimant atvirukas ,albumas ,rėmas, dovanų dėžutėje veido dekoro.

(1).Mes suprantame, kad sunku pirkti Internetu,ir mes tikrai norime būti laimingas su pirkimo.Išvengti klaidą,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų prieš jums paspauskite "pirkti dabar" arba kainos pasiūlymą.

(2).Jei radote yra kokių nors problemų, po to, kai gavo elementą,turite susisiekti su mumis, su defektais nuotraukas per 3days ,mes padarysime viską, kad išspręsti klausimą jums .othervise mes negalime sutikti, bet grąžinti, arba grąžinti pinigus.Dėkojame už jūsų supratimą.

(3).Mes priimame grąžinti arba Grąžinti, jei ji yra mūsų kaltės, tačiau prekė turi paleisti atgal, per 3days po to, kai jūs jį gavo,visi parodyti elementus, kurie turėtų būti originalioje būklės

(4).Dėl keitimo/Grąžinimo produktų, pirkėjas atsako už grąžinimo išlaidas, mes grąžinsime jums iš karto po to, kai mes gauti grįžti elementą.

Pardavimų kiekis 100pieces/daug
Prekės Pavadinimas NYAConfetti
Stilius Gėlė
panaudota "PASIDARYK pats" Šalis Amatų Žymą, Dovanų Kortelės,telefono korpuso apdaila
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Dydis apie 2,5-3,5 cm
Proga Vestuvės
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Modelio Numeris 000260
spalva gamtos spalva,rožinė
Gėlių pavadinimas sakura/vyšnių žiedų

Parašyti atsiliepimą

100vnt,Gamtos džiovintų Presuotų vyšnių žiedai,Nekilnojamojo gėlių galvos

100vnt,Gamtos džiovintų Presuotų vyšnių žiedai,Nekilnojamojo gėlių galvos "PASIDARYK pats" Vestuvių kvietimas Amatų Dovanų Kortelės,Flores Veido Apdaila

Susijusios