Nauja Išpardavimas! Naujas ir originalus spausdinimo galvutė terminio spausdinimo galvutė už mettler toledo prix IV ir prix V

Naujas ir originalus spausdinimo galvutė terminio spausdinimo galvutė už mettler toledo prix IV ir prix V

Nauja prekė

€148.20

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: dviguba spausdinimo galvutė xp600, chevrolet cruze stereo, mettler toledo, konica minolta 164, METTLER, realmi 5, newlong, ix4000, canon ip100, foto spausdintuvas hiti.

Naujas ir originalus spausdinimo galvutė terminio spausdinimo galvutė mettler toledo prix iv prix iv plus prix v prix v plus prix 4 adn prix 5 printhead kd2003-df 90mm

Pristatymas metodas : EMS iš Taivano 7-10 dienų atvyksta ar Tarptautinių paketinių iš Taivano

Minimalus kiekis :10 vnt.

Garantija :3 mėnesių garantija.

Reglamento ir pasiūlymų:

(1) Mes priimame Ali-mokėjimo, western union " ir banko pavedimu.

(2) Jei jums reikia norint didelis kiekis, prašome susisiekti su mumis el. paštu, mes suteiksime jums geriausias nuolaida.

(3) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.

Politika:

1>> pažadame, kad visi produktai yra išbandytas prieš pristatymas!

2>> Pirkėjas gali grąžinti prekę originalioje pakuotėje per 5 dienas po gavimo, jei nesate patenkintas/ Mes kompensuosime jums arba siųsti pakeitimo jus per 2-3 darbo dienos po prekės gavimo.

3>> Jei prekės nėra descried kaip mes pažadame, jūs galite susisiekti su mumis grąžinti pinigus arba mainų tinkamą vieną jums.

4>> produktus lengva sugadinti metu transporto, todėl prašome atidaryti ir pažymėkite žymės langelį ir produktų, kai jūs gaunate prekes, jei langelyje yra sugriauta į kitą formą, prašome nufotografuoti ir įrodymus dėl pažeistų langą, ir tada paprašyti, kad paštininkas patvirtinti situaciją.Tokiu būdu, kai jūs duodate man savo įrodymais, mes galime paprašyti laivybos bendrovė, siekiant kompensuoti jav.Tai yra svarbu, ir bus apsaugoti savo pelną.

5>> jei produktai neveikia, kai ją gavote , ten gali būti daug priežasčių.Prašome susisiekti su mumis, mes stengsimės išspręsti problemą , jei norite išsiųsti jį atgal ,mes nesame atsakingi už grąžinimo laivybos mokesčius.Bet mes išsiųsti dar vieną jūs nemokamas pristatymas Kinija paštu, oro paštu,kai mes gauti probleminių produktų.

Atsiliepimai:

A. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome nedvejodami palikti jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys iki susisiekite su mumis .Neigiamų atsiliepimų nėra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

B. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų mokesčių bus iki varžytinių ar pirkti.

C. Prašome pateikti mums postive atsiliepimus, jei esate patenkinti produkto.Mes pasistengsime atsakyti jums į bet kokį klausimą, per 24 valandas ir pabandyti gurantee prieš jums palikti atsiliepimą.

Modelio Numeris Toledo prix 4 ir prix 5
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas 4UXUGUANG

Parašyti atsiliepimą

Naujas ir originalus spausdinimo galvutė terminio spausdinimo galvutė už mettler toledo prix IV ir prix V

Naujas ir originalus spausdinimo galvutė terminio spausdinimo galvutė už mettler toledo prix IV ir prix V

Susijusios