Nauja Išpardavimas! 50pcs/Daug Aksomo Maišeliai Papuošalai Raišteliu Krepšiai Moters Makiažas Organizatorius Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Prašmatnus Dovanų Maišą

50pcs/Daug Aksomo Maišeliai Papuošalai Raišteliu Krepšiai Moters Makiažas Organizatorius Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Prašmatnus Dovanų Maišą

Nauja prekė

€10.59

-42%

€18.26

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: aksomo bling krepšys, mergina aksominis maišelis, didelis dydis aksominis maišelis, baltos spalvos vinilo krepšys, ragana aksominis maišelis, legent aksominis maišelis, tamsaus aksomo maišelis, juodo aksomo kibirą, maišą, baltos spalvos kepimo maišelis, kanalo aksominis maišelis.

50pcs/Daug Aksomo Maišeliai Papuošalai Raišteliu Krepšiai Moters Makiažas Organizatorius Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Prašmatnus Dovanų Maišą

Esame profesionalų kinijos gamintojas ir mes buvome šioje srityje daugiau nei 10 metų.Mūsų produktas buvo išsiųstas į daugiau nei 20 pasaulio šalių.

Mes esame įsikūrę tarptautinės prekybos centras, patogus logistikos ir konkurencingas kainas.Mūsų kompanija, mes turime pirmos klasės dizaino komandos, aukštos kokybės, aplinkos medžiagos ir išskirtinį procesą .Pagrindinis produktas yra visų rūšių pakavimo krepšys, daugiausia aksomo maišelis , medvilnės maišelį, džiuto pluošto krepšys, akių maišą, organza maišelį, satino maišelis ir t.t.Visi mūsų produktai gali pasirinktinis dydis ir spausdinimo logotipas.Tie, kurie plačiai naudojami: d dovanų pakavimas, juvelyrika, pakavimo ir dekoracijos ir kt.

Remdamasi patirtimi, todėl dovanos esame sukūrę pilną griežtą ir veiksmingą kokybės kontrolės sistema ir aptarnavimo sistema.Mes esame įsipareigoję pakuotės, audiniu menas, ir skiriame siūlo neįvykdyti spausdinimo technika ir bauda rankinė siuvimo jums padaryti savo produktus daugiau puikus ir savitas.

1lot=maišelį, 50pcs be logotipo (kaina neįeina spausdinimo mokestis)

Pastaba logotipą, nuotraukas, čia yra tik taikant produktų ekranas.Jis gali būti pritaikytas.Logotipo formatas gali būti AI ar EPS ar PDF failą, jūs galite susisiekti su mumis ir siųsti savo logotipą ar siųsti jį į mūsų el. paštą.Prašome turėti omenyje, kad maža ir plona, logotipas negali būti atspausdinti aiškiai.Net mes naudojame labai tiksliai šilkografija rinkinys, vandens pagrindu pagaminti dažai vis tiek bus logotipas beveik neįmanoma patekti ant medvilnės per pelėsių.Projektas nebus, jeigu iki prašymo, jei normalus, Mes spausdinti savo logotipą ant pagalvių padėtis, artimųjų ir centre kaip numatytąjį.Kartais, jei yra mažas ir plonas, raides, logotipu, Mes galime padaryti šiek tiek koreguoti logotipą, įsitikinkite, kad jis gali būti spausdinami pakankamai aiškiai.

Prašome pasitiki mumis, mes tiesiog nori išbandyti mūsų geriausias spausdinti logotipą gerai.

Q1:Jei Aš Turiu Skubėti, Kad, Kaip Aš Galiu Jį Gauti Greitai?

A1:Prašome pasirinkti atnaujintas laivybos būdas, jei jūs turite skubėti, kad, Jums gali pakeisti siuntimo būdas iš standartinio į UPS/DHL ar susisiekti su mumis, jei esate labai skubiai.

Q2:Gali Kreiptis Dėl Grąžinimo, Jei Aš Nesu Patenkintas Produktu?

A2: Kaip ir visi mūsų produktai yra unikalus kiekvienam, todėl mes negalime priimti deklaracijas.Bet prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymą.

Q3: Kodėl Dydžio Logotipą, Gavau Šiek Tiek Skiriasi Nuo To, Ką Aš Iš Tikrųjų Reikia?

A3: Mes stengiamės daryti geriausia, bet visi maišeliai yra pagaminti pagal rankų darbo, todėl dydis bus šiek tiek klaidų, Prašome leisti 0.5-1cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Q4: Bet Kokio Dydžio Krepšys Gali Būti Pritaikyti, Tiesa?

A4: Bet kokio dydžio yra prieinami, tačiau ne mažesnių nei 5cm, ne didesnis nei 100cm.nors ir 0.5-1 cm paklaida leidžiama, nes jie yra rankų darbo gaminių.

5 Klausimas: Kaip Aš Galiu Nustatyti, Kad Jei Man Reikia, Spausdinimo Logotipas Maiše?

A5: Kai jums padaryti jūsų užsakymo, prašome siųsti savo logotipą arba paliko savo el. pašto adresą jūsų užsakymą, kai mes matome jūsų užsakymą, susisieksime su jumis artimiausiu metu.Logotipo formatas gali būti PG/ EPS/PDF.Be to, mes spausdinti savo logotipą ant pagalvių padėtis, artimųjų ir centre kaip numatytąjį.Kartais, jei yra mažas ir plonas, raides, logotipu, Mes galime padaryti šiek tiek koreguoti logotipą, įsitikinkite, kad jis gali būti spausdinami pakankamai aiškiai.

Pristatymas * Visi daiktai bus išsiųsti jūsų prekių per 3days nuo mokėjimo gavimo. * Visi daiktai tiesiog siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba E-pakelis arba www.parkavimodavikliai.lt Standartinis Pristatymas, Kartais tarptautinio pristatymas labai priklauso nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. * Daugeliu atvejų, tarptautinės pristatymas trunka maždaug 25-60 darbo dienų.taigi, jūs galite gauti savo paketą apie 25-60 darbo dienų, Brazilija gal reikia apie 90days. * Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas, kaip DHL, UPS, EMS ar kitų, greitas pristatymas, bet reikia mokėti už papildomą pristatymo mokestį.Paprastai, jūs galite gauti savo paketą apie 7-15 dienų.Atkreipkite Dėmesį: Importo muitai, mokesčiai ir visi mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidų, ir šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Pasitenkinimo Garantija, kai produktai buvo sugadinta, o pristatymo ar klaidingai išsiųstas per klaidą ir, Jei jūs ne gauti prekę(s) per 60 dienų (Brazilija per 90days); Arba, jei jokių problemų atsiranda,nori su mumis susisiekti per 3 dienas nuo gavimo elementą,Mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą, patenkinamai, jums artimiausiu metu; Mes išsiųsime naują prekę(s) arba grąžinsime visus pinigus, kad jūs Garantija.Atsiliepimų * Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos ,Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių DSRs visose Kategorijose . * jei turite kokių nors problemų ar būti nepatenkinti ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas .ačiū !

Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Spausdinti Logotipą Taip
Pasirinktinis Dydis Taip
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Dydis 2 5x7cm
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
Dydis 3 7x9cm
Dydis 5 10x15cm
Dydis 6 13x18cm
Produkto Savybės dovanų maišelis
Proga Vestuvės/Kalėdų/Dovana/Gimtadienis
Dydis 1 8x10cm
Medžiaga Velvet
Elemento Plotis 0inch
Prekės Svoris 5g
Modelio Numeris 1123
Dydis 4 9x12cm
Prekės Skersmuo 0inch

Parašyti atsiliepimą

50pcs/Daug Aksomo Maišeliai Papuošalai Raišteliu Krepšiai Moters Makiažas Organizatorius Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Prašmatnus Dovanų Maišą

50pcs/Daug Aksomo Maišeliai Papuošalai Raišteliu Krepšiai Moters Makiažas Organizatorius Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Prašmatnus Dovanų Maišą

Susijusios