Nauja Išpardavimas! Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda Lankstus Dirbtinių Raudonųjų Uogų Girliandą su Pušies Kankorėžis ir žali Lapai, Raudonųjų Uogų, Girliandomis

Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda Lankstus Dirbtinių Raudonųjų Uogų Girliandą su Pušies Kankorėžis ir žali Lapai, Raudonųjų Uogų, Girliandomis

Nauja prekė

€10.94

-53%

€23.28

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: dirbtinis pušis, žalia eglė kalėdinė girlianda, vyrai kūgis, numeris kūgis, girlianda eglė, girlianda pušis, spygliuočių garliava, kalėdinė girlianda žalia, dirbtinės baltos pušų viršūnėmis, vyras kūgis, girlianda medis.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black;?

Ekologiškos Medžiagos: Raudonųjų uogų girlianda yra pagamintas iš aukštos kokybės rotango bazę ir putų uogos su šilko gėlių, lapų, patvarus ir lengvas, plaunamas ir jokio blukimo, bendable ir ilgalaikį naudojimą.

Prabangus Dizainas: Su bendable filialai, dirbtinių pušies kankorėžių ir žalių lapų, raudonųjų uogų girliandą galvos apvalios kabliukai yra lengva pakabinti.Kaip augalų sienų apdailai ar gėlių kompozicijų medžiagų.

Puikus Dydis: Kalėdų Raudonųjų Uogų girlianda yra apie 190cm/6.2 pėdų ilgio.Lengva pakabinti ant durų, sūpuoklės, veidrodžiai, sienų ar langų ir veranda.Lengva valyti, ne nerimauti, laistymo ir džiūstančių.

"PASIDARYK pats" Amatų Dekoras: Gali būti "PASIDARYK pats" puošia gėlių plotai, netikras vaisius, žalias lapas vynuogynų, Kalėdų gėlės ir kt.Į vainiką kabinti bet kur, ar pasukti aplink ją bannisters laiptai.

Plačiai Naudoti: Idealiai tinka vestuvių dekoras, parduotuvių langų, durų, langų, židinių, arkų, biurui, laiptai, tvoros ir daug kitų renginių.Reguliuojamas filialas, jūs galite sulenkti ir formuoti jį į bet dekoro norite.

Spalva: Raudona + Žalia

Medžiagos: Šilko Gėlių

Dydis: 190CM

Pakuotės Turinys:

1 x Modeliavimas rotango

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda Lankstus Dirbtinių Raudonųjų Uogų Girliandą su Pušies Kankorėžis ir žali Lapai, Raudonųjų Uogų, Girliandomis

Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda Lankstus Dirbtinių Raudonųjų Uogų Girliandą su Pušies Kankorėžis ir žali Lapai, Raudonųjų Uogų, Girliandomis

Susijusios