Nauja Išpardavimas! Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Dangtelis, Skirtas

Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Dangtelis, Skirtas "Samsung" Galaxy Pastaba 10 Note10 5G X Pastaba Note10 PLUS Led Telefono dėklas Peržiūrėti Padengti Apsaugine Atveju

Nauja prekė

€44.59

-10%

€49.55

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: dangtelis led samsung, stalo dangtis led, samung galaxy a71 dangtis, paveikslas led atveju, "samsung " galaxy", atveju s20 plius "samsung", note10, atveju note10, samsumg galaxy s8 plius, 5g išmanųjį telefoną pardavimas.

Šis produktas užtikrinti, kad perkant iš mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų, visiškai 100% tikras originalas.

Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Dangtelis, Skirtas "Samsung" Galaxy Pastaba 10 Note10 X Pastaba Note10 PLUS Led Telefono dėklas Peržiūrėti Padengti Apsaugine Atveju

Ji applys į: Samsung Galaxy Note 10 Note10 X Pastaba Note10 PLIUS

Galimos spalvos:

Už Note10: Juoda,Balta,Mėlyna,Rožinė,Raudona

Už Note10 Plius : Juoda,Balta,Pilka,Mėlyna

Pastaba: Prieš atnaujinti telefono programinę įrangą, prašome išardyti mobiliojo telefono dangtelį , po mobiliųjų telefonų atnaujinimas yra baigtas, tada įrengimas mobiliojo telefono dangtelį.Pavyzdžiui, dėvėti mobiliojo telefono dangtelį atnaujinti telefono sistema pateiks telefono dangtelį žetonų negali prisitaikyti su telefono sistemos, todėl, kad mobiliojo telefono dangtelis negali būti naudojamas.

LED ekranas, protingas ir patogus

Paslėptas LED ekranas, todėl, kad jūs galite greitai peržiūrėti skelbimo.Jūs taip pat galite tinkinti savo kontaktų sąrašą su unikaliu piktogramą, norėdami gauti geresnį įspūdį.

LED žibintai gali rodyti 54 rūšių specialios piktogramos , nereikia atidaryti dangtį galima lengvai skaityti, naudotis patogu ir greita.

Stilingas, plonas, built-in kortelės lizdas

Šio telefono dangtelį nustatyti kortelės lizdas, galite įdėti kredito kortelės, ID kortelės ir kitos kortelės, protingas ramybės, atidaryti iš karto ryškus ekranas.

Kokybę atspindi .Išskirtinį skylę.

Naudoti Vokietijoje be nuostolių šalto presavimo technologija, pažymėkite prekės žavesio, savo išskirtinį fotoaparatą skylę, bet ir puiki apsauga.

Pastaba: nepamirškite nuimti telefono dangtelį prieš atnaujinant sistema iš jūsų telefono.Ji yra gera savo telefono dangtelį.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę.

Gerbiami klientai ir draugai: Kai jums pirkti savo produktą, jei kažką neįprasto vyksta: jūs negavote prekės, arba ji neatitinka aprašymo arba yra kitų priežasčių, kad jums nebus patenkintas.Nepalikite neutralus (arba neigiama) komentarus ir atidarykite dangtelį lengvai, nedvejodami rašyti susisiekti su manimi.Mes padarysime viską, paslaugų išspręsti jūsų problemą.Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę.

We will ship savo daiktus kuo greičiau po priėmimo mokėjimo.Kaip mes visi žinome, nes baterijos yra pavojingos prekės, pristatymo laikas, gryno baterija bus ilgesnis nei įprastai.Jei turite kokių nors klausimų, tranzito, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu.Jei negavote paketas ilgą laiką, tai nereiškia, kad jis prarastas.Jums gali pasiekti vietos pašte arba jūsų pašto dėžutę.Atvykimo laikas paprastai yra nuo 30 iki 50 dienų.Ačiū

Suderinamos Prekės Kita
Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas "Samsung"
Dizainas Paprastas
Tipas Kita
Savybės Paprasta ir patogu

Parašyti atsiliepimą

Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Dangtelis, Skirtas

Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Dangtelis, Skirtas "Samsung" Galaxy Pastaba 10 Note10 5G X Pastaba Note10 PLUS Led Telefono dėklas Peržiūrėti Padengti Apsaugine Atveju

Susijusios