Nauja Išpardavimas! Lauko Šilumos Ruožas Užtrauktukas Hamakas Kempingo miegmaišis Kempingas Žvejybos Nešiojamų Hamakas Izoliacija Padengti 200*75CM

Lauko Šilumos Ruožas Užtrauktukas Hamakas Kempingo miegmaišis Kempingas Žvejybos Nešiojamų Hamakas Izoliacija Padengti 200*75CM

Nauja prekė

€29.36

-18%

€35.81

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: l miegmaišį, hamakas miego maišas, hamakas pagal antklodė, bany miegmaišį, 3 asmuo hamakas, miega mygtukai padengti, hamakas underquilt, rudenį hamakas, miegmaišis padengti didelius, du kartus hamakas sūpynės.

Kulka Taškų:

1、Lengva laikyti: Pagamintas iš minkštos, lengvos medžiagos, tai yra labai patogu laikyti arba vežti.

2、Prarasti Dizainas: Su labai plačiu dizaino, dangtį galima lengvai pritaikyti prie bet kurios pozicijos, gulėti ir garbanoti iki.

3、Greitai-reguliuojamas Elastinga Virvė: šiltas hamakas turi greitai-reguliuojamas elastinga virvė abiejuose galuose.Su aukštos kokybės sugriežtinti sagtis, galite greitai prisitaikyti prie dydį ir formą jums reikia.

4、Reguliuojamas Užtrauktukas: miegmaišį yra pripildyti tuščiavidurius medvilnės ir turi reguliuojamas užtrauktukas malonus dykumą, mėgautis gražia gamta.

5、Saugumo Garantija: Į stropai ir sąnarių, taip pat naudojame itin patikimus programinės įrangos detalės, todėl jums nereikia jaudintis dėl saugos.

Lengva laikyti: Pagamintas iš minkštos, lengvos medžiagos, tai yra labai patogu laikyti arba vežti.

Laisvas Dizainas: Su labai plačiu dizaino, dangtį galima lengvai pritaikyti prie bet kurios pozicijos, gulėti ir garbanoti iki.

Greitai reguliuojamas Elastinga Virvė: šiltas hamakas turi greitai-reguliuojamas elastinga virvė abiejuose galuose.Su aukštos kokybės sugriežtinti sagtis, galite greitai prisitaikyti prie dydį ir formą jums reikia.

Reguliuojamas Užtrauktukas: miegmaišį yra pripildyti tuščiavidurius medvilnės ir turi reguliuojamas užtrauktukas malonus dykumą, mėgautis gražia gamta.

Saugos Garantija: Į stropai ir sąnarių, taip pat naudojame itin patikimus programinės įrangos detalės, todėl jums nereikia jaudintis dėl saugos.

Techniniai duomenys:

Spalva: žalia

Medžiaga: 210T plyšimui atsparaus poliesterio taftos

Pamušalas: 240T super soft silk

Įdarui: 200 g tuščiaviduriai medvilnės

Hamakas dydis: apie 200*75CM (78.74 * 29.53 coliai)

Atminties talpa:

Po glaudinimo: aukštis 29 cm*skersmuo 20 cm (11.42 * 7.87 cm)

Prieš kompresija: aukštis 34 cm*skersmuo 20 cm (13.39 * 7.87 cm)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Hamakas Izoliacija Dangtelį (be hamakas)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Sezonas Žiemos
Ilgis Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Tipas Šaltas Oras
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Stilius Hibridinis Tipas
Modelio Numeris Žiemos Hamakas
Patogus Temperatūros Skalė [0℃~-10℃]
Audinys Kita
Dydis length 235cm
Miegmaišis Temperatūros Skalę Kategorija Pavasarį ir Rudenį miegmaišį
Įdaru Kita
Prekės Pavadinimas LACYIE
Kategorijos Medvilnės Miegmaišį
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį Užleidžiant Vieną Miegmaišį

Parašyti atsiliepimą

Lauko Šilumos Ruožas Užtrauktukas Hamakas Kempingo miegmaišis Kempingas Žvejybos Nešiojamų Hamakas Izoliacija Padengti 200*75CM

Lauko Šilumos Ruožas Užtrauktukas Hamakas Kempingo miegmaišis Kempingas Žvejybos Nešiojamų Hamakas Izoliacija Padengti 200*75CM

Susijusios