Nauja Išpardavimas! Mėlynas Dangus, Balti Debesys Fonas Žaislas Užsakymą Photo Booth Fone Animacinių Filmų Vaikams Gimtadienio Dekoro Karamelinis Desertas Stalo

Mėlynas Dangus, Balti Debesys Fonas Žaislas Užsakymą Photo Booth Fone Animacinių Filmų Vaikams Gimtadienio Dekoro Karamelinis Desertas Stalo

Nauja prekė

€4.77

-41%

€8.22

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: anime pardavimas, studija grupės nuotrauka fone, hotsale vestuvių fone, foto studija lėšų, Fonas, fonas banner stendas, v fone, fono nuotrauką, platus fotografijos backdrops, nuotrauka fone 200x300cm.

Poliesteris

Nuotrauka yra aiškūs, realūs,stereo prasme, yra stiprus,daugkartinio naudojimo,draugiškas aplinkai.Sulankstomi elementai, paramos lyginimo ir skalbimo, lengva pašalinti raukšles

Plona Vinilo

Aukštos kokybės & nelengva išnyks;lengvas,lengva laikyti ir nešiotis.Prekės siunčiamos sulankstyti ir raukšles.

Savybės

Vaizdas yra realus,Stereo prasme, yra stiprus.Maksimalus vientisas, plotis-300cm,minkštas,lengvas, Lengva Sulankstyti ir Nešti,pigiau ir šviesos nei Poliesterio audinys,bet vis dar tearproof, Nėra atsparus vandeniui,Gali būti naudojamas tik patalpų fotografija,Todėl ji Labiau tinka vieną kartą naudoti.pavyzdžiui, gimtadienio,šeimos fotografų...Pastaba:nelieskite jį su vandeniu.

Čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles:

1) Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas,tai bus gerai. 2) Jei būtina, prašome geležies atgal paviršiaus su aplinkos temperatūra žema, ir Tai yra geriausia kloti sluoksnis audinio viduryje,taip, kad nebūtų sunaikinti vaizdą.Bet raukšlėtis negali būti visiškai pašalinti, Todėl, jei jums priimti negali, prašome nusipirkti atsargiai.

Prašome atkreipti dėmesį

1. Kompiuterio ekranai yra įvairių spalvų korekcija,subtilių spalvų skirtumas yra normalu. 2. Tuo pačiu metu,nes mūsų pagrindinė medžiaga, ar vaizdinį rašalo skirtingų partijų,fone, kai spausdinamos turės labai mažas skirtumas. 3. Siekiant palengvinti transporto ir pakavimo,bus sulankstyti fone siuntas, dėl creased.Nesijaudinkite,neturi įtakos naudoti.

Q: Kaip man pritaikyti fone parduoti?

A: Jūs galite pasirinkti dydį tiesiogiai pirkti, tiesiog reikia atkreipkite dėmesį, kad jūsų prašymą, mokėjimo metu, manau, bus pakeisti nuotrauką, pagal jūsų prašymą, ir patvirtinkite su jumis iki pristatymo.

A: Jūs galite siųsti nuotraukas ar idėjų ir norimo dydžio mūsų klientų aptarnavimo,mūsų dizaineris padės utilizavimo už jus, tada I siųsti jums utilizavimo patvirtinti.

Q:Kiek tai kainuos siųsti fone man?

A: Mums reikia 2-3 dienas proceso tvarka, ir ten bus pranešimą priminimas, kai užsakymas yra vežamos.Jei nori Gauti šį paketą, prašome susisiekti su mumis pasirinkti, greitas pristatymas.

Atsiliepimai

Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I bus atsakyti per 24 valandas, ir pabandyti išspręsti bet kokią problemą.Jei jums patinka, prašome man duoti penkių žvaigždučių įvertinimas.Jūsų nuomonė yra labai svarbu man, ačiū!

Tipas kompiuterinės spausdinti
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MOCSICKA
Pastaba Prašome palikite savo užsakymą žinutę
Maks. Plotis 300cm(10ft) besiūliai
Stilius Vaikai
Dydis Customized to any size
Medžiaga Vinyl&Poliesteris
Taikomos Šalis Fone,papuošti kambarį,šeimos Fotografija
Pakuotė Taip
Temos Žaislų Istorija fotografijos fonas nuotraukų

Parašyti atsiliepimą

Mėlynas Dangus, Balti Debesys Fonas Žaislas Užsakymą Photo Booth Fone Animacinių Filmų Vaikams Gimtadienio Dekoro Karamelinis Desertas Stalo

Mėlynas Dangus, Balti Debesys Fonas Žaislas Užsakymą Photo Booth Fone Animacinių Filmų Vaikams Gimtadienio Dekoro Karamelinis Desertas Stalo

Susijusios