Nauja Išpardavimas! ZAVOLI ZETA Tipas atitinka - Kolega SND / GPL Reduktorius Remonto Rinkinys

ZAVOLI ZETA Tipas atitinka - Kolega SND / GPL Reduktorius Remonto Rinkinys

Nauja prekė

€17.45

-24%

€22.97

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: lovato snd, fox hpit, automobilių gpl, SND, atveju demi lovato, manometro gpl, Arican, avl, pirštu padangų, ausinės gpl.

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

MES ČIA TARNAUTI JUMS LABIAUSIAI KOKYBĘ IR EKONOMINĮ LPG, CNG GPL ATSARGINĖS DALYS

PRODUKTO APRAŠYMAS

Tai yra ekvivalentas - kolega produkto Zavoli Zeta reduktorius modelį.Ačiū reguliavimo diafragma pakeitimo, jums išvengti išlaidų reguliavimo pakeitimo.Vanduo ir dujos į diafragmos reguliavimo institucija turėtų būti pakeistas.Priešingu atveju, gali kilti problemų su savo transporto priemone, nes grūdinimas ir dėvėti diafragmos.Jūs galite žiūrėti kaip padaryti pakeitimą iš žemiau esančią nuorodą.

Svarbi Pastaba: Jei snd sistema jūsų automobilyje yra garantija, platintojas suskystintų naftos dujų sistemos gali pašalinti garantija jei ekvivalentas, naudojamas filtras.Jei garantijos suskystintų naftos dujų sistema jūsų automobilyje yra daugiau, jūs galite naudoti ją lengvai.

SIUNTOS INFORMACIJĄ

Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitai, mokesčiai, arba bet kurią kitą muitinės mokesčius.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies naujausią muitinės kodeksas prieš perkant.Mes pack jūsų užsakymą per vieną darbo dieną.Jūs gausite krovinių numeris el. pašto Metu visuomenei ar religional švenčių, pristatymas gali būti ilgesnės, prašome būti kantriems.Prašome susisiekti su mumis prieš bet kokią problemą.Nepamirškite duoti teigiamų atsiliepimų

Kilmės JI(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Lombarco

Parašyti atsiliepimą

ZAVOLI ZETA Tipas atitinka - Kolega SND / GPL Reduktorius Remonto Rinkinys

ZAVOLI ZETA Tipas atitinka - Kolega SND / GPL Reduktorius Remonto Rinkinys

Susijusios