Nauja Išpardavimas! Druskos Lempos Natūrali Himalajų Rožinė Druska Naktį Šviesos Jūros Druska Dirbtinių Kristalų Lempos UK Kištukas

Druskos Lempos Natūrali Himalajų Rožinė Druska Naktį Šviesos Jūros Druska Dirbtinių Kristalų Lempos UK Kištukas

Nauja prekė

€18.75

-23%

€24.67

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: himaliyan druskos lempos, lempos druska, pakabinti priemonė, elektros druskos lempos, girlianda širdies, himalajų rožinė druska, kristalų lempos, juodos lubos, gipso lempos, mėlyna liustra.

Druskos Lempos Natūrali Himalajų Rožinė Druska Naktį Šviesos Jūros Druska Dirbtinių Kristalų Lempos, UK Plug druskų kasyklų yra giliai po žeme tūkstančius metų.Nereguliarus paviršiaus šviečia su rausvos saulės.

Unikalus Ranka Raižyti Atsargiai ranka raižyti iki išlaikyti jos natūralių formų ir mažiausiai užterštas druska.Kiekvieną druska rock yra ypatinga, net medienos krepšelis turi unikalią tekstūrą.Jūs galite užpildyti druskos su savo dizainą.Tai ne tik lempos; ji yra savo meno kūrinius.

Su švytinčiomis apelsinų šilta šviesa, druskos lempa, tinka visiems vietos ir aplinkybių.Gerokai pagerinti visų fiziologinių narių, ypač vasarą, poilsio, spaudai streso ir psichinės įtampos, tai yra teisė kambarys, valgykla, joga erdvė, vaikų darželio patalpos ir kt.

Tai yra daugiau nei lova šviesos, dekoratyvinės šviesos, arba meditacija šviesos.Jis gali būti naudojamas bet kur jums patinka.

Mes onlychoose naudoti 100% pure natūralus druskos kristalas, kuris yra iškasti iš Himalajų,Pakistano.Mažas druskos gabalus su daugiau paviršius skleidžia daug daugiau negativeions, kuris galėtų išleisti streso ir psichinės įtampos.Jį lydi youwell, o jūs poilsio, miego, joga, darbo, ypač su kompiuteriais ir kt.Druskos kristalai padidinti 20% daugiau deguonies ir skleisti 80+ tipų ofminerals ir mikroelementų.

Jums Reikia Žinoti

1.NIEKADA kištuką į maitinimo prieš įsukite lemputę ir nustatyti ironholder gerai

2.Kai gaunate druskos lempos, druskos paviršius gali būti littlewet.Prašau įjunkite maitinimą, ir druska blokas bus sausas kelias valandas.

3.Tai geriau parduotuvėje druska crystalsin yra hermetiški, švarus ir drėkinimo plastikinį maišelį, kad išvengti deliquescence,jei lempos būna išjungta ilgą laiką.

4.Nereikia Paspauskite druskos arba ilgalaikės ekspozicijos metu, apšvietimo, jei ofunnecessary nusiplikymas.

5.Druskos yra ne eatable

6.Laikykite jį atokiau nuo vaikų iki 5-erių metų

Kištuko Tipas: UK plug,ji taikoma Malaizija, Jungtinės Karalystės ir kt.

dydis:10.5*10.5 cm

Medžiaga:mediena

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

1 * druskos lempos (su termometru)

1 * pakuotės akmens druska

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Formos Animacinių filmų
Baterijos Tipas NĖRA
Tipas Atmosfera
Prekės Pavadinimas REFURBISHHOUSE
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Parašyti atsiliepimą

Druskos Lempos Natūrali Himalajų Rožinė Druska Naktį Šviesos Jūros Druska Dirbtinių Kristalų Lempos UK Kištukas

Druskos Lempos Natūrali Himalajų Rožinė Druska Naktį Šviesos Jūros Druska Dirbtinių Kristalų Lempos UK Kištukas

Susijusios