Nauja Išpardavimas! ONEMIX 2019 m vyrų bėgimo bateliai moterims sportbačiai super light aukštos elastinga minkštas padas lauke, bėgiojimas vaikščiojimo batai

ONEMIX 2019 m vyrų bėgimo bateliai moterims sportbačiai super light aukštos elastinga minkštas padas lauke, bėgiojimas vaikščiojimo batai

Nauja prekė

€31.22

-51%

€65.04

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: onemix vandeniui, onemix sneaker, vyrai sneaker, onemix moteris, vyrai onemix, onemix žiemą, onemix sportas, onemix kojinių, paleisti batų, vyrai valdo batų.

Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

1.Išmatuoti savo pėdos ilgio kaip foto(prašome tai įvertinti vidpadžio ilgis). 2.Ieškoti "US Dydis" nuo dydžio diagramos, savo pėdos ilgį!

Dizaino Koncepcija Beždžionių Karalius 72 Pokyčiai Serijos Bėgiojimo Batai yra subversion ir integracijos į mados kultūrą ir kinijos klasikinių elementų.Įkvėpimas ateina iš Beždžionių Karalius, kurie yra klasikinis mitologinis.72, kurios embroideried batus, reiškia, kad batai būtų madingi, pavyzdžiui, 72 pokyčiai.Pagal vamp naudoja septynių spalvų mezgimo technologiją, kuri yra beprecedentis.Ir tai gali atnešti patogus ir šviesos patirtis.

Unibody Kinitting Sulopyti(Kvėpuojantis,Minkštas), Kad vamp yra pagamintas iš aukštos elastinga ir minkšta Poliamidas-nailonas aukštos elastiniai siūlai.It\ \ 's unibody ir aukštos elastinga.Trečiosios dimensijos yra stipri ir ji gali pagerinti vėdinimą ir drėgmės perdavimo.It\ \ 's minkštas,patogus, lengvas ,kvėpuojantis ir antibakterinis.

Šviesą atspindinčios Oda(Refleksijos,Safe) aukšto requency nori atspindintis oda turi rimtų apmąstymų, jis gali pagerinti visuality naktį ir padėti jums veikia naktį.

Atminties Slopinimo pado intarpas,Padas(Minkšti,Patogūs) Antrinės MD pado intarpas yra aukštos elastinga ir pagalvėle.Remdami TPU padas ir unikalus ryšio technologija, yra minkštas ir patogus.Ji gali padėti jums mėgautis važiavimo.

1.Kaip pateikti Užsakymą Pasirinkite Produktą--Pridėti Į Krepšelį--Užsakymą--Kaina Patikslinimas(jei reikia) --Įdiegta--Mokėjimo Tikrinimo www.parkavimodavikliai.lt(24h) 2. Atsiliepimų Teigiamų Atsiliepimų(5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą,jei turite kokių nors problemų,prašome laiku susisiekite su mumis, mes immediaytely tarnauti jums. 1-4 star atsiliepimus negalėjo išspręsti bet kokią problemą, dauguma laiko, tai yra tiesiog nesusipratimas, kad mes laimingi, ištaisyti ar išspręsti visų savo problemų iš karto. 3.Grįžti & Grąžinimo Politika Grąžinimo ir keitimo priimami per 7 dienas nuo gausite batus prieš dėvėti.Visa Grąžinamoji išmoka, jei jūs don\ \ 't priimti jūsų užsakymą.Visiškai arba iš Dalies lėšos bus priimta, jei gavote prekę, kuri nėra aprašyta.Jei produktas buvo dėvėti,atsiprašome, mes negali pateikti daiktų grąžinimo ir keitimo paslaugas, nes nuo to priklauso antrinė prekyba, prašome suprasti.

'

Padas Medžiaga Guma
Nuotolinio Maratonas(>40 km)
Taikoma Vieta Lauko Vejos
Modelio Numeris 1162
Įrenginio Tipas gabalas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Išleidimo Data Spring2019
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Atletiškas Batų Tipas Bėgimo Bateliai
Lygis Praktika Išplėstinė
Viršutinė Aukštis žemas
Kilmės KN(Kilmės)
Vidpadžio Medžiaga EVA
Pakuotės Dydis 30cm x 22cm x 12cm (11.81in x 8.66in x 4.72in)
Sporto Tipas GYVENIMO būdas
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Akies
Funkcija Reflective
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas onemix

Parašyti atsiliepimą

ONEMIX 2019 m vyrų bėgimo bateliai moterims sportbačiai super light aukštos elastinga minkštas padas lauke, bėgiojimas vaikščiojimo batai

ONEMIX 2019 m vyrų bėgimo bateliai moterims sportbačiai super light aukštos elastinga minkštas padas lauke, bėgiojimas vaikščiojimo batai

Susijusios