Nauja Išpardavimas! Gimnastikos Fitneso Įranga 4-in-1 Raumenų Treneris Varantys Roller Kit Pilvo Roller Push Up Baras, šokdynė Crossfit Treniruotės Namų treniruoklių Salė

Gimnastikos Fitneso Įranga 4-in-1 Raumenų Treneris Varantys Roller Kit Pilvo Roller Push Up Baras, šokdynė Crossfit Treniruotės Namų treniruoklių Salė

Nauja prekė

€9.95

-24%

€13.26

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: Pritaikymas, tinka įrengti, ab roller varantys, virvės praleisti, ab roller, dviratis treniruoklis, abdomin, namų traukinio, pagalbos pirmasis rinkinys, galingas pilvo varantys.

Su šio pratimo įrangos rinkinys, paversti savo gyvenimo erdvę, viešbučio kambaryje, ar parke glade į tikrą sporto salėje!Taupykite savo laiką ir pinigus dėl važiavimo į sporto salę, o gauti formos ir kurti savo stiprumo ir raumenys, bet kur, bet kuriuo metu.

Savybės:

4 IN 1 home treniruotės įranga: Apima reguliuojamas šokdynė,push-up juostos, AB Roller Kit su Kelio Trinkelėmis,padėti jums sutaupyti pinigų.nereikia pirkti jas atskirai.

AB roller stabilumo: Šią atnaujintą AB roller pastatytas su daugiau rankena vamzdžių ir padengta anti-slip, atsparios putos, todėl jis stabilesnis.

Puikus push-up palaikymas ir kelio sąnario apsauga: nuožulnus, push-up juostos gali būti nuimami arba tvirtinimas sekundžių ir nebus slydimo lengvai.Kelio trinkelėmis galite apsaugoti savo kelius nuo traumų, kai geležinkelių frontward ir atgal.

Visiems fitneso lygį: sporto Salė-grade "viskas įskaičiuota", fitneso įranga, tinka pradedantiesiems ir pažengusiems treniruoklius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plienas + PU

Qty: 4pcs/rinkinys

Svoris: 1400g / lb 3.09

Pakuotės dydis: 260 * 150 * 180mm / 10.2 * 5.9 * 7.1 į

Pakuotės svoris: 1500g / 3.31 lb

Paketų Sąrašo:

1 * AB Varantys Roller

1 * Push-up Juostos

1 * Šokdynė

1 * Kelio Trinkelėmis

1 * Oksfordo Audinio Maišelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Prašymas Kita
Modelio Numeris Sporto Įrangos rinkinys
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dukart Ratinių

Parašyti atsiliepimą

Gimnastikos Fitneso Įranga 4-in-1 Raumenų Treneris Varantys Roller Kit Pilvo Roller Push Up Baras, šokdynė Crossfit Treniruotės Namų treniruoklių Salė

Gimnastikos Fitneso Įranga 4-in-1 Raumenų Treneris Varantys Roller Kit Pilvo Roller Push Up Baras, šokdynė Crossfit Treniruotės Namų treniruoklių Salė

Susijusios