Nauja Išpardavimas! Automobilio logotipas

Automobilio logotipas "Hyundai" Beisbolo Kepurė Hat siuvinėjimo Reguliuojamas Atsitiktinis Trucket Skrybėlių Mados lauko sporto lokomotyvų saulės skrybėlės

Nauja prekė

€6.15

-43%

€10.79

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: bžūp opel, tucson, bžūp hydro, emblemas vokietija, beisbolo kepuraitę automobilį, hyundai logotipą, stabdžių žibintas, centras bžūp "hyundai", bžūp vasaros, bžūp automobilio logotipas, hyundai i30.

Pastaba : Atkreipkite dėmesį, kad skrybėlę su automobilių logo, "Hyundai", jei nenorite skrybėlę su logotipu, atidžiai patikrinkite prieš jus, kad bet kokią problemą jūs norite žinoti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums laiku.

Specifikacijos: Sąlygas: 100% Brand New.Vadovas Apskritimo ilgis: 50-70cm ( reguliuojamas) .Medžiaga: Medvilnė.Juostos Tipas: Reguliuojamas.Stilius: Naujumo, Laisvalaikio.Spalva: Juoda.Nerimta,apsaugos nuo Saulės,Kvėpuojantis,Sweatproof.

Pakuotę Įeina: 1 vnt. beisbolo kepurę

Pastaba: spalvos tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!

Medžiaga Medvilnės
Galvos Apimtis 50-70cm ( Kolonėlė)
Stilius Naujovė, Laisvalaikio
Sąlygos 100% Brand New
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Reguliuojamas Beisbolo Kepuraitę
Tipas šalmas
spalva juoda
Juostos Tipas Reguliuojamas

Parašyti atsiliepimą

Automobilio logotipas

Automobilio logotipas "Hyundai" Beisbolo Kepurė Hat siuvinėjimo Reguliuojamas Atsitiktinis Trucket Skrybėlių Mados lauko sporto lokomotyvų saulės skrybėlės

Susijusios