Nauja Išpardavimas! Juodas Erdvėje Pagalvėlė Padengti Minkšta Poliesterio Mesti Pagalvės užvalkalą Padengti Namų Dekoro Sofa Aikštėje Užvalkalas 45x45cm

Juodas Erdvėje Pagalvėlė Padengti Minkšta Poliesterio Mesti Pagalvės užvalkalą Padengti Namų Dekoro Sofa Aikštėje Užvalkalas 45x45cm

Nauja prekė

€2.91

-29%

€4.11

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: s10 atveju mavel, saulės gintaro, moen muilo siurblys, iptv tigras pro, nuotraukos agituoti, vc09 boba atkarpa fett, prakaito bendrauti, slydimo durys, medienos, ixion p350 bžūp.

Produkto Aprašymas: visiškai nauja, 1 Vnt aikštėje pagalvių užvalkalus/korpusai 18" X 18"(45 X 45cm), nr. įterpti arba užpildu.Pagamintas iš tvirtos ir ekologiška poliesterio medžiagos.Išlaikyti savo aikštėje mesti pagalvę švarus ir nuo nulio, pirštų antspaudus.Vienašalis dizaino, su nematomu užtrauktuku uždarymo.Specializuojasi namų dekoro.Mūsų pagalvių užvalkalus yra meno kūrinys, nei paprastos namų dekoro elementą.Mes stebėti kiekvieną žingsnį procese, Nuo dizaino, spausdinimo kokybę, siuvimo ir pakavimo, tiesiog įsitikinkite, kad jums bus gauti aukščiausios kokybės produktą.

Specifikacija: Medžiaga:Poliesteris Matmenys: 45x45cm, prašome leisti 1~2cm nuokrypis, nes vertus-pjovimo ir siuvimo.Naudojimas:Viduje (gyvenimo kambario,miegamojo,biuro, ir t.t.) ir lauke (kavinė,automobilių, restoranas denio kėdės ir t.t.) Plauti Patarimai:Drėgna šluoste nuvalykite arba švelnus rankoms plauti,nereikia balinimo, džiovinama pavėsyje.

Pakuotė:

1 VNT Pagalvėlė Padengti/Shell,18" X 18"(45 X 45cm) Nr. Įterpti arba Užpildinės

Prašome atkreipti Dėmesį: 1-2in klaida matavimo pagrįstai svyruoja dėl skirtingų matavimo metodų.Tikrasis spalva pagalvę padengti gali skirtis nuo nuotraukos įrodyta, dėl skirtingų ekranas ekranas arba atspindi šviesą, kai šaudymo.Metodas:

Apie Mokėjimą:

1.Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Kredito Kortelės,VIZOS, Banko pavedimu,Western Union ir pan.

2 .Visi mokėjimai atliekami Ali E xpress " yra tvarkomi Alipay.

Kreipkitės U s:

1.Jei norite padėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2.Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus,patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

W rankos T ip:

1.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

2.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas(jeigu tokių yra).

3.Mūsų klientams iš Brazilijos: Jei jums pasirinkti bet kurjerių,prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai

Apie S hipping:

1.Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.(Jei esate iš Rusijos,Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

2.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

3.Laivyba bus visame pasaulyje per E-paketinių/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

4.Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

5. Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti,jei pažeistas,prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

Apie F eedback:

Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

Technics Megzti
Prekės Pavadinimas OLOEY
Naudoti Namų,Automobilių,Sofos, Miegamieji,Kėdės,
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Spausdinti
Kategorijos Pagalvėlė Padengti/Užvalkalas
Numeris JE830
Formos Aikštė
Stilius dobby
Modelio Numeris JE830
modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas No

Parašyti atsiliepimą

Juodas Erdvėje Pagalvėlė Padengti Minkšta Poliesterio Mesti Pagalvės užvalkalą Padengti Namų Dekoro Sofa Aikštėje Užvalkalas 45x45cm

Juodas Erdvėje Pagalvėlė Padengti Minkšta Poliesterio Mesti Pagalvės užvalkalą Padengti Namų Dekoro Sofa Aikštėje Užvalkalas 45x45cm

Susijusios