Nauja Išpardavimas!

"Europa 2020" 4-osios Kartos Planšetinio kompiuterio Dangtelis Stovi Atveju už iPad 4 Oro Atveju 10.9" Magnetiniai Veidrodėliai Smart Cover " Funda iPad Air4 Oro

Nauja prekė

€3.40

-13%

€3.95

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: "Europa 2020" ipad oro atveju, "ipad" 2020 m. 102 2020 atveju, dygsnio ipad oro 2020 atveju, atveju savininko "ipad", dangtis su "ipad", smart keyboard folio "ipad" oro 3, ipad oro minkštas atveju matinis, atveju, ipad min, air4 atveju, 4 atvejis "ipad".

Kulka Taškų:

1、Aukštas Suderinamumas: apsauginį dėklą, specialiai skirtą "ipad" air4, su rašikliu lizdą, dizainas, ir flip odinis dėklas.

2、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PU odos ir minkštas silikoninis galinio dangtelio, anti-lūžių, atsparus smūgiams, odos draugiškas, patvarus, patogus, minkštas silikonas, padidinti sukibimą ir lašas apsauga.

3、Korpuso Tipas: Flip tipo, lyginimo laikiklis, apsauginis dangtelis, paprastas ir praktiškas, lengvai skaidrių dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti.

4、Saugos Apsauga: Ultra-plonas ir lengvas dizainas, nedidinant tūris tabletės, efektyviai užkirsti kelią riebalų, prakaito ir arbata planšetinio kompiuterio, ir išlaikyti paviršius švarus, apsaugoti vaikus nuo sudužimo.

5、dvipusis Stovas: magnetinio tri-fold stovėti palaiko peržiūros ir spausdinimo režimai, teikiant labiausiai patogus kampas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Apsaugos Shell "ipad" Air4 Odos Pen Lizdas

Taikytinos modeliai: tinka ipad Air4

Spalva: rožinė, juoda, žalia, tamsiai žalia, šviesiai mėlyna, violetinė

Dydis: apie 250x193x13 mm/9.84x7.60x0.51inch

Medžiaga: PU odos ir minkšto silikono

Pakavimo Sąrašas:

Tabletę Apsauginis Dangtelis*1

Pastaba:

Tik apsauginis dangtelis, ji neapima kitų priedų demonstracijas nuotrauka!

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.parkavimodavikliai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.parkavimodavikliai.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Medžiaga Nailonas
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis Kita
Modelio Suderinamumas Ipad 4 Oro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Stand Case for iPad Air4
Tipas Lankstymo Folio Atveju
Stilius Verslas
Funkcija MINKŠTAS

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" 4-osios Kartos Planšetinio kompiuterio Dangtelis Stovi Atveju už iPad 4 Oro Atveju 10.9" Magnetiniai Veidrodėliai Smart Cover " Funda iPad Air4 Oro

Susijusios