Nauja Išpardavimas! JAKCOM R3 Protingas Žiedo Super vertę, kaip juosta 4 dėvėti os syring 4g smart žiūrėti stabdžių metalo amafit rda 13mhz bekontaktis klavišą mlx90640

JAKCOM R3 Protingas Žiedo Super vertę, kaip juosta 4 dėvėti os syring 4g smart žiūrėti stabdžių metalo amafit rda 13mhz bekontaktis klavišą mlx90640

Nauja prekė

€16.46

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: grupė smart, franck muller, žiedas smart, nuotolinio valdymo rda, rfid žymė, amg8833, fcg smart žiūrėti, xiaomi amazfit gts juoda, r3 žiedas, bekontaktis keychain.

JAKCOM R3 Produkto Aprašymas

JAKCOM R3 Protingas Žiedo

Skysto metalo vadinamas metalo, stiklo, neturi grūdų struktūra, turi didesnė koncentracija, mažesnė tamprumo modulis, ir niekada deformuojasi po lenkimo.

Tai modernus lydinio technologija su mokslinės fantastikos stiliaus ir yra geriausias korpuso medžiaga elektroninių prietaisų.Be to, ji ne tik atitinka aukštos klasės išvaizdą, bet taip pat yra geri.

Po sumaišyti kalimo su volframo plienas, ji gali išlaikyti "Mohs kietumas" iš volframo plieno, kuris yra dešimt kartų aukso ir keturis kartus titano, aukso.

Be to, jis turi noble kokybės ne spalva, ir tai tinka visiems dėvėti, ir niekada negali sukelti alergijos.

Minimalistinio dizaino sukuria unikalų vizualinį kalba ir ženklo savybės, pertraukų tradicinių elektroninių dėvėti įranga.

Visa tai priima CNC, NC ėsdinimo, daugiau kreivų chamfering, 3D poliravimo, NCVM dulkių danga, UV spindulių sukeltus energijos saugojimo grūdų, AI CNC lazerinis drožyba ir kitų aukštos technologijos, skirtos perdirbti.

Ji eina per 73 valandų nepertraukiamo tvarkymo ir kiekviena detalė puikiai supranta, kad standartinės šviesos prabanga buitinė technika.

Sveikos elementas : Crystal keraminis yra geriausia medžiaga "žalias perlas".Daugelio rūšių mikroelementų, jis gali pagerinti žmogaus medžiagų apykaitą ir veiksmingai skatinti kraujo apytaką.

Diamond lygis : Saugus ir patogus, cirkonio keramika ne tik leidžia patogiai, bet taip pat tai yra kietumas, antra tik į safyras, yra atsparus paliesti ir įbrėžimams.

Gerai pasirinkta : Kiekvienas eina per 120,000 laikais poliravimo ir 1450℃ aukštos temperatūros degimas.

Sveikatos Modulis

"Germanio" , "Ugnikalnio Magnetas" , "EGLĖS Energijos Akmuo"

Trys Natūralios priemonės gali pagerinti žmogaus veiklos veiksmingai.

Germanis yra natūra, retųjų metalų ir jų kiekis yra tik apie 0.0007% žemės plutos.Ji puikiai aukštas, sveikatos priežiūros veiksmingumą, gali pagerinti šiuolaikinių žmonių visapusiško simptomų, kuriuos sukelia nepakankamas fizinio krūvio, darbinio slėgio ir oro tarša.

Ji specialiai pasirenka Cotopaxi ugnikalnio magmatic uolų magnetas.

Tūkstančių metų geologinių judėjimo, suteikia jai ryškus sugebėjimas, ir kad ji turėtų didesnę funkcijas, atleisti convulsion, ramina nervus, ramina kepenis, pagerinti ausis ir akis, ir atleisti astma nei paprasti magnetai.

FIR Energiją Akmens pagamintas pagal nano technologijas iš Korėjos.

Visos medžiagos ekstraktas iš natūralių mineralų ,taip, kad gali išleisti daugiau gryno Toli infraraudonųjų spindulių , Scarlar Energijos ir neigiamus jonus .

Efektyviai pagerina "Krebs Ciklo" ,Taigi, padidina Energiją , Ištvermę ir Jėgą .

Ji taip pat gali padėti peploe veiksmingai atsispirti elektromagnetinė banga iš kompiuterio ,telefono ar elektros prietaiso.

NXP Smart CDX - Į "M1" ir "ID" Raidės zonoje yra įrengta nauja dual-core NXP MCU chipsetu.

Jis gali imituoti ir kopijuoti visą dažnių įvairių rūšių ne-susisiekite su IC/ asmens TAPATYBĖS kortelė, smart lustai, pavyzdžiui, 13.56 MHZ dažnių juostoje Mifare S50 M1, Fudan F08 IC kortelės lustas, arba 125 KHZ dažnių juostoje, EM/PASLĖPIAU/TI serijos ID kortelės lustas.

Jis leidžia jums lengvai atsikratyti tų įvairios ir nuobodūs tradicinių aikštėje ar sagties stiliaus indukcijos kortelės ir vargo praeiti visų rūšių vietose, nuo šiol.

Namas durų, Pastato durų, Liftas kortelės, Statymo kortele, Lankomumo mašina, Mokėjimo kortelės, POS mašina, prekybos Centrų kortelės, Autobusų kortelę ir Metro kortelę.

PS: Jis laikinai nepalaiko tiesioginių kopijuoti ir modeliavimas CPU kortelės lustas, kuris duomenys turi būti parašytas su leidimu leidžiama šalis.

NXP NTAG 21x – Su "NFC" Raidės srityje vykdo naują NXP smart NFC lustas.

Ji turi 106 KB/s duomenų perdavimo, ir 100 000 ciklų rašymo operacija patvarumo laipsnį, galima saugoti duomenis už 10 metų, ir veiksmingai užtikrinti saugumą ir stabilumą, duomenų.

Be to, ji atneša top speed eksploatavimo patirtį, taip NFC funkcijos.

Privačių Pastaba --- Išsaugoti visų rūšių asmeninės informacijos, kad tai Protingas Žiedo ,pavyzdžiui ,Tvarkaraštis、Sąskaitų、Memo ir kt.Ir nustatyti Žiedas Touch veiksmų tik tokiu būdu Peržiūrėti arba Redaguoti.

Mobiliojo telefono užraktas: nustatyti ekrano užraktą ir APP lock atsitiktinai ir tegul žiedas tapti tik raktas į jūsų privatumą.

Greita pradžia: Quick start " multi-funkcija scene mode, atleiskite rankas su didelio efektyvumo.

Dalytis informacija: Palieskite, kad dalis "Kortelės", "Svetainės nuorodą", ir "Pranešimą & paveikslėliai", ir perduoti informaciją be vargo, efektyviai ir specialiai.

Karšto Parduoti su 4
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Geriausios Rungtynės os
Bylos Medžiaga LYDINYS
Modelis R3
Ekrano Stilius NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
Juostos Medžiaga Titano
Grupė Nuimamas No
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Kalbos lietuvių
Ekrano Tipas NĖRA
Funkcija Savaitę
Jutiklinis Ekranas No
Stilius Mados
Reklamą su syring
Prekės Pavadinimas imtimercom

Parašyti atsiliepimą

JAKCOM R3 Protingas Žiedo Super vertę, kaip juosta 4 dėvėti os syring 4g smart žiūrėti stabdžių metalo amafit rda 13mhz bekontaktis klavišą mlx90640

JAKCOM R3 Protingas Žiedo Super vertę, kaip juosta 4 dėvėti os syring 4g smart žiūrėti stabdžių metalo amafit rda 13mhz bekontaktis klavišą mlx90640

Susijusios