Nauja Išpardavimas! Vertikalus Boileris, Dviejų cilindrų linijoje Garo Variklio Galios Vienetą

Vertikalus Boileris, Dviejų cilindrų linijoje Garo Variklio Galios Vienetą

Nauja prekė

€1 018.29

-48%

€1 958.25

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: garo galia valtis, steam cleaner, valties variklio modelis, idėjų garlaiviu, grotelės karštą puodą, vario garo katilo modelis, šviežiojo garo variklio dalys., metalo variklio mini, tamiya modelis, modelio garo.

Vertikalus boileris, dviejų cilindrų linijoje garo variklio galios vienetui, Tai vienetas yra pagamintas iš vario, ilgis-250 mm, plotis-120 mm, o aukštis-240 mm.Jis yra įrengtas apsauginis vožtuvas, vandens lygio stebėtojas, slėgio daviklis ir nuotekų surinkimo rezervuarą.

Variklis yra vertikali dukart cilindras stūmoklinis struktūra, ilgis 85MM, plotis 65MM, aukštis 80MM.Svoris 423G.Cilindro vidinis skersmuo 10 MM, stūmoklio eiga, 12MM, smagračio diametras 26MM, išėjimo veleno 5MM, vario vamzdis 3.5 mm.Konstrukcija darbinis slėgis yra 1-3 kg .

Jos struktūra yra gana kompaktiškas, pagamintos iš metalo, žalvario ir nerūdijančio plieno.Dvi nerūdijančio plieno guoliai yra pridėta prie pagrindo.

Katilas turi pilna aukštis-240 mm, išorinis skersmuo-75 mm, aukštis 120 mm, svoris 1,5 KG, darbinis slėgis 0,4 MPa, ir katilo talpa 220 ML.

Katilo priima aukštos temperatūros dažų purkštuvu, užsakomųjų šilumos izoliacija medvilnės sluoksnio, ir sluoksnis yra padengtas lukštu.

Tinka kaip laivo modelį 0.8 1.3 metrų.Šis modelis yra sudėtingesnis jūrų dviejų cilindrų stūmokliniai garo variklis su pilna funkcijas.Jis gali pradėti ir sustabdyti bus, paspartinti ir sulėtės ne bus, ir suvokti, pirmyn ir atgal sukimas.

Temos Transporto priemonės
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Taikoma amžius Per 14 Metų Amžiaus
Įspėjimas NO
Amžius > 14 metų
Modelis Q5C
Prekių kiekis Rinkinys 20
Transporto priemonės Valtys
Tipas Garo Variklis
Prekės Pavadinimas goni
Lytis Unisex
Kilmė Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Q5C
Masto 1

Parašyti atsiliepimą

Vertikalus Boileris, Dviejų cilindrų linijoje Garo Variklio Galios Vienetą

Vertikalus Boileris, Dviejų cilindrų linijoje Garo Variklio Galios Vienetą

Susijusios