Nauja Išpardavimas! LED Lubų Apšvietimo 85-265V Žibintų LED Lubų šviestuvas 3W ktv baras apdailos Koridoriaus lempos Prieškambario Lempos nemokamas pristatymas

LED Lubų Apšvietimo 85-265V Žibintų LED Lubų šviestuvas 3W ktv baras apdailos Koridoriaus lempos Prieškambario Lempos nemokamas pristatymas

Nauja prekė

€8.41

-62%

€22.72

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: užduotis žibintai, VICIVIYA, lempa led, lamparas techo, apačioje lempos, lubų lightes šiuolaikinės, led, led varžtas, alavo lubų šviesos, papildoma lempa.

Produkto Pavadinimas: LED celling lempos galingumas:3Watt Šviesos šaltinis: high power led chip

Šviesos kėbulo spalva: sidabrinė Spinduliuojantis spalva: balta /šiltai balta /raudona /mėlyna/žalia/geltona/rožinė

Spalvos temperatūra:5000-6000K ( Balta)/ 3000-3300K(WW)

Įėjimo įtampa:AC90-260V 50/60Hz

LED darbo temperatūra: -20 C ~ +45 C

tarnavimo laikas: > 50,000 valandų

Garantija:2 metai

Diegimo tipas: Įleidžiamas Į (Skylės dydis: 45-50mm)

Skylės dydis: Φ45-50mm Sertifikavimas:CE & RoHS

Savybės:

Energijos taupymo 45-70% nei tradiciniai šviesa ir ilgas tarnavimo laikas:>50000H.

Aplinkosaugos apsauga,nėra gyvsidabrio,švino,UV ir šiluminis spinduliavimas,Akių apsauga.

Didelio ryškumo importo LED lustas,Aliuminio kėbulas,puiki šilumos dizainas.

Taikomas vietos:

Kreiptis į koridorių, vonios kambarys, sandėliukas, viešbučių, barų, restoranų, atmosfera statyti, buitiniai apšvietimo, pramogų, prekybos centras, biurų pastatas, parodų salė ir kiemas kraštovaizdžio, apšvietimo projektavimas, etc

Paketas apima: 1pcs led lempos celling

Mes rekomenduojame jums naudoti Alipay, kuri yra saugi tiek mums.yra išleista tik mums po to, kai jūs, patvirtinantis, kad prekės buvo gautos.Jei pageidaujate kitos išmokos, tokios kaip TT bank " / Western Union, pls patvirtinti su mumis.Visų didelių kredito kortelės yra priimti per saugių atsiskaitymų procesorius.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, kai jūs turite klausimų apie mokėjimo mokėjimo.

Prekės bus pristatomos per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo gavo Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš pirkdami.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes laivas prekės per EMS, DHL, UPS, TNT, "Fedex", oro paštu arba Private_line.Prekės, vežamos iš Shenzhen, Kinija, su sekimo numerį, pasiekti dauguma šalių per 3-7days DHL/UPS/FeDEX/ TNT.

Nemokamas pristatymas:

Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China_Air-Mail įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, pls pasirinkti kitą operatorių.Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai , galime siųsti daiktų, vis dar pasiuntinių/vežėjo sprendimas mums yra galutinė.

Pristatymo terminas:

Vežėjas

Azija

Okeanija

Šiaurės Amerika

Europa

Afrika

Pietų Amerikoje

Ekonomiškas Express

Kinija paštu

10-15days

10-20days

15-25 dienų

20-30days

40-50days

35-50days

HK post

10-12days

10-12days

15-25days

20-28days

25-35days

30-40days

Komercinės Express

DHL/UPS/ Fedex/TNT

3-5 dienos

3-5 dienos

4-6days

4-6days

5-7days

5-7days

Prive linijos

7-10days

7-10days

7-10days

7-10days

/

/

Pastaba:

Svarbiausia yra ne būti pateikti nuo parduotuvę agentas ir ekstremalias situacijas.Paprastai, mes turime 2-3 dienas mūsų parduotuvėje, H. Kagent

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos

Jei jūs patenkinti bėdą pristatymą, jūs galite kreiptis į mus ir išspręsti teisėtai.

Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti nemokamai arba mažiau mokesčių už importuotas prekes, mes pareiškiame, "DOVANA", su mažesnės vertės.Ir tai žemesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo arba turėtų sumokėti.

Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie bus išvežti

2 metų Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

1 Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

2. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, Mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis.Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis.

3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

4.Prašome grąžinti Sugedusį elementus per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite nurodyti išsamiai sklypas.MES NEAPIMA DAIKTŲ, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

5. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per www.parkavimodavikliai.lt Prekybos Vadybininkas ar el. paštu.Mes mielai jums padėti.Dėl laiko juostų skirtumo , laiškus bus atsakyta per 24 valandas .prašome siųsti mums žinutę, jeigu yra kokių nors problemų, prieš paliekant atsiliepimą.Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome pateikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių DSR, Nes tai yra labai svarbu man.Ačiū už jūsų paramą ir suprasti.Jei neatitinka, prašome susisiekti su manimi, prieš atostogas arba mes padarysime viską, kad padėtų jums.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.

Šviesos šaltinių skaičius 1
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Garantija 2Year
Savybės Aukščiausios Kokybės Lubų Lempos
Įdiegti Stilius Embeded
Technics Per Išraižytas
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Sertifikavimo ce
Yra Pritemdomi No
Stilius ART DECO
Maitinimo Šaltinis DC
Prekės Pavadinimas WAAJEA
Įtampa 90-260V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Prašymas Valgomasis
Pagrindo Tipas GIRLIANDA
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Modelio Numeris BD-19-DYHX
Medžiaga Aliuminio
Naudojimas Skubios pagalbos
Apšvietimo Srityje 1-3square metrų
Apdaila Šlifuoto Nikelio

Parašyti atsiliepimą

LED Lubų Apšvietimo 85-265V Žibintų LED Lubų šviestuvas 3W ktv baras apdailos Koridoriaus lempos Prieškambario Lempos nemokamas pristatymas

LED Lubų Apšvietimo 85-265V Žibintų LED Lubų šviestuvas 3W ktv baras apdailos Koridoriaus lempos Prieškambario Lempos nemokamas pristatymas

Susijusios