Nauja Išpardavimas! 12V 10A Švino Rūgšties/Ličio Automatinė Smart Baterijos Kroviklis Prižiūrėtojai Automobilių, Motociklų Vejapjovės Valtis ATV SLA GELIO LĄSTELIŲ Daugiau

12V 10A Švino Rūgšties/Ličio Automatinė Smart Baterijos Kroviklis Prižiūrėtojai Automobilių, Motociklų Vejapjovės Valtis ATV SLA GELIO LĄSTELIŲ Daugiau

Nauja prekė

€23.36

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: 12v maitinimo suppli, baterijos kroviklis monfara, 12 v automobilinis įkroviklis, automobilinis įkroviklis mount, valtis baterija 12 v, peršokti starteris lunda, 3d spausdintuvas sla, baterijos kroviklis grandinės, Elektrinės Vejapjovės, 12v vas baterijos kroviklis.

Prašymas

Ji suderinama su visų rūšių 12V /24V švino-rūgšties baterijos, vandens baterijos, be priežiūros baterija, sausas įkrauti akumuliatorių.kt. (VELA, BATERIJA ,GEL AKUMULIATORIUS,OPZN BATERIJOS, Saulės energijos baterijos, ebs. ) Ir 12,6 V lithum baterija.KREIPTIS : motorolerių, motociklų, automobilių, VISUREIGIŲ, mažas sunkvežimis, vilkikas ir jokių transporto priemonių akumuliatorius.Baterijų bet kokio dydžio gali būti įkrauta,įkrovos laikas priklauso nuo tikrosios baterijos talpa.

Savybės:

1. Vienu mygtuko paspaudimu automatinio 2. Taikoma 12V arba 24V akumuliatoriaus. 3.Skaitmeninis ekranas galia, įtampa, srovė , Rodo įkrovimo būseną etapais 4. Dabartinis galima reguliuoti rankiniu būdu, Automatinė & manual įkrovimo režimai, daugiau patikimos ir saugios. 5. Suderinama su 12,6 V ličio baterijos įkrovimas

Parametras

Prekės: LUNDA Modelis:XW-20B Prekės Svoris:0,8 kg Gaminio Matmenys:175*138*60mm Padengti Įtraukti:Baterijos kroviklį ir prižiūrėtojai Alligator clips srovės stiprumas amperais:12V-10A(max) 24V-7A(max) Įtampos Nustatymas:12V Peak (8-14.5 V);24V Peak (18-29V) Galia:180W Baterijos Tipas: švino-rūgšties baterijos, vandens baterijos, be priežiūros baterija, sausas įkrauti akumuliatorių.kt. (VELA, BATERIJA ,GEL AKUMULIATORIUS,OPZN BATERIJA )

VI.Opladen operatie

Prašome, pasirinkite "Automatinis "remonto

"Automatinis" remonto leidžia jums prijungti įkroviklį prie akumuliatoriaus (nesvarbu, ar iš transporto priemonės) ir pamiršti apie jį, kol jūs esate pasirengę įdėti bateriją į darbą.Kaip ir visi Baterijų įkrovikliai, kai baterija pasiekia 100% už "Automatinis remontas" automatiškai išsijungia išėjimo įtampa į saugią, sandėliavimo/plūdės lygio, kad pašalina nereikia nerimauti apie žalingą per didelė įkrova.Jei/kai akumuliatoriaus Įtampa nukrinta per toli apkrova, išėjimo galia vėl pradės atneša jums baterijos atgal į pilnai įkrauta narė.

Pastaba

Automatinio taisymo, prašome pasirinkti įprastą baterijos įkrovimas

"Rankinis "remonto

Šis modelis XW-20B galios įkroviklis yra specialiai suprojektuoti ir pagaminti 12V/24V švino-rūgšties, sausųjų baterijų, vandens baterijų, švino-rūgšties techninės priežiūros nemokamai baterijų nominali teorinė srovė: 12V-10A(max) 24V-7A(max).Prašome užtikrinti, kad produkcija įkroviklis turi būti tos pačios įtampos akumuliatorius.

Pastaba

Naudojami tik kroviklis "Manual" remonto dėl avarinių situacijų!!!TURI būti atjungta nuo "Manualrepair" yra visiškai įkrauta, Kitaip jis bus sugadinti akumuliatorių.

Veikimo būdas

Žingsnis 1, Patikrinti ir įsitikinti, vardinė įtampa baterija, atitinkantys išėjimo įtampa įkroviklį.Žingsnis 2, Prijungti teisingai įkroviklio ir baterijos.Žingsnis 3, Išnagrinėti ir įsitikinkite, kad maitinimo šaltinio įtampa yra, atitinkantys įvesties įtampos įkroviklis.4 žingsnis, Prijunkite maitinimo šaltinio ir baterijos, žiūrėti, kad pamatyti, jei indikatorius yra ir vėsinimo ventiliatorius yra darbo, kai baterija įkraunama.5 žingsnis, jei kroviklio atsisakyti dirbti, išjunkite maitinimo šaltinio iš karto ir patikrinkite, ar visi jungiamieji kabeliai tarp maitinimo šaltinio, bateriją ir kroviklį.

Įkrovimo laikas: nuoroda

5-Scenos Režimu

Be apkrovos Režimu, kai nebuvo jokios apkrovos, susiję su kroviklis,LED Ekranas parodys įtampos tik,galia yra apie 2W; Nuolatinės Srovės priemonės akumuliatoriaus įtampa yra mažesnė nei nustatytas įtampa įkroviklį,tada-įkroviklį tiekimo nuolat įkrovimo srovę į išlaikymą, tiek bateriją ir baterijos kroviklį; Nuolatinės Įtampos advanced, impulso pločio moduliacijos (PWM) technologija,valdymo įkroviklį esamos ir išėjimo įtampa tikslūs,išvengti antkainis; kintamas mokestis, kai baterija bus visiškai įkrauta,įkroviklis bus liovėsi,bet vis tiek pasiūla nuolat kintama įtampa ir mažos srovės baterija; Srovelė mokestis, kai akumuliatoriaus įtampa ir srovė yra artėja nustatyti srovės ir įtampos,ji bus paversti į silpnesnį kintamas mokestis nuo automatinį režimą,tai reiškia, kad už visą,taip pat galima įkrauti su kintama režimu.

Dažnis
Elemento Ilgio 17.5cm
Mainų Dalies Numeris
Prekės Svoris 0.8kg
Tinka 3
Krova ant Transporto priemonės
Įtampa 12V
feature2
Baterija Vidutinė Gyvenimo Bent du-ir-puse metų
Baterijų Skaičius Baterijos kroviklis
Elemento Plotis 13.8cm
Apsaugos funkcija
feature1
Tinkamos Baterijos 4
Baterija Ląstelių Sudėtis Plug-in
Lizdo Standartą
Tinka 2
Elemento Tipas Baterijos Įkrovimo Vienetų
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija Konkrečių geriausiai tinka 6-200AH
Tinka 1
Elemento Aukštis 6cm
Išėjimo Galia 180W didelės galios įkroviklis
Darbinė Srovė
Baterijos Įkrovimo Trukmė Dešimt minučių
Prekės Pavadinimas LUNDA
baterijos galia 6AH iki 200AH baterija
Tinkamos Baterijos 3

Parašyti atsiliepimą

12V 10A Švino Rūgšties/Ličio Automatinė Smart Baterijos Kroviklis Prižiūrėtojai Automobilių, Motociklų Vejapjovės Valtis ATV SLA GELIO LĄSTELIŲ Daugiau

12V 10A Švino Rūgšties/Ličio Automatinė Smart Baterijos Kroviklis Prižiūrėtojai Automobilių, Motociklų Vejapjovės Valtis ATV SLA GELIO LĄSTELIŲ Daugiau

Susijusios