Nauja Išpardavimas! LaVieFacile Erdvės Taupymo Kelnes Pakabos neslidus Drabužius Organizatorius 5 Sluoksnių Kelnes Rack už Šalikas Džinsai Kelnės

LaVieFacile Erdvės Taupymo Kelnes Pakabos neslidus Drabužius Organizatorius 5 Sluoksnių Kelnes Rack už Šalikas Džinsai Kelnės

Nauja prekė

€2.13

-48%

€4.10

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, led neoninis ženklas, stilistas, drabužių džiovykla, paslėptas kriaukle, medžiaga stovo, vyrai stalčiuko, ika saugojimas, rotango krepšys, 0g pakabos, kosmoso.

1. Kiekvieną kelnes bagažinės laikikliai gali būti pakartas už 5 džinsai/kelnės tuo pačiu metu.Išsaugoti ne mažiau kaip 80% erdvėje ir išlaikyti savo garderobą švarią ir tvarkingą.

2. Mūsų džinsai pakabos yra pagamintas iš patvaraus nerūdijančio teel ir ABS plastiko, nėra aštrių briaunų, elegantiškas ir lengvas.Tuo tarpu pakabos yra pakankamai tvirtas, net jei jūsų kelnės yra negabaritinių.

3. Mūsų kelnės pakabos erdvė užsklanda yra puikus pakabinti savo džinsus, kelnes, kelnės, kaklaraiščiai, šalikas ir pan, kad bus padaryti juos kompaktiškas ir organizuotas.

4. Laikyti kelnes tvarkingas ir organizuojami lenkai ir tvarkinga.Jums bus meilė, kad galėtų pakabinti daugiau kelnės ir sutaupyti vietos.

5. Mūsų stendai yra desinged su unqiue atviras klausimas, atrodo, ji padės jums pakabinti ant džinsus lengvai ir padaryti juos ne silp žemyn.

Daugiafunkcinis Lankstymo Kelnes Pakabos Sutaupyti Daugiau Nei 80% Vietos!

Magija kelnes stelažo, gali būti naudojama klijuoti įvairių dydžių kelnės, sijonai, atsitiktinis kelnės, džinsai, drabužiai, rankšluosčiai ir kt.

Medžiaga: ABS Plastikas + Patvarus Nerūdijančio Plieno

1. Išplėsti tarpai

Išplėsti tarpai daro stovo lengviau pakabinti drabužius

Ilgalaikio plastikinių dalių išplėsta ir sutirštės

2. Reguliuojamas Strypo

Strypas gali būti ištrauktas lengvai, todėl keisti savo kelnes patogiau nei bet kada

3. Anti Slip Bžūp

Su dangteliu pabaigoje kiekvienas strypas, pakaba neleis, kad jūsų kelnės nuo slydimo išjungti

4. Stipri Konstrukcija

Puiki konstrukcija leidžia į kelnes stovo stipresnis, jokių deformacijos ir krenta

Kelionių Kompanionas

Lankstymo pakaba, lengvai atneš, geras pagalbininkas jūsų kelionės.

Mūsų labiausiai vertingų klientų,

Sveiki atvykę į LaVieFacile Parduotuvėje.Jei jums patinka šis produktas, prašome įtraukti jį į jūsų "pageidavimų sąrašą", jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti jį į savo "parduotuvėje sąrašą".

1. Jei jums reikia skubiai elementus, prašome pasirinkti ePacket, Kinija Paštu oro paštu, www.parkavimodavikliai.lt Express " Standarto arba kitų express, tokių kaip DHL, EMS, UPS ir kt.

2. Jei jūs sutinkate su mūsų pristatymo laikas, prašome nekelti Ginčų lengvai.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

3. Mes esame atsakingi, siekiant padėti jums išspręsti jokių problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų.

4. Jūsų pripažinimas yra mūsų motyvacija.

Mes teikiame dropshipping ir didmeninės prekybos paslaugos

Jeigu jūsų užsakymas viršija 100 ar bendra suma viršija 500 DOLERIŲ, be to, galite nustatyti, kad per CSV/excel " failą.

Pažadame, kad pakuotėje nėra reklamą, kainą, sąrašus, sąskaitas faktūras arba mūsų parduotuvėje informaciją ir pritaikyti priklausomai nuo jūsų reikalavimų.

Mūsų įmonė yra patyrusi komanda, kuri užima šiame versle kiekvieną dieną ir atrodo skirtingų rūšių produktus rinkoje.

Jeigu turite kokių nors produktų poreikį, kuris šiuo metu mes neturime, arba jei jums rasti, kad mūsų kainos yra didesnės nei mūsų konkurentai, prašome leiskite mums žinoti, jūs turite savo tikslinį rezultatą.

Jūs galite susisiekti su mumis, jei norite, mes garantuojame, kad suteikti jums su konkurencingas kainas ir patikimą kokybę.

Jei turite kokių nors abejonių, prašome susisiekti su mumis.

Laimėti-laimėti bendradarbiavimas yra esminis mūsų ilgalaikės plėtros!

Cordialement,

LaVieFacile Komanda

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas LaVieFacile
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

LaVieFacile Erdvės Taupymo Kelnes Pakabos neslidus Drabužius Organizatorius 5 Sluoksnių Kelnes Rack už Šalikas Džinsai Kelnės

LaVieFacile Erdvės Taupymo Kelnes Pakabos neslidus Drabužius Organizatorius 5 Sluoksnių Kelnes Rack už Šalikas Džinsai Kelnės

Susijusios