Nauja Išpardavimas! Skaitmeninio formato LED Laikrodis-Žadintuvas, FM Radijas Ir Veidrodis

Skaitmeninio formato LED Laikrodis-Žadintuvas, FM Radijas Ir Veidrodis "Bluetooth" Kortelę, Žadintuvas, Miegamojo daug Laikrodis lengvas

Nauja prekė

€4.49

-48%

€8.80

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: šviesos projektorius laikrodis, palaipsniui saulėtekio žadintuvas, laikrodis, fm radijas, abajures derliaus, radijo žadintuvas, protingas žadintuvas, garsiakalbis, žadintuvas, sunkusis svoris, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

Kulka Taškų: A/B/C)

1. Akrilo Paviršius: Šis laikrodis priima akrilo veidrodžio paviršiaus, po specialaus apdorojimo, jis gali būti naudojamas kaip veidrodis.Šis laikrodis taip pat turi 2 rinkiniai žadintuvas parametrai, kurie gali nustatyti tradicinių Didi, Didi garso signalą ir nustatykite radijas katilėlis patenkinti klientai.

2. FM Radijo Funkcijos: laikrodis naudoja aukštos kokybės radijo modulis, ir garso dažnio diapazonas yra FM76MHZ-108MHZ.Radijo funkciją, funkcijų automatinė paieška, automatinis užraktas ir automatinis saugojimas.Skaičių saugojimo stotis, yra neribotos, ir operacija yra labai paprasta ir patogu, kuris gali patenkinti dauguma pasaulio šalių.

3. Built-in Mygtuką Grupė: Šis laikrodis yra įmontuotas 2032 mygtuką ląstelių, po išorinis elektros energijos tiekimas yra nutrauktas, parametrus šis laikrodis lieka nepakitusi ir laiką veikia normaliai, ir nereikia kartoti parametrai po maitinimo supjaustyti.

4. Didelis LED Ekranas: ryškumas šis laikrodis gali būti rankiniu būdu reguliuojamas, koregavimo parametrai yra šie: išjungtas, labai šviesus, vidutinio šviesus ir didelis ryškus, ir šis laikrodis gali nustatyti jo ryškumą automatiškai šviesos jutiklis, įjungti šią funkciją, šis laikrodis bus automatiškai reguliuoti ekrano ryškumą pagal aplinkos šviesumą.

5. Žmogiškas Dizainas: naudoti kartą radijo funkcija yra nustatomos, jos nustatymo metu yra 5-90 min., kad radijo gali būti išjungiamas pagal iš anksto nustatytas laikas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Projection Alarm Clock

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apie 185*45*91mm/7.28*1.77*3.58 į

Maitinimo įtampa: DC5V maitinimas

Baterijos modelis: 2032 mygtuką ląstelių

Garso segmentas: FM76MHZ--108MHZ

Tūris: 0~15 kolonėlė

Temperatūros matavimo diapazonas: 0℃~50℃ Klaida: plius ar minus 1℃

Drėgmės matavimo diapazonas: 20%~95% klaida: plius arba minus 5%

Aukštos raiškos raudona iškyša: 180 laipsnių sukimosi, efektyvus atstumas 5 metrai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Laikrodis

1 x 1.5 m USB Kabelio

1*Anglų Vadovas

Produkto aprašymas(D/E/F)

1. [Dvigubas žadintuvas dizainas]: yra du atskiri žadintuvai, kurie gali būti nustatyti ir naudoti savarankiškai.Be vidinio žadintuvo skambėjimo tonai, taip pat galite TF kortelę muzikos melodijos, ir reguliuoti žadintuvas, ir suasmeninti jūsų žadintuvas įkeldami savo mėgstamas dainas į SD kortelę (neįtraukta).Signalo garsumo palaipsniui didėja pažadinti jus.

2. [Elegantiškas skaitmeninis laikrodis-žadintuvas]: MINI LED ekranas metu yra aišku, iš pirmo žvilgsnio, laiko ir turinio atžvilgiu yra aiškūs pirmo žvilgsnio, ekranas gali būti naudojamas kaip veidrodis, aišku, ir aišku, ir gali atspindėti ryškių objektų, bet kuriuo metu.Idealus miegamasis laikrodis senyvo amžiaus žmonėms arba silpnaregiams.

3. [5.0 "Bluetooth" ir MP3 grotuvo]: galite persiųsti muzikos, prenumeruojamų transliacijų ir audio iki 66 pėdų ilgio nuo telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitą prietaisą, kuris palaiko "Bluetooth".Paskutinis naudojamas prietaisas bus automatiškai išsaugotas ir pripažintas.Ji taip pat gali lengvai žaisti mėgstamas dainas TF kortelę, tiesiog nukopijuokite juos į savo TF kortelę ir įstatykite į prietaisą.

4. [LED žibintai skirtingų įrankių]: žadintuvo ekrane buvo nakties žibintas, du ryškumas yra reguliuojamas, patogus žiūrėti, tiesiog paspauskite mygtuką, sureguliuokite.Mažo dydžio, kad net gali būti įdėtas į jūsų delno be užima daug vietos, bet ji tikrai bus pritraukti jūsų dėmesį.Dizainas tinka bet kokios apdaila.Geras pasirinkimas virtuvės, biuro, dirbtuvių ir miegamasis laikrodžiai.

5. [Veikimas yra labai paprastas]: Paprasta naudoti ir lengva stebėti.Laikrodžio dizainą mano absoliutus paprastumas, ir nėra jokių problemų, veikia jis.Lengva berniukams, mergaitėms, vaikams, vaikams, paaugliams, suaugusiems, senyvo amžiaus žmonėms ir vyresniems žmonėms.

Gaminio parametrų

Išėjimo galia: 3W THD=10%

Dažnių diapazonas: 80Hz-20KHz

Signalo ir triukšmo santykis: ≥85dB

Iškraipymas:

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Modelio Numeris Daugiafunkcinis radijo projekcija žadintuvas
Forma Vieno Veido
Skersmuo 0.0 mm
Formos Aikštė
Plotis 45mm
Motivity Tipas Skaitmeninis
Funkcija Projekcijos
Funkcija 5 miegamojo puošmena
2 funkcija reloj led mesa
Svoris 0.0g
Yra Protingas Prietaisas No
Ilgis 185mm
3 funkcija projekcijos sieninis laikrodis
Tipas Žadintuvai
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija skaitmeninis laikrodis-žadintuvas
Stilius Modernus
Funkcija 1 relor despertador
Medžiaga Kita
Ekrano Tipas led

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninio formato LED Laikrodis-Žadintuvas, FM Radijas Ir Veidrodis

Skaitmeninio formato LED Laikrodis-Žadintuvas, FM Radijas Ir Veidrodis "Bluetooth" Kortelę, Žadintuvas, Miegamojo daug Laikrodis lengvas

Susijusios