Nauja Išpardavimas! Karšto pardavimo 2019 m. vasaros vaikų mergaičių šortai, džinsai Vaikams naujas mados plisuotos nėrinių džinsinio šortai Mergaitėms 3-8 metų !

Karšto pardavimo 2019 m. vasaros vaikų mergaičių šortai, džinsai Vaikams naujas mados plisuotos nėrinių džinsinio šortai Mergaitėms 3-8 metų !

Nauja prekė

€7.21

-25%

€9.62

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: vaikai berniukas beretė, papuošalai molio f, k2s architektai, vaikai berniukai savaitę, vaivorykštės gelis, haier t53 atveju, vaikai berniukas prekės, jvc car 7 colių, k3 2015 stereo.

Parduotuvės trumpas intro

Mūsų parduotuvėje atidaryti www.parkavimodavikliai.lt liepos, 2012, kuri yra gera platforma mums tarnauti klientams visame pasaulyje; Mūsų komanda yra įsipareigojusi pasiūlyti mados drabužių ir susiję produktai su geros kokybės ir konkurencinga kaina.mūsų tikslas yra būti profesionali Kinų aprangos produktų tiekėjas www.parkavimodavikliai.lt, kviečiame jus apsilankyti mūsų parduotuvėje.

Medžiaga intro

Šie šortai yra pagaminti iš aukštos kokybės džinsinio audinio, kuris yra savotiškas minkštas ir geras abosorption audinio, labai patogus vaikams nešioti.

Dydis informacija

Dydžio, kad mes siūlome, yra grindžiamas Kinijos Vaikų, norint pasirinkti tinkamą dydį, kai jūs pateikiate užsakymą, pls mokėti daug dėmesio į šiuos dydis detali informacija: 1cm=0.39 colių ilgio leistinasis nuokrypis: 1-3cm

Dydis

Šortai

ilgis

Tarpkojo ilgis

Hip Aukštis

Rekomenduojame Amžius

3T

23cm

24cm

30*2cm 100-105cm

3-4

4T

26cm

25cm

32*2cm 105-110cm

4-5

5

27cm

26cm

33*2cm 110-115cm

5-6

6

28cm

27 cm

34*2cm 115-120cm

6-7

7

29cm

28cm

35*2cm 120-130cm

7-8

Foto parodyti

Užsakymo ir pristatymo

1. Kaina:

Kaina, kurią pardavėjas siūlome, yra įtrauktas laivybos krovinių, o tai yra daugiau lengvai klientų užsakymą.

2. Apmokėjimas:

Mes priimame alipay, pasaulio pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Vežimą:

Kad prekes gabena Kinija paštu, Oro paštu iš pardavėjo visame pasaulyje, kuris gali pasiekti dauguma šalių per 10 iki 40 dienų dėl paskirties ir kitų veiksnių.

4. Grįžti ir grąžinti:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Jei prekė yra su trūkumais per 30 dienų, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 30 dienų, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

5. Atsiliepimai:

Jei esate patenkintas gavęs savo daiktus, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų Penkių Žvaigždučių, ir tada mes bus daryti tą patį už jus.Tai labai vertinamas dėl savo Teigiamų Atsiliepimų ir palaikymo.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnis sprendimas, ir mes visada jūsų paslaugoms.

6. Pastabos:

Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pardavėjas nėra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokestis, jei prekės yra patikrintos ir moka pirkėjas dalis pagal užsakymą.

7. Papildomai klientui:

Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, gavęs prekes, kad jūsų užsakymas, sveikiname jus rekomenduoti mūsų parduotuvėje produktus savo draugams, mes siūlome jums papildomą nuolaidą kainą, kiek mes galime.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Stilius Atsitiktinis
Medžiaga Medvilnės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis Merginos
Modelio Numeris KTG-140503-130S
Elemento Tipas Šortai
Modelio Tipas Kietas
Tinka Tipas Reguliariai
Juosmens Tipas VIDURIO
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Sezonas Vasaros
Prekės Pavadinimas weiogems

Parašyti atsiliepimą

Karšto pardavimo 2019 m. vasaros vaikų mergaičių šortai, džinsai Vaikams naujas mados plisuotos nėrinių džinsinio šortai Mergaitėms 3-8 metų !

Karšto pardavimo 2019 m. vasaros vaikų mergaičių šortai, džinsai Vaikams naujas mados plisuotos nėrinių džinsinio šortai Mergaitėms 3-8 metų !

Susijusios