Nauja Išpardavimas! Vardsafe VS701C | Factory Pakeitimas Galinio vaizdo Atsargine Kamera Būsto Atveju Mercedes Sprinter Van

Vardsafe VS701C | Factory Pakeitimas Galinio vaizdo Atsargine Kamera Būsto Atveju Mercedes Sprinter Van

Nauja prekė

€56.81

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: byd f3 klavišas, vaizdo kamera mercedes sprinter, w639, sprinteris, kamera sprinter, golf mk3 vr6, mercedes sprinter w907 galiniai, hgh20ca, mercedes sprinter dekoratyviniai aksesuarai, merceded sprinter.

Svarbu : tai yra plastikinis korpusas tik be kameros.Pirkti šią būsto pakeitimo, jei savo gamyklos atsarginės kameros korpusas yra pažeistas, tačiau fotoaparatas yra vis dar geras.

Vardsafe Produkto Nuotrauka :

Garantija ir Terminai Ir Sąlygos, mes orderis, šis produktas nuo esminių trūkumų, galioja vienerius (1) metus nuo įsigijimo datos.Mes nesame atsakingi už defektas šią sistemą dėl netinkamo naudojimo, netinkamo įrengimo, žalą arba netinkamo tvarkymo elektroniniams komponentams.Mes nesame atsakingi už pasekminius bet kokios rūšies.

Grąžinimo & Grąžinimo Politika : Mes priimame grįžta keitimo ar grąžinimo jei produktas jums gauti kokybės defektų arba ne taip, kaip aprašyta .Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per pristatymo laikas pažadėjo mums.

Pristatymas : Mes laivas visame pasaulyje DHL, "FedEx", EMS,Kinija Paštu ir pan.prašome susisiekti su mumis, jei sklypas yra ne atvykti per tikėtiną laiką ,mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.Mes TIK laivas savo www.parkavimodavikliai.lt adresą ,įsitikinkite, ar jūsų adresas www.parkavimodavikliai.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Atsiliepimai : Atsiliepimų yra labai svarbu mums.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo ir vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Susisiekite su mumis : Prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą, ar specialusis reikalavimas .Bendrauti su mumis internete, Prekybos Vadybininkas arba palikite mums pranešimą galima.

Medžiagos Tipas ABS
Produkto modelis Vardsafe VS701C
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Prašymas Pakeiskite jūsų Sprinter gamyklos fotoaparato korpusas
Tipas gamyklos pakeitimo atsarginės kameros korpusas
Prekės Pavadinimas Vardsafe
Kilmės KN(Kilmės)
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Vardsafe VS701C | Factory Pakeitimas Galinio vaizdo Atsargine Kamera Būsto Atveju Mercedes Sprinter Van

Vardsafe VS701C | Factory Pakeitimas Galinio vaizdo Atsargine Kamera Būsto Atveju Mercedes Sprinter Van

Susijusios