Nauja Išpardavimas! De maya persoonlijkheid aukščiausio lygio kilimas liaudies stijl ronde de woonkamer slaapkamer kompiuterio stoel kussen deken palapinė hal kilimėlis kleed

De maya persoonlijkheid aukščiausio lygio kilimas liaudies stijl ronde de woonkamer slaapkamer kompiuterio stoel kussen deken palapinė hal kilimėlis kleed

Nauja prekė

€9.26

-20%

€11.58

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: pusė apskritimo kilimas, europos kilimėliai, dušas, tualetas palapinė, Prieškambario, Folk Stilius, monetos maya, pyragas wilton, paplūdimys vestuvių vinjetė, kilimėliai kilimėliai, Narė.

8134393180944926 kilimas JAV dolerių 37.63 /vnt JAV dolerių 16.09 /vnt JAV dolerių 9.70 /vnt JAV dolerių 97.53 /vnt JAV dolerių 14.17 /vnt JAV dolerių 9.78 /vnt JAV dolerių 108.98 /vnt JAV dolerių 44.47 /vnt Šiltas Patarimai: 1. Dėl skirtingų matavimo metodų, klaidas 0-4cm leidžiama. 2. Dėl kompiuterio monitorių arba indikatorius, mažos spalvų klaidos yra normalu.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3. Dėl tolimojo susisiekimo problemas, kilimų kartus šiek tiek, o ne sulaužyti, jis gali būti suspaudus su sunkiųjų objektų keletą dienų ir gali būti atkurta,galima normaliai naudoti po naudojimo. 4. Įsitikinkite, kad jūsų adresą, pašto kodą ir telefono numeris yra teisingas.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Pls mokėti už užsakymą per 3 dienas, užsakymas bus automatiškai išjungiamas, jei tu negali mokėti po 20 dienų.

1)Mūsų prekės yra iš žemyninės Kinijos.Po savo sėkmingą mokėjimo, mes pristatysime prekes per 5-7 darbo dienas, savo prekes paprastai atvyksta į 7 iki 50 darbo dienų.Retais atvejais, tai gali atidėti, kuri priklauso nuo oro sąlygų ir išlaikyti greitį savo šalyje ir prekių.Kai prekės išsiųstus, mes aktyviai sekti savo krovinių vežimo narė.

2) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Tarifas:

Po to, kai prekės atvyko į savo šalį, ji gali sukelti tam tikri tarifai, kai kuriose šalyse.Šis tarifas turi būti sumokėti jūs .

Aptarnavimas po pardavimo:

Visas prekes mes parduodame, yra tikrinami labai griežtai.Jei radote prekes gavote yra kokybės problemų(ne dirbtinis žalos) per 3 dienas,Prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis, mes pakeisti arba grąžinti už jus.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų prod gaminį ir paslaugą.

Technics Mašina Padarė
Stilius Europoje Ir Amerikoje
Ingredientai Poliesterio Pluoštas
Kilmės KN(Kilmės)
Transporto pardavimas pc
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Formos ROUND
Medžiaga Vilnos Audinys
Naudoti Namuose
Vieta Salonas
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Apdailos Stilius Mados
Pardavimo Režimas Baigė kilimas (yuan / blokuoti)
Produktas Cheminio Pluošto
Prekės Pavadinimas JIE QI GYVENIMO
Dizainas wilton
spalva klasifikacija Retro spalvų totem Lizdą mėlyna porceliano nagų dvylika beždžionių constellatio
Modelio Numeris DT75
Taikomas Vietos Vonios kambaryje, virtuvėje, laiptai kambarį įėjimo miegamasis kitus /kitas

Parašyti atsiliepimą

De maya persoonlijkheid aukščiausio lygio kilimas liaudies stijl ronde de woonkamer slaapkamer kompiuterio stoel kussen deken palapinė hal kilimėlis kleed

De maya persoonlijkheid aukščiausio lygio kilimas liaudies stijl ronde de woonkamer slaapkamer kompiuterio stoel kussen deken palapinė hal kilimėlis kleed

Susijusios