Nauja Išpardavimas! Naujiena Ultra High Heels 22cm su Platforma 12 cm Moterų Batai Seksualus Peep Toe Leopardas Spausdinti Moterų Siurbliai 34--47 OULYYYOGO

Naujiena Ultra High Heels 22cm su Platforma 12 cm Moterų Batai Seksualus Peep Toe Leopardas Spausdinti Moterų Siurbliai 34--47 OULYYYOGO

Nauja prekė

€37.05

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: leopard platforma, bateliai moteris platforma 12 cm, lady siurbliai 2018, leopardas spausdinti nėriniai moterų batai, drobės bateliai berniukui paauglių, kulno nėriniai, leopardas spausdinti batų, 16cm aukštakulniai platformos batai, siurblio galvutė aukšti kulniukai, stiletto bateliai 32 dydis.

Pristatymas: Mes laivas visame pasaulyje ir visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.

Mes vežamos iš KINIJOS Po oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 20-40 dienų.Deivery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 50 dienų.

Jei jums nereikia gauti elementą po 40 dienų, Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių muitų mokesčiai ar PVM.

Jei jums reikia pasirinkti EMS/DHL/UPS/FedEx/TNT, prašome susisiekti su mumis.Bet reikia imti papildomas siuntimo išlaidas.Garantija ir grąžinimas:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7 dienas pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Siuntimo mokesčius moka pirkėjas.Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų reflecton ekrane apšvietimą, foną ir pan.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai importo į jav.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas :) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti negtive atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Siurblio Tipas Kulkšnies Dirželis
Sezonas Pavasario/Rudens
Pamušalas PU
Prekės Pavadinimas OULYYYOGO
Modelio Numeris OLYGWSP00124
Proga Šalis
Kojų Formos Peep Toe
Lytis MOTERIS
Mados Elementas Siauros Juostos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Su Platformomis Taip
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Elemento Tipas Siurbliai
Padas Medžiaga Guma
is_handmade Taip
Kulno Tipas Smailiais Kulnais
Stilius Sexy
Platformos Aukštis 7cm Ir Iki
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Batviršio Medžiaga PU

Parašyti atsiliepimą

Naujiena Ultra High Heels 22cm su Platforma 12 cm Moterų Batai Seksualus Peep Toe Leopardas Spausdinti Moterų Siurbliai 34--47 OULYYYOGO

Naujiena Ultra High Heels 22cm su Platforma 12 cm Moterų Batai Seksualus Peep Toe Leopardas Spausdinti Moterų Siurbliai 34--47 OULYYYOGO

Susijusios