Nauja Išpardavimas! 3L Automatinė Pet Vandens Dozatorius Smart USB Įkrovimo Elektra Išjungti Vandens Katė, Šuo Finansuojančiojo Mažylis Vandens Fontanas Pet Girtuoklis Dubuo

3L Automatinė Pet Vandens Dozatorius Smart USB Įkrovimo Elektra Išjungti Vandens Katė, Šuo Finansuojančiojo Mažylis Vandens Fontanas Pet Girtuoklis Dubuo

Nauja prekė

€13.05

-48%

€25.10

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: katė fontano vandens, dubuo katė, gato, ryšiai augintiniai, dubuo šuo, sodo vandens, led katė fontanas, lepim, pro šuns dubenėlyje, didelis pet fontanas.

Pakuotė:

1 x Pet Fontanas vienas Filtras

arba

6 x Filtras

Savybės:

* 360° cirkuliuojančių filtravimo, kiekvienas lašas yra šviežias ir gyvas vanduo: su cirkuliuojančio vandens kanalų dizaino, tekantis vanduo yra visiškai susisiekti su filtro elementu, o cirkuliuoja filtravimas yra pakankamas.

* Automatinis Maitinimo išjungimas :siurblys išsijungs automatiškai, kai vanduo nubėga apsaugoti siurblį nuo deginimas, kuri išskirs tave iš nerimą dėl saugumo klausimas, kai esate ne namuose.Ir jis bus grįžti į kavą, po to kai jis prijungtas.

* 5V USB maitinimo įtampa: Saugus ir draugiškas aplinkai, tinka 5V USB įkrovimo sąsają, net jeigu gyvūnas yra netyčia įkando, jis negali būti sužeisti ir elektrošoku.

* Vandens talpyklos viršuje: Kartais mažas elektros energijos tiekimui, nebijo, skaidrus langas lengvai stebėti vandens tūris, įpilkite vandens.

* 3L didelės talpos, jums tik reikia papildyti vandens, kartą ar du kartus per savaitę, o ne kasdien.

* Atskiras dizaino, lengva ir paprasta valyti.Kibirą ir viršutinis sluoksnis yra atskirtas valymo be vilkdami linijos, valymo lengviau.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Katė fontanas

Taikoma Objektų: Šunys ir katės

Medžiaga: ABS

Maitinimas: USB sąsaja

Vandens Bako Talpa: 3.0 L

Spalva: Juoda, Balta, Rožinė, Mėlyna

Pakeitimo filtras yra skirtas 3L šunų & cat automatinė geriamojo vandens fontanas

Pastaba:

Filtro keitimas instrukcijos:

1.Filtro kasetės rekomenduojama keisti kas 30 dienų,pasiekti gerą filtravimo rezultatus.

2.Filtras gali būti šiek tiek miltelių, kai jis palieka gamyklą, kuri yra normalu.Naują filtrą rekomenduojama naudoti po mirkyti švariame vandenyje 2 minutes.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Maitinimo Šaltinis 5v usb maitinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Min Galia 50g
Maksimali Galia 200g
Medžiaga Plastikiniai
LCD Ekranas No
Laiko Nustatymas Taip
Su Vandens Dozatorius Taip

Parašyti atsiliepimą

3L Automatinė Pet Vandens Dozatorius Smart USB Įkrovimo Elektra Išjungti Vandens Katė, Šuo Finansuojančiojo Mažylis Vandens Fontanas Pet Girtuoklis Dubuo

3L Automatinė Pet Vandens Dozatorius Smart USB Įkrovimo Elektra Išjungti Vandens Katė, Šuo Finansuojančiojo Mažylis Vandens Fontanas Pet Girtuoklis Dubuo

Susijusios