Nauja Išpardavimas! Karšto Pardavimo Delta PLC

Karšto Pardavimo Delta PLC "B Serijos HMI 4.3 colių DOP-103BQ (pakeitimas DOP-B03S210) už protingo namo" valdymo sistema

Nauja prekė

€73.28

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: plc " logotipas am2, uv apdaila namo, delta plc, 133 skydelis, hmi, s7 200, plc, amsamotion plc "mitsubishi", din plc, hmi plc.

We will ship režimas DOP-103BQ po to, kai jūs tvarka!

Programuojamas loginis valdiklis (PLC) yra valdymo sistema, naudojant elektronines operacijas.Jos lengvai laikymo procedūros, patogu pratęsti principus, funkcijas eilės ir padėties kontrolę, laiku skaičiavimo ir įvesties/išvesties valdymo yra plačiai taikomas pramoninės automatikos valdymo.

PLC " pagrindinės naudojimo sektorius: tekstilės mašinų, tekstilės, mašinų pramonės, kėlimo mašinų, pramonės, liftas, pramonės, metalurgijos pramonės, energetikos pramonė, naftos ir naftos chemijos pramonės, komunalinių pramonė, chemijos pramonė, statybos pramonė, statybinių medžiagų pramonėje, staklių pramonė, plastmasės mašinų, gumos mašinos , elektroninės specialios įrangos, automobilių pramonės, ir tt.

Įmonės Informacija

SICHUAN HONGJUN MOKSLO IR TECHNOLOGIJŲ CO., LTD yra profesionalus tiekėjas PLC " ir HMI su 20 metų gamybos patirtį.

Mūsų pagrindiniai produktai PLC, HMI, yra plačiai taikomas pramoninės automatikos valdymo.Mes orientuojamės Delta, Mitsubishi,Omron,Simens, ABB, Schneider, Fuji, Rockwell.

Mes garantuotas 100% naujas prekės ženklas originalas, ir mes turime daug išteklių, greitas pristatymas.Techninė pagalba ir po pardavimo teikiamos paslaugos, ir kliento klausimus bus atsakyta pirmą kartą.DUK

1.Q:Kaip apie garantija?

A:Visos prekės turi 1 metų garantiją.

2.Q:Ką apie pristatymo laiką?

A:Paprastai 1 Savaitę.

3.Q: Kiti tiekėjai turi geresnę kainą nei tavo?

A:"sukurti didžiausią naudą klientams-tai mūsų tikėjimas, jei jūs turite geresnę kainą, prašome leiskite mums žinoti.Mes pasistengsime, kad geriausiai patenkinti savo kaina, ir palaikyti jus.

4.Q:Ką apie siuntos?

A:Mes galime pasirūpinti siuntos, DHL, "FedEx", UPS,TNT, EMS su konkurencinga kaina, žinoma, klientai taip pat gali naudoti savo krovinių ekspeditoriai.

5.Q:Kaip apie mokėjimo terminus?

A:Paprastai per T/T", "Paypal" ir " Western Union, taip pat priimti.Apmokėjimas Ir Siuntos

Kontaktai

Modelio Numeris DOP-103BQ
Variklio Tipas hmi

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo Delta PLC

Karšto Pardavimo Delta PLC "B Serijos HMI 4.3 colių DOP-103BQ (pakeitimas DOP-B03S210) už protingo namo" valdymo sistema

Susijusios