Nauja Išpardavimas! MJX Klaidas 5W B5W GPS Brushless RC Quadcopter su 5G 4K Wifi FPV Kamera HD Auto Grįžti Vs Hubsan H501S Profesinės Drone

MJX Klaidas 5W B5W GPS Brushless RC Quadcopter su 5G 4K Wifi FPV Kamera HD Auto Grįžti Vs Hubsan H501S Profesinės Drone

Nauja prekė

€179.48

-30%

€256.41

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: šviesos vmi se x8, kamera drones, brushless drone variklis, rc sunkvežimių, drone hubsan, quadcopt, drone evo 2, paramos brushless, drone su 4k vaizdo kameros ir gps, drone quadrocopter.

MJX Klaidas 5W 4K 5G Wifi FPV Kamera, GPS Drone RC Sraigtasparnis Aukščio Laikyti RC Drone Selfie Quadcopter

Savybės: Brushless Variklis: Įrengtas MT2204 1500KV BRUSHLESS VARIKLIO, užtikrinti, mažos trinties variklio eksploatavimo metu ir sumažinti šilumos gamybos. 2.4 GHZ Dviejų krypčių Komunikacija: Naujos kartos dviejų krypčių 2.4 GHZ nuotolinio valdymo didinti atstumo kontrolės siųstuvo 200-300 metrų ultimate plaukioja patirties.Didelės Talpos Akumuliatorius: Skristi iki maždaug 20 minučių į vieną mokestį, komplekte 2420 mAh baterija. 6 ašių giroskopas skristi sistema suteikia daugiau jautri giroskopo\ \ 's reguliavimo, daugiau kaip stabilus ir lankstus skrydžio.Su patrauklia begalvis režimas, visiškai išspręsti pilotas nuostolis-of-orientacija problemų.GPS vietos nustatymo ir aukščio laikyti funkcija pasiūlyti nerimauti nemokamai stabilų skrydį.Vienas pagrindinių kilimas/iškrovimo daro operacija patogiau ir ji labai tinka pradedantiesiems operacija.Su vertos funkcija, jūsų lėktuvas bus nuolat apskritimą pagal laikrodžio rodyklę, aplink nustatytą tašką.Naudojant Follow Me funkcija, orlaivio\ \ 's fotoaparatas bus užrakinti savo mobiliojo telefono, sekimas automatiškai ir užfiksuoti savo judėjimo ypatingą vaizdas.Super ryškus LED šviesos pagalba orientacijos ir dirbti gražiai už naktį plaukioja.Vienas iš pagrindinių return mygtuką, bus gildijos orlaiviui skristi atgal į pradinį tašką.Specifikacijos: Gamintojas: MJX Modelis: Klaidas 5W Prekės pavadinimas: RC Quadcopter Spalva: Juoda ratų Bazė: 250mm Variklis: 2204 1500KV brushless motorinių Kamera: 4K 5G WIFI Fotoaparato Funkcijos: Aukštyn/žemyn, pasukite kairėn/dešinėn, pirmyn/atgal, sideward skrydžio, begalvis režimas, aukščio laikyti, GPS, Wifi FPV, vienas iš svarbiausių sugrįžimo, vienas iš svarbiausių pakilimo/tūpimo, Atlikite Mane įmontuotą giroskopą: 6 Ašių giroskopas Nuotolinio Valdymo pultas: 2.4 GHz, 2 Režimas Kanalas: 4 kanalų Nuotolinio valdymo atstumas: 600m Maks.Greitis: 60km/h Kamera, Wifi perdavimo atstumas: 200-350m Siųstuvo galia: 4 * AA baterijos (neįtraukta) Baterija quadcopter: 7.6 V 2420 mAh Li-po baterija Maksimalus skrydžio laikas: Apie 20mins Įkrovimo laikas: Apie 180mins Svoris: 397g Matmenys: 330 * 330 * 95mm Paketo Informacija: Pakuotės dydis: 30.5*12*30.8 CM Pakuotės svoris: 1085g Pastaba: Šis produktas nėra tinkamas vaikams iki 14 metų.Prašome perskaityti įvadas atidžiai prieš jums pradėti veikti.Paketų Sąrašo: 1 * MJX Klaidas 5W RC Quadcopter 1 * 4K 5G Kamera 1 * 7.6 V 2420mAh Li-po Baterija 1 * Siųstuvas (mode 2) 2 * Poros Atsarginių Sraigto 1 * Kameros stovas 1 * Atsuktuvas Įrankių rinkinys 1 * USB Plug ir Balanso Kroviklis 1 * Lipdukas 1 * Vartotojo Vadovą

Apie Siuntą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.jei ne,prašome cantact mums.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Don\ \ 't open ginčą cantact mums .Visas problemas gali išspręsti pacientų.mes padarysime viską, kad ją išspręsti!Grįžti & Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.parkavimodavikliai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Apie Garantija:

Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Įspėjimas Skaityti Vadovas, Atidžiai
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Klaidas 5 W
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Amžius > 14 metų
Paketas Apima Fotoaparatas
Žvakės Tipas USB jungtis
Valdytojas Režimas MODE2
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Prekės Pavadinimas Teeggi
Sertifikavimo 3C
Matmenys 330 * 330 * 95mm
3C Tipas
Įkrovimo Įtampa 7.6 V 2420mah baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija Per mėnesį
Įkrovimo Laikas Apie 180mins
Tipas SRAIGTASPARNIS
Brūkšninis kodas No
Aerofotografija No
Nuotolinio Valdymo Atstumas apie 600m
Valdiklis Baterijos 4 * AA baterijos (neįtraukta)
Skrydžio Laikas Apie 20mins
Variklis brushless variklis

Parašyti atsiliepimą

MJX Klaidas 5W B5W GPS Brushless RC Quadcopter su 5G 4K Wifi FPV Kamera HD Auto Grįžti Vs Hubsan H501S Profesinės Drone

MJX Klaidas 5W B5W GPS Brushless RC Quadcopter su 5G 4K Wifi FPV Kamera HD Auto Grįžti Vs Hubsan H501S Profesinės Drone

Susijusios