Nauja Išpardavimas! 10 Vnt Leopardas Spausdinti Virvelę ID ženklelio Turėtojams Sporto kaklo dirželis keychains Didmeninė Nemokamas Pristatymas

10 Vnt Leopardas Spausdinti Virvelę ID ženklelio Turėtojams Sporto kaklo dirželis keychains Didmeninė Nemokamas Pristatymas

Nauja prekė

€7.82

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: didelis ženklelis turėtojas, keychain virvelės, "keychain" virvelę "nike", Leopardas, laikiklis prie sienos, exo sehun, pagrindiniai dirželis, animacinių filmų virvelės, lanyards grays anatomija, grandinės raktas.

Sąlyga: Markės naujų ir puikios būklės, Medžiaga:poliesteris Ilgis:apie 46cm(iš vienos pusės) Plotis:2,5 cm spalva: kaip paveikslėlyje parodyti, Jei jūs esate didmenininkas,prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.Ačiū!Jei norite gauti daugiau šios rūšies produktų,prašome tiesiog eiti į mano parduotuvę!

Jūs galite jaustis laisvai pasirinkti bet tie, jei norite,palikite man žinutę ,ji yra gerai.Priešingu atveju,mes atsiųsime atsitiktinai.

Jeigu jūs esate didmenininkas,prašome susisiekti su manimi tiesiogiai,mes galime suteikti jums geriausią kainą.

pristatymas:

1,Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

2,įsitikinkite pristatymo adresas yra teisingas,mes išsiųsti adresu, kuris jums paliko dėl Alibaba,mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

3,kita šalis turi skirtingus užsakymą politiką,tegul pirkėjas gauna elementus, saugiai ir sklandžiai,mes pasirinkti tinkamą ir pigiausias gabenimo paslaugas į laivą.

4,Jei įvyktų importo mokesčių ar kitų rinkliavų,pirkėjas yra atsakingas aišku užsakymą arba vartotojo mokesčių,ši rizika yra dėl užsakymą pirkėjo šalis,tai iš mūsų kontrolės,prašome suprasti.

Grąžinimo Politika:

1, Jei gausite klaidingą straipsniai/sulaužytų daiktų/trumpas kiekis sklypas,niekada sklype,ar kitų klausimų,prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gavote.

2,prekės privalo būti grąžintos į savo pradinę būklę,galite gauti visą kompensaciją arba mainų po to, kai gausime grįžti elementus,o ne apima laivybos ir tvarkymo mokesčiai.

Atsiliepimai:

1,Mes vertiname jūsų verslą su mumis,jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.

Jeigu esate patenkinti elementus ,prašome palikti mums "5"žvaigždžių teigiamų atsiliepimų,mes jums daryti tą patį už jus.Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys ir palaikymas yra didžiausias skatinti mums.

2,yra problema apie prekes gavote?

prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą,mes galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Ačiū!!!

Metalo Spalvos SIDABRINĖ
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Medžiaga Poliesteris
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Pav.
Suderinamumas Viskas Suderinama
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Funkcija virvelės
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

10 Vnt Leopardas Spausdinti Virvelę ID ženklelio Turėtojams Sporto kaklo dirželis keychains Didmeninė Nemokamas Pristatymas

10 Vnt Leopardas Spausdinti Virvelę ID ženklelio Turėtojams Sporto kaklo dirželis keychains Didmeninė Nemokamas Pristatymas

Susijusios