Nauja Išpardavimas! Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Gnybtus

Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Gnybtus

Nauja prekė

€7.02

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: powe led 60w, andoer europos sąjungos oficialusis, neewer, šviesos žiedai 16 cm, "amazon" neewer led panel, lineer led šviesos, led neewer, "flash" neewer 860, neewer žiedas led, selphy šviesos žiedas.

Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Gnybtus

PASTABA: Maksimalus Storis Lentelės Tvirtinimo Gnybtas: 2.36 colių / 6 cm, prašome įvertinti savo darbo stalo storis prieš užsakant.Mobiliųjų telefonų ir Mikrofonas NĖRA įtraukti.

Aprašymas:

Puikiai tinka gyventi srautas, live transliacijos, gyventi rodo, selfie, vaizdo pokalbių.Puikus YouTube, Facebook, gyvos muzikos, Dienoraštį, "twitter" ir kt.

Galite nustatyti, kad jis iš kelių skirtingų kampų su tingus laikiklis.Jis bus gyvina ir minkština savo funkcijas.Nereikia nerimauti erzina šešėlį savo veidą, kai imtis selfie nebėra.Su šiuo žiedu šviesos, tik parodyti savo gražių Selfies Socialinės Žiniasklaidos, jei norite.

Kai šviesa įjungta, galite contorl šviesos šalta šviesa būtų šilta šviesa per jungiklio mygtuką.

Kai yra išjungti, tiesiog imti ji su USB.Nereikia Baterijų, ne visi.

Jei jums reikia papildomos šviesos diržams, nuotraukų, makiažo pamokos, todėl vaizdo ar matomas bendrauti su draugais, Neewer Žiedas Šviesos bus puikus pasirinkimas už jus.

Techniniai duomenys:

Aukštis LED Šviesos: 23.6 cm / 60 cm

Aukštis mobiliųjų Telefonų Turėtojas: 11.4 cm / 29 cm

Didžiausias Storis Lentelės Tvirtinimo Gnybtas: 2.36 colių / 6 cm

Galia: 12W

Įėjimo Įtampa: 5V

Maitinimas: USB sąsaja

Medžiaga: Metalų, Aliuminio Lydinio

Spalva: Juoda

Savybės:

SUDERINAMUMAS: mobiliųjų telefonų turėtojas, palaiko daugumą išmaniųjų telefonų, plotis per 4.3 colių/11 cm, tokius kaip "iPhone" 8, 7, 6s, 6s plus", "Samsung" S serijos, HTC, LG, Huawei ir kt.; PASTABA: Maksimalus Storis Lentelės Tvirtinimo Gnybtas: 2.36 colių / 6 cm, prašome įvertinti savo darbo stalo storis prieš užsakant.Mobiliųjų telefonų ir Mikrofonas NĖRA įtraukti profesionalius ĮRANKIUS: Puikus live stream, live transliacijos, gyventi rodo, selfie, vaizdo pokalbių.Puikus YouTube, Facebook, gyvos muzikos, Dienoraštį, "twitter" ir t. t 2-LYGIO REŽIMAS: 2 šviesos režimai (Šiltas, Šaltas), siekiant patenkinti įvairius poreikius, laisvų RANKŲ: Selfie šviesa yra sukurta su 2 mobilųjį telefoną, apkabos, laikikliai; Ji gali būti nukirpti ant stalo ir stalas; 360 laipsnių pasukti bet kokiu kampu, be savo rankas PATOGU: USB įkrovimo; Kompaktiškas dydis gali būti sulankstyti iki trukti

1 x Live Transliacijos LED Šviesos Žiedas su 2 mobiliojo Telefono Turėtojas

Prekės Pavadinimas neewer
Modelio Numeris

Parašyti atsiliepimą

Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Gnybtus

Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Gnybtus

Susijusios