Nauja Išpardavimas! 2019 Aukštos Kokybės Robek Liesas Kankina Džinsai Moterims Aukšto Juosmens Slim Black Jeans Mujer Derliaus Seksualus Hip-Hop Push Up Džinsinio Feminina

2019 Aukštos Kokybės Robek Liesas Kankina Džinsai Moterims Aukšto Juosmens Slim Black Jeans Mujer Derliaus Seksualus Hip-Hop Push Up Džinsinio Feminina

Nauja prekė

€16.42

-4%

€17.28

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: juodi džinsai, sijonai, merginos, rouged džinsai moterims, prarastas juodas kankina džinsai, kankina juodos kankina džinsai, stora juoda, kankina džinsai, didelis kankina black džinsai, varpo kankina džinsai moterims, balck liesas kankina džinsai moterims, pachwork džinsai moterims, draugų jeans black.

(Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm=0.3 colio)

PASTABA:

1. Prašome lyginti šiuos išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

O ne tik matuoti savo kūno, prašome naudojant panašaus stiliaus drabužiai, palyginti su dydžio stalo ir tada nuspręsti, dydį.

2.Prekės spalva gali šiek tiek skirtis, nes spalvos skirtingos rūšies kompiuterių monitorių, gali būti šiek tiek skirtingi.

3.Prašome leisti 2-3cm nukrypimai dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą!

PASLAUGŲ TEIKIMO SĄLYGOS

Pranešimas: Aukščiausios kokybės , G l o b a l r e c r u itment agentūra, mes išskleidžiamajame laivybos ;

Vežimas: gavę užsakymą,išsiųsime elementus per 1-3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Transportas: Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China post internete reguliariai užsakymus, kuri yra savotiškas laivybos metodą, pripažino Ali-express".Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.

(Jei turite specialių poreikių apie laivybos metodas, ar norite siųsti, greičiau pristatymo, mes taip pat galime pasiūlyti DHL, Epacket ar AVS, tačiau jums reikia mokėti papildomai, laivybos mokestis, tiesiog pasirinkite vieną iš karto laivybos variantas.Mes išvardyti visus metodus ir mokestis laivybos variantas)

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas wil būti atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Paskutinis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Sėkmės!

Prekės Pavadinimas Vieną Jautis
Modelis Pieštuku kelnės / Džinsai
Modelio Numeris Džinsai
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka Tipas Liesas
Medžiaga Spandex
Pagrindinės medžiagos sudėtis Medvilnės
Ilgis Full Length
Stilius Streetwear
Populiarus Elementai Sagos, užtrauktukai, dėvėti ir plautą
Amžius Amžius 16-28 Metų
Plauti Nelaimę
Audinio Tipas Minkštiklis
Apdaila derliaus
ilgas kelnes kelnės
Juosmens Tipas aukštas
spalva juoda
Džinsų Stilius Pieštuku Kelnės
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Juosmens tipas Paige

Parašyti atsiliepimą

2019 Aukštos Kokybės Robek Liesas Kankina Džinsai Moterims Aukšto Juosmens Slim Black Jeans Mujer Derliaus Seksualus Hip-Hop Push Up Džinsinio Feminina

2019 Aukštos Kokybės Robek Liesas Kankina Džinsai Moterims Aukšto Juosmens Slim Black Jeans Mujer Derliaus Seksualus Hip-Hop Push Up Džinsinio Feminina

Susijusios