Nauja Išpardavimas! Žmogaus Liemens, Kūno Anatomijos Modelis Širdies, Smegenų, Skeleto Medicinos Mokyklos Švietimo 11Inch

Žmogaus Liemens, Kūno Anatomijos Modelis Širdies, Smegenų, Skeleto Medicinos Mokyklos Švietimo 11Inch

Nauja prekė

€17.95

-18%

€22.16

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: 30cm 16, žmogaus kūno anatomijos modelis, liemens žmogaus kūno anatomija, 4d skaidri žmogaus kūno anatomijos modelis, lėlės žmogaus kūno anatomiją, žmogaus kūno anatomijos modelis vaikai, žmogaus kūno plakatas žmogaus anatomija, visas žmogaus kūno anatomija, anatomija žmogaus kūno modelis vaikai, 3d modelį žmonių vyrų kūno anatomiją, manekenas moters kūno liemens modelis.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } PUIKI MOKYMOSI ANATOMIJOS MODELIS ŽMOGAUS LIEMENS VAIKAMS: Lengva pašalinti ir surinkti įvairiųdalys,pakankamai išsamios informacijos, vaikams suprasti, kur viskas vyks, ir kaip jie dera tarpusavyje.Puikus klasėje ar namie.Labai visiems, kurie domisi anatomija, slaugos, fiziologija ir pan...

INFORMATIVEV ANATOMIJOS MODELIS, MOKYMO PAGALBOS, MOKYKLOS ir klasių:, Įskaitant liemens, smegenų(2 dalys),širdies, trachėja ir stemplė aorta, plaučių (4 dalių), kaukolė bžūp,skrandžio, diafragma, kepenų, kasos ir blužnies, žarnyną.Iš viso 15 nuoroda srityje.Tinka pradinėje mokykloje aukštos mokyklinio amžiaus vaikams ir net profesionaliam naudojimui, siekiant parodyti, anatomija pacientams.

NEŠIOJAMŲ 3D ŽMOGAUS MODELĮ SU ORGANUS: galite imtis modelio, išskyrus, kaip galvosūkį.Nešiojamų dydis pakankamai didelis, kad tilptų į savo maišą ir atsižvelgti į klases ar sėdėti ant savo lentynos rodyti.Puiki dovana vaikams.

KIETAS ir PATVARUS, PASTATYTI ANATOMIJOS MODELIS: Pagamintas iš PVC pagal profesinio mokymo modelį aids tiekėjas.Ateina su instrukcijomis ir audinio valymas.Vienetų tinka gražiai gerai padarė.Dėl uždara erdvė, gali būti kai kurių kvapas, bet kvapas išnyks pradėjus atvirame ore.

DYDIS: 28cm/11inch, ŠILTAS PATARIMAI: dalys yra maža, todėl VISADA LAIKYTI ATOKIAU vaikai, kurie dar įdėti daiktus jų burnas!

Šis sąrašas yra naujos-in-open-box 11-colių Žmogaus Liemens, Kūno Anatomijos Modelis su nuimamu širdies, smegenų ir papildomus organus, vežamos originalus, uždaromos mažmeninės pakuotės.Ši prekė buvo tikrinami siekiant užtikrinti, kad ji yra nemokama žalą.

Prekė: Anatomijos Modelis

Medžiaga: PVC

spalva: raudona

Dalys: 15parts - liemens, smegenų (dvi dalys), širdies, stemplė, trachėja ir aortos, plaučių (keturių dalių), kaukolė bžūp,skrandžio, diafragma, kepenų, kasos ir blužnies, žarnyną.

Funkcijos:1. Taikoma mokyklų ir/ar ligoninės fizinės sveikatos klases.Ši vaizdinė priemonė gali padėti gilinti supratimą apie thestructure iš humanorgans.2. Ji idealiai tinka klasėje ar operacijos.Šio modelio dydį, reiškia, kad jūs canview ji pakankamu atstumu ir visa svarbi informacija gali būti lengvai identifikuojami.

Pakuotės Turinys: 1x Modelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Medienos apdirbimo įrankiai
Išėjimo Tipas Kita
Medžiaga PVC
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

Žmogaus Liemens, Kūno Anatomijos Modelis Širdies, Smegenų, Skeleto Medicinos Mokyklos Švietimo 11Inch

Žmogaus Liemens, Kūno Anatomijos Modelis Širdies, Smegenų, Skeleto Medicinos Mokyklos Švietimo 11Inch

Susijusios