Nauja Išpardavimas! Xiaomi Uodų Žudikas Lempos Nešiojamų kaktusas USB Elektros Uodų, Vabzdžių Gaudyklė UV xiaomi Mijia Ekologinį ženklą

Xiaomi Uodų Žudikas Lempos Nešiojamų kaktusas USB Elektros Uodų, Vabzdžių Gaudyklė UV xiaomi Mijia Ekologinį ženklą

Nauja prekė

€17.02

-5%

€18.10

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: oficialus xiaomi, klaida žudikas, šviesos lempos kaktusas, xiaomi mijia naktiniai staleliai, lempa "apple", tiesa belaidžio xiaom, uodai xiaomi, fli trap, struktūros ekologinis, mijia xiaomi, geriausia uodų.

Tai xiaomi chainlink produktas, neturi jokio xiaomi logotipą ar mi logotipą, ačiū už jūsų prašome suprasti.

Savybės: --Įkvėpus principo įkvėpus ir anti-uodų naudoja uodai tai phototaxis UV šviesa sukelia, jį įvesti veiksmingas įvairių uodų-žudymo lempa, ir oro srauto generuoja ventiliatorius yra čiulpti į uodų saugojimo dėžutė. --360° open air duct dizainas 360° UV Violetinė Šviesa Uodų + 360° atidaryti oro kanalų konstrukcija padidina oro įsiurbimo ir aprėptį, todėl uodų žuvo efektyviau. --Raudonos šviesos uodų naudoti uodų už phototaxis ultravioletinės šviesos, nėra abrazyvinių medžiagų.Tamsiai šviesos sumažina regos sutrikimai ir patogu naktį. --Kaljanų, bekvapis, be dulkių Jokių dūmų, dulkių ir erzinančio kvapo yra gaminamos darbą, mažina tikimybę kvėpavimo diskomfortas. --USB powered uodų žudikas maitina Micro USB sąsaja ir yra suderinamas su daugeliu mobiliųjų telefonų krovikliai ir įkrovimo lobiai. --Vieno mygtuko manipuliavimo visos mašinos turi tik vieną jungiklio mygtuką, esantį viršutinėje liemens, ir metalo, lako apdaila ir jaustis po to poliruoti daugiasluoksnis procesas. --Nuimamas uodų talpinimo išimamos laikymo dėžutė lengva šalinimo ir lengvas valymas.Sukurta siekiant būti plaunamas ir lengvai išdžiūti, mažina bakterijų augimą. --Uodų dizainas, Izoliuoti ortakiai ir uodų, saugyklų dėžės sumažina pabėgti undead uodų.Apyvartos modelio dizainas neturi įtakos vėjo.

Garso Valdymas Taip
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Valdymo Mygtukas Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
XiaoMi Modelis Soros stūmoklio
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Uodų Žudikas Lempos Nešiojamų kaktusas USB Elektros Uodų, Vabzdžių Gaudyklė UV xiaomi Mijia Ekologinį ženklą

Xiaomi Uodų Žudikas Lempos Nešiojamų kaktusas USB Elektros Uodų, Vabzdžių Gaudyklė UV xiaomi Mijia Ekologinį ženklą

Susijusios