Nauja Išpardavimas! Perkamiausi Anti-UV Anti-Mėlyna Šviesa Kompiuterio Patalpų Geltona & Aišku, Lęšių Akinius, Akinius Skaitmeninių Prietaisų Sumažinti Akių sausumas

Perkamiausi Anti-UV Anti-Mėlyna Šviesa Kompiuterio Patalpų Geltona & Aišku, Lęšių Akinius, Akinius Skaitmeninių Prietaisų Sumažinti Akių sausumas

Nauja prekė

€6.17

-24%

€8.22

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: kingseven moterims, kovos su mėlyno stiklo, didelis akinių rėmelių titano, magnio akinių rėmelius, aišku, akių rėmelį, nustatyti, kontaktiniai lęšiai, chopard, mėlyna ramus akiniai, optiniai stiklai mi, egiptas lentes.

Jei jums reikia geltonos spalvos lęšiai už pačius akinius, galite spustelėkite šią nuotrauką pirkti:

KODĖL Brightzone KOMPIUTERIO AKINIAI?

1.MAŽINA SKAITMENINĘ AKIŲ NUOVARGĮ.

Akių nuovargį, sausų akių ir galvos simptomai praleidžia per daug laiko priešais skaitmeninio ekrano.Brightzone objektyvo konstrukcija turi papildomų fokusavimo galios suteikti jums ryškesnis, aiškesnis matymas.Ši patentuota technologija padeda jums sutelkti daugiau natūraliai sukurti mažiau akių nuovargį.

2.PAGERINA KOMFORTĄ IR DĖMESIO.

Į perteklių ryškios dirbtinės šviesos gali sukelti štamo savo akis.Bet Brightzone užsakymą lęšių atspalvių ir filtrų bloko atšiaurių mėlyną šviesą ir atspindžius, todėl jūsų akys gali pagaliau pailsėti.Dėmesio ilgiau.Dirbti efektyviau.Būti patogu tai daryti.

3.APSAUGO JŪSŲ AKIS.

Apsižvalgykite.Jūs tikriausiai darbo aplinka alsuoja fluorescencinės šviesos, akinimo, ir nepatogu oro srovių.Brightzone patentuota objektyvo technologija sumažina atspindžius ir neleidžia išsausėti.

Tai yra mėlynos šviesos blokavimas taurės apžvalga.Jie akinius, kurie yra skirti filtruoti kenksmingos mėlynos šviesos.Stabdžių mėlyna šviesa akiniai yra žmonės, kurie praleidžia laiką su kompiuterių, telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitos elektroninės įrangos, vakare.Šiame straipsnyje mes surinkome daug informacijos apie kenksmingumą mėlynos šviesos ir suteikti geriausias mėlynos šviesos blokavimas akinius peržiūrėti ir geriausius kompiuterinius akinius peržiūros.

Mano patirtis su mėlynos šviesos filtras akiniai:

Aš naudoju įvairių rūšių mėlynos šviesos filtras akiniai beveik du metai dabar, bet prisimenu, tą dieną aš gavau mano pirmasis tie.Man buvo sunku užmigti.Aš turėjau nedidelį blogų įpročių, pavyzdžiui, gerti šiek tiek per daug kavos ir būna dėl kompiuterio per toli vakare.Tačiau šie įpročiai buvo gana sunku pakeisti.Man reikia padaryti darbą, dalykus apie kompiuterį, ir aš nežinojau, kaip išgyventi be kavos.

Kiekvieną naktį nuėjau miegoti apie 11 val., melavo ten miega vieną valandą, turiu tikrai nuobodu ir paėmė mano telefoną ar "ipad" (net tho aš žinojau, aš nebuvau turėtų!).Tada spoksojo į ekraną, per ilgai ir užmigo prie 1:30-3:00 am priklausomai nuo dienos.Ir galima spėti, kad atsikelti iš lovos ne 7 ryto buvo tikrai displeasant.

Aš nusipirkau anti mėlyna šviesa akinius pirma kaip kompiuterio akinių, bet pradėjo nešioti juos visą dieną, kai buvau namie.Jie nepadėjo karto, bet per pirmą savaitę aš pastebėjau, kad labai norėjau eiti miegoti, nes buvau pavargusi.Kol aš visada turiu daugiau veikliųjų vakare ir miegą, tiesiog atrodė kvailas, bet aš žinojau, kad man reikia miego.Greitas perduoti keletą savaičių, aš visada turiu prie lovos pačiu metu, užmigau gana daug iš karto, prabudau tuo pačiu metu, be žadintuvą.Jis pajuto, kaip mano kūnas buvo sync. (ir beje kaip šalutinis dėmesį, mano pirmasis mėlyna blokavimo akiniai buvo ne taip gerai, ir tegul kai mėlyna šviesa, bet vis dar dirbo)

Šie akiniai taip pat kartais vadinamas miego akinius, mėlynas filtras akinius, miego akiniai ar tiesiog aiškiai mėlyna šviesa akinius.

Geriausia mėlynos šviesos blokavimas akiniai:

Yra daug skirtingų prekės ženklų, kad šių kovos su mėlyna šviesa akinius ir mes surinkome visus geriausius čia.Jie yra reklamuojami ir parduodami įvairiais tikslais, bet gana daug padaryti tos pačios rūšies dalykas, su šiek tiek skirtingomis technologijomis.Tai yra mūsų mėlyna šviesa taurės apžvalga.Čia yra sąrašas Geriausių mėlynos šviesos blokavimas stiklai skirstomi į grupes:

Mėlynos šviesos blokavimas akinius peržiūra Kompiuteryje, akinius ir žaidimų akiniai

Jie yra reklamuojami ir parduodami kaip kompiuterio akinių, tačiau jie dirba taip pat kaip ir kitus akinius, kurie blokuoja mėlyna šviesa.

Mėlynos šviesos blokavimas akiniai miegui, ir kasdien naudoti

Tai dažnai minimos kaip miega akinius, nes mėlyna blokavimo poveikis prasideda melatonino gamybą, kuris padės jums užmigti.

Kaip padaryti, stabdžių mėlyna šviesa akinius darbą?

Blokavimo out mėlyna šviesa su mėlyna šviesa akiniai

Mes eros elektronika.Vakare jūs, tikriausiai, žiūri kažką apie Netflix, "YouTube", TV, vejasi dirbti kompiuteriu, ar planšetiniu kompiuteriu ar tiesiog naršyti internete.Tai gerai, kad yra kas vienas kitam.Šių dirbtinių šviesos iš dalykėlių išmeta mėlynas švytėjimas, šviesos bangos ilgis yra panašus į dieną dangus.Šis mėlyna šviesa patenka į akis ir signalus smegenims, manau, kad tai yra dar dienos metu.Atsižvelgdama į tai signalas, smegenys ir tada riboja srautą melatonino per savo kūną.

Stilius Retro ir vintage
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Prekės Pavadinimas Brightzone
Akiniai Priedai KADRŲ
Specifikacijos Visą Ratlankio
Modelio Tipas Kietas
Rėmas Medžiaga PC
Lęšių Medžiaga CR-39 dervos
Matomos šviesos perspektyvos 99
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Perkamiausi Anti-UV Anti-Mėlyna Šviesa Kompiuterio Patalpų Geltona & Aišku, Lęšių Akinius, Akinius Skaitmeninių Prietaisų Sumažinti Akių sausumas

Perkamiausi Anti-UV Anti-Mėlyna Šviesa Kompiuterio Patalpų Geltona & Aišku, Lęšių Akinius, Akinius Skaitmeninių Prietaisų Sumažinti Akių sausumas

Susijusios